90 dages bevidst manifestationsrejse - Business by YOU

90 dages bevidst manifestationsrejse

90 dages bevidst manifestationsrejse

Velkommen til forløbet, der gør dine drømme til virkelighed på 90 dage eller derunder. ALT er muligt, når du beslutter dig for det.

Føler du dig fastlåst i en situation, der ikke synes at ændre sig, uanset hvor meget viden du opsøger, videoer du ser, og spirituelle og personlige udviklingsbøger, du læser? 

Føles dine drømme stadig langt ude i fremtiden – ja, måske nærmest utilgængelige for dig, på trods af at du gør alt i din magt for at handle, gå efter dine drømme og være målrettet?

Sker der stadig ikke nogen ændringer i dit liv, uanset hvor mange tarotkort, du trækker og traume-og healingssessioner, du gennemfører?

Det slutter nu.

En personlig og skræddersyet plan til succes

I det her forløb får du en personlig og skræddersyet plan, der fører dig direkte til det liv, du ønsker dig.

Uanset om du drømmer om flere penge, kunder og salg. Større frihed, mere glæde og succes. Mere mod og selvtillid i livet som selvstændig. Eller en blanding af det hele.

I det her forløb har vi to udelukkende fokus på at skabe den fremtid, du drømmer om. 

Vi giver slip på alt det, der spænder ben for, at du allerede lever din fremtid nu. Og transformerer det til en ny virkelighed, der folder sig ud for øjnene af dig.

Du er ikke undtaget fra at lykkes - heldigvis

Manifestation handler i virkeligheden om kvantefysik og neurovidenskab. Det handler om at opsøge potentialer og bringe dig selv i en tilstand, hvor du ikke kan undgå at manifestere dine drømme til virkelighed.

Ingen er undtaget fra universets lov – heller ikke dig.

Så i det her forløb går du fra at håbe, prøve og vente til at blive den, der skaber bevidst. 

Fra drøm til virkelighed

Er du klar til at skabe det liv, du drømmer om, så er det her forløbet, der omsætter teori til praksis.

Med din skræddersyede plan i hånden VED du præcis, hvad der skal til, for at du gør dine drømme til virkelighed.

Slut med tvivl, frygt og bekymring. Slut med at søge efter flere svar, metoder og teknikker. Slut med at føle dig fastlåst, stagneret og forkert.

Velkommen til fremgang, glæde og selvtillid. Velkommen til skaberkraft, power og tillid til både dig selv og universet. Velkommen til selvkærlighed, kreativitet og visheden om, at ALT er muligt for dig.

Velkommen til et nyt liv.

Hvordan foregår forløbet?

Forløbet varer 90 dage og består af 3 sessioner på Skype: 

  • 1. session er startskuddet til forløbet. Her mødes vi og laver din skræddersyede plan. Du skal forvente, at denne session tager mellem 90–120 minutter 
  • 2. og 3. session er en samtale på 45-60 minutter, hvor vi vender, hvordan det går, og om der er behov for at lave justeringer i din plan  

Herudover har vi en privat Facebookgruppe kun for dig og mig, hvor du løbende kan sparre med mig gennem forløbet. 

Vores løbende sparring er mindst lige så vigtig som din skræddersyede plan. For her sikrer vi, at du forbliver åben i din krop og energi i forhold til at manifestere din drøm. Vi sørger for, at du hele tiden regulerer dit nervesystem og forbliver i en tilstand af tillid frem for frygt. Så du tillader, at dit ønske kan lande i dit liv og fjerner de ubevidste blokeringer og modstand, der har forhindret dig i at gøre din drømme virkelige indtil nu.

Pris

Prisen for forløbet er 2.795 kroner (+ moms) om måneden i de 3 måneder, forløbet varer. Pengene bliver automatisk trukket med 30 dages mellemrum. 

Når din betaling er gået igennem, modtager du en kvittering med de nærmere detaljer om forløbet. 

Derudover får du adgang til fire stærkt transformative redskaber med det samme, du trykker på købsknappen og modtager din kvittering. Så du kan gå i gang med at blive den, der lever dit drømmeliv med det samme, hvor du hviler på et stærkt fundament af selvkærlighed. 

manifestationsrejse