Virksomhed som introvert. Gratis online foredrag til introverte selvstændige

Online foredrag

Få en god indtjening og et klart fokus i din virksomhed som introvert selvstændig.

Hvordan skaber man en rentabel virksomhed som introvert, som også eksisterer om 5 år – uden at brænde ud eller gå ned med stress undervejs? Det får du svaret på i dette online foredrag målrettet dig, som er introvert selvstændig. 

Lev_godt_af_din_forretning_introvert_selvstaendig_business_by_you

Det praktiske:

Online foredraget varer cirka 1 time. Det består udelukkende af seriøs viden, som tager afsæt i teorien og biologien bag det introverte temperament. Som afslutning på online foredraget bliver du præsenteret for tre konkrete øvelser, du kan bruge i din virksomhed. Du kan tilmelde dig ved at skrive din e-mail herunder. Når din tilmelding er registreret, modtager du efterfølgende et link til online foredraget i din indbakke. Ved tilmelding tilmelder du dig samtidig Business by You’s nyhedsbrev til introverte selvstændige, som du til enhver tid kan afmelde dig igen.

Få adgang til online foredrag henvendt til introverte selvstændige:

E-mail: 


Indhold i online foredraget

Herunder kan du se indholdet i online foredraget:

 • De 3 største udfordringer som introvert med egen virksomhed
 • De 3 udfordringer set i en sammenhæng
 • Kort om Jane Hejbøll - ejer af Business by You
 • Den bedste virksomhedsmodel som introvert selvstændig
 • Om risikoen for at du bliver din egen største forhindring om introvert selvstændig
 • Forklaring af den introverte proces og betydningen af den i din virksomhed
 • Sådan skaber du dit unikke koncept
 • Fordelene ved et unikt koncept som introvert
 • Øvelse 1: Dit Personlige fundament
 • Øvelse 2: Dit Kundefundament
 • Øvelse 3: Dit Virksomhedsfundament
 • Kort om Fra Forvirring til Klarhed™

Andre siger om online foredraget:

“Tak for et virkelig godt og seriøst foredrag. Jeg glæder mig til at arbejde med øvelserne.”
– Lone

“Whaw – jeg har virkelig fået meget med fra dette online foredrag. Det er fuld af brugbar viden og serveret med seriøsitet, men samtidig også empati. Tak.”
– Pia

“Jeg har netop set dit online foredrag, og det var lidt af en øjenåbner for mig. Især pointen med – “Hvad kan jeg ellers tilføje?”-tankegangen, kan jeg kende mig selv lidt for godt i. Tak for alle dine gode råd og øvelserne, som jeg glæder mig til at arbejde med.”
– Kirsten

“Tusind tak for et godt foredrag.”
– Tanja

Få adgang til online foredraget her:

Du tilmelder dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev.

Din underviser i online foredraget er Jane Hejbøll

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane har en universitetsuddannelse inden for kommunikation og onlinebaseret markedsføring. Derudover er hun uddannet NLP coach og mindfulness practioner. Ud over Business by YOU er hun medejer af webshoppen Smikka.

Hun har over 14 års praktisk erfaring med kommunikation, markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi. Hun har arbejdet i en større nordjysk virksomhed samt store offentlige institutioner som konsulent og rådgiver.

Jane rådgiver introverte selvstændige i at finde en enkel og økonomisk ansvarlig forretningsmodel, som passer til den introverte natur. Hun har specialiseret sig i at udvikle værktøjer og metoder, som gør det nemmere at være synlig samt mere trygt at tiltrække de helt rigtige kunder til sin virksomhed som introvert.

Få adgang til online foredraget her:

Du tilmelder dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev.

 

I nyhedsbrevet får du tilsendt viden, inspiration, øvelser m.m. til dit liv som introvert selvstændig. Mit største ønske er at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for dit liv som selvstændig. Derfor modtager du ikke useriøst indhold eller spam. Men derimod kun indhold, som er relevant, når man driver en virksomhed som introvert.

* Vil du have redskaberne til at skabe en solid og stabil virksomhed bygget op omkring dit unikke koncept, så læs mere om forløbet Fra Forvirring til Klarhed™ her. Gennem forløbet bygger du skridt for skridt din virksomhed op omkring en unik kerneydelse. Alle værktøjer er udformet til dig, som er introvert. Derfor vil du arbejde dig hen imod svar, som du ikke finder andre steder, da du bruger alle dine introverte styrker undervejs forløbet.