Test om du er introvert. Brug introvert markedsføring og salg

Tag test – er du introvert?

Herunder finder du en test med 29 spørgsmål. Testen giver dig svar på, om du er introvert eller ej. Du får svaret med det samme, du har besvaret alle spørgsmålene.

0%

Jeg nyder at være i mit eget selskab

Jeg tænker som regel, før jeg taler

Andre fremhæver tit, at jeg er god til at lytte

Jeg kan bruge lang tid i mit eget selskab uden at kede mig

Jeg har ofte samtaler i mit hoved

Jeg føler mig tit drænet for energi efter socialt samvær – også selvom jeg har hygget mig

Jeg foretrækker en-til-en aktiviteter frem for større gruppeaktivitet

Jeg foretrækker små grupper frem for store grupper

Jeg er ikke så vild med small-talk, men jeg nyder at have dybe samtaler om emner, som interesserer mig

Andre beskriver mig ofte som rolig, reserveret eller stille

Jeg lægger tit mærke til detaljer, som mange andre ikke ser

Jeg foretrækker at udtrykke mig på skrift

Jeg er kreativ og får mange nye ideer hver dag

Jeg kan have behov for at trække mig ind i mig selv, hvis der sker for meget omkring mig

Jeg kan godt lide at fordybe mig i en opgave eller et emne

Jeg vil helst ikke forstyrres midt i en opgave

Jeg bryder mig ikke om at afbryde andre eller om selv at blive afbrudt

Hvis jeg siger, at jeg vil gøre noget, holder jeg mit ord

Det sker, at jeg ikke ved, hvad jeg skal sige, når jeg møder nye mennesker eller uventet bliver bedt om at sige noget i en forsamling

Jeg foretrækker få nære relationer frem for mange bekendtskaber

Jeg foretrækker ikke at vise mit arbejde frem, før det er færdigt

Jeg arbejder bedst, når jeg er alene

Jeg lader ofte være med at tage telefonen, når den ringer

Hvis jeg skal vælge, vil jeg foretrække en stille weekend med få aktiviteter frem for en weekend med mange aktiviteter

Jeg har nemt ved at koncentrere mig og er vedholdende

Jeg vil hellere selv finde svaret på mit problem end spørge andre om hjælp

Andre oplever mig som klog

Jeg kan blive nervøs, hvis jeg er presset i forhold til at færdiggøre en opgave

Jeg er mindre interesseret i rigdom, prestige, berømmelse og social status end mange andre

Test om du er introvert
Dit resultat = Du er introvert

Dine svar viser, at du er introvert.

Herunder finder du en beskrivelse af, hvad det vil sige at være introvert. Men lad mig starte med at sige, at du har masser af gode kort på hånden til livet som selvstændig, når du er introvert. Især når du står ved dine præferencer og bevidst bruger dine introverte styrker til at skabe en solid, ordentlig og rentabel virksomhed.

Som introvert skal du betragte dig selv som et genopladelig batteri. Det betyder, at du altid bruger energi, når du er ude blandt andre mennesker og indgår i en form for social sammenhæng. Også selvom du hygger dig og føler dig godt tilpas. Derfor har du altid brug for tid alene efter sociale aktiviteter for at lade dit batteri op igen og få ny energi til atter at kunne gå ud i verden. Tillader du ikke dig selv denne alenetid, vil du opleve, at du bliver træt, hurtigere irritabel, får svært ved at koncentrere dig og får brug for at trække dig ind i dig selv og væk fra fællesskabet og dét, der sker omkring dig.

Grunden til at du har brug for disse genopladningspauser er, at du har en indre verden, som der altid er gang i. Din introverte hjerne er altid i gang med at tænke over noget, analysere på noget, forstå noget, finde mening i noget eller have en indre dialog. Det er dens måde at få sorteret i alle de indtryk og impulser, du hele tiden bliver mødt med i den ydre verden. Og dermed også dens måde at få sat det ind på de rette mentale hylder hos dig, som du efterfølgende kan trække på.

Som introvert sker denne proces helt automatisk. Din introverte hjerne sammenholder altså automatisk nye indtryk, informationer, oplevelser og stimuli med det, den allerede har liggende på sin indre harddisk, som befinder sig i langtidshukommelsen.

En naturlig følge af det er, at du altid trækker på din langtidshukommelse som introvert, da det er her, at du har adgang til viden og lagrede informationer.

I praksis betyder det, at du helst vil have tid til at forberede dig og tænke dig grundigt om, inden du skal fremlægge noget eller svare på spørgsmål. Ganske enkelt fordi det tager tid og omtanke at hente det hele frem fra langtidshukommelsen og bruge det i en ny sammenhæng. Ofte når du så frem til svar, som kan virke ganske imponerende på andre, da du ser og finder sammenhænge, som andre ikke nødvendigvis ser. Den her proces, er den introverte hjerne en verdensmester i – så udnyt det, da det hjælper dig med at fremstå klog, troværdig og velargumenteret (hvilket du også er).

Dine indre processer samt dét, at du trækker på din langtidshukommelse betyder, at du som introvert trives bedst med forudsigelighed, klarhed, fokus, og muligheden for at fordybe dig. For her får din introverte hjerne lov til at arbejde under betingelser, den trives under. Det betyder også, at du leverer de bedste resultater, når du skærper dit fokus i én retning frem for at brede det ud og have mange bolde i luften på én gang. For så bliver din hjerne tilfredsstillet frem for overvældet og forvirret. Og den oplever orden og kontrol frem for kaos og uforudsigelighed.

Kort opsummeret betyder det, at hvis du ønsker en hverdag i din virksomhed, som er præget af lethed og af at sejle med strømmen frem for mod strømmen, er det altså væsentlig, at du bevidst vælger at indrette din virksomhed ud fra dine introverte præferencer. Ikke mindst i vores tid, hvor mange af de gængse råd handler om konstant at være på, konstant at blive set og hørt og få netværket og mødt mange mennesker. Det er helt sikkert nogens vej til succes, men ikke din nemmeste vej. For du når at brænde ud, inden du når i mål. Og du arbejder i modstrid med det, som falder dig naturligt, og som du er god til.

Til gengæld har du ALLE muligheder for både at blive set og hørt på en måde, som passer til dig. Nemlig dér, hvor du er eksperten på netop dit specifikke felt med din høje faglighed, dybde, kreativitet og evne til at formidle, så de rigtige mennesker hører dig.

Derfor giver du dig selv en kæmpe fordel, hvis du vælger at basere din virksomhed på et solidt, stabilt og holdbart fundament bygget op omkring et unikt koncept. For det vil give dig ro, tryghed og frihed, da du dermed kender retningen. Med et klart fokus ved du, hvad du kan og skal, hvem du hjælper og med hvad. Og dermed handler det om at gå vejen frem for at konstant at prøve dig frem og blive mere og mere usikker på, hvem du egentlig er som selvstændig. Vid at du er eminent til at gå vejen og holde fast, da det ligger i dit introverte dna at være vedholdende, ordentlig, seriøs og gerne gå et skridt ekstra, hvis det er påkrævet.

Business by YOU er et univers skabt til netop dig, som er introvert og selvstændig. Derfor finder du masser af viden, information og værktøjer, som er målrettet din måde at gå til verden på og være i verden på. Så hvis du har lyst så kig dig endelig omkring og bliv klogere på, hvad det vil sige at være introvert som selvstændig. Du er også meget velkommen til at downloade en af mine e-bøger, som du finder herunder. Det koster kun din e-mailadresse, og du kan modtage dem inden for få minutter. Hvis du har kommentarer, spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at skrive en mail til mig på hello@businessbyyou.dk.
Dit resultat = Du er overvejende introvert

Dine svar viser, at du er overvejende introvert. Hvilket du med fordel kan tage med i dine overvejelser omkring, hvordan netop du skaber de bedst mulige rammer i din virksomhed, som betyder gode resultater for både dine kunder og din bundlinje. Samtidig med at du trives og bevarer din energi og motivation.

Som overvejende introvert vil det være en god ide for dig at blive bevidst om din energi. Du fungerer nemlig som et genopladelig batteri, der har brug for at blive genopladet for at kunne fungere optimalt og levere sit bedste. Det betyder mere konkret, at hver gang du fx har været ude blandt andre mennesker eller har deltaget i sociale aktiviteter og fællesskaber, så har du brug for tid i dit eget selskab for at få ny energi.

Dette er et naturligt behov som introvert, som det er vigtigt at prioritere og være bevidst om. For ellers risikerer du at brænde ud, blive stresset, irritabel, ufokuseret eller smådeprimeret.

Grunden til at du har brug for disse genopladningspauser er, at din hjerne altid er på arbejde. Den har altid gang i at tænke over noget, analysere noget, forstå noget og sætte nye informationer, viden og oplevelser ind i de rette sammenhænge på dine mentale hylder. Uden denne indre bearbejdningsproces bliver den overvældet, forvirret og overstimuleret.

Resultatet af disse indre processer betyder, at du har en indre harddisk fuld af lagrede informationer og viden, som du trækker på i nye situationer. Denne indre harddisk befinder sig i din langtidshukommelse, hvilket ikke er helt uvæsentligt. For det betyder, at du har brug for tid til at hente indholdet frem.

Derfor kan du sikkert godt genkende dig selv i, at du helst vil have tid til at forberede dig, inden du skal fremlægge noget, byde ind med noget eller svare på spørgsmål. For du har brug for tid til at finde ud af, hvad du mener.

Som overvejende introvert trives du derfor bedst med forudsigelighed, klarhed, fokus, og muligheden for at fordybe dig. For her får din introverte hjerne lov til at arbejde under vilkår, den befinder sig godt i. Det betyder også, at du leverer de bedste resultater, når du skærper dit fokus i én retning frem for at brede det ud og have mange bolde i luften på én gang. For så bliver din hjerne tilfredsstillet frem for overvældet og forvirret. Og den oplever orden og kontrol frem for kaos og uforudsigelighed.

Som overvejende introvert leverer du altså de bedste resultater, når du giver dig selv lov til at fordybe dig i et emne og blive ekspert på et område. Din hjerne kan godt lide at søge efter mening og værdi, den får energi af at gå i dybden med et emne og finde svar og nye sammenhænge, som andre måske ikke kan se. Hvilket netop er det unikke, du kan tilbyde dine kunder. For hos dig får de ikke overfladisk viden, halvhjertede løsninger eller tom luft.

Tværtimod kan de regne med, at du altid leverer et godt, solidt og ordentlig stykke arbejde, som du har gjort dig umage med. Fordi du tager både dine kunder, din virksomhed og dig selv seriøst og har et dybfølt ønske om at levere holdbare løsninger, som virker og er gennemarbejdede.

I vores tid er der fokus på at have mange bolde i luften, konstant at være aktiv og blive set og hørt og være til stede i mange sammenhænge. Men som overvejende introvert skal du tænke dig godt om, inden du hopper med på denne tendens.

For det er ikke på overfladeniveau med mange bolde i luften, at du er bedst. Her risikerer du nemlig let at blive overvældet, miste fokus og blive forvirret. Hvilket selvfølgelig både går ud over dine præstationer samt humør. Når du til gengæld fordyber dig og går hele vejen mod målet om at blive den naturlige ekspert at gå til på dit felt, så skaber du et selvstændigt liv med langt større lethed og motivation. For når du ved, at du gør dit arbejde godt, og ved hvem du hjælper bedst med hvad, så giver det dig mentalt ro, tryghed og frihed til at gå vejen. Så du for hver dag der går, gør dit fundament stærkere og stærkere.

Med andre ord ligger det i din introverte natur, at du har de bedste muligheder for at skabe gode resultater, når du går efter kvalitet frem for kvantitet. Nogle af dine største styrker ligger i at være en god lytter, som forsøger at imødegå dine kunders ønsker og behov. Samtidig er du udstyret med et fabelagtig godt analyseapparat, stor kreativitet, en god intuition og en evne til at sætte ting ind i rette sammenhænge. Hvilket netop er væsentlige elementer i at gøre den bedst mulige forskel for dine kunder.

Som overvejende introvert kan du finde masser af viden, inspiration og værktøjer her i Business by YOU’s univers, som du kan bruge i livet som selvstændig. Har du lyst til at læse mere om at være introvert som selvstændig, er du velkommen til at downloade min e-bog ‘Introvert og selvstændig’ eller e-bogen ‘Få succes med din virksomhed som introvert og selvstændig’. De koster dig kun din e-mail, og du finder dem herunder. Har du spørgsmål, kommentarer eller andet på hjerte, du ønsker at dele med mig, er du altid velkommen til at sende en mail på hello@businessbyyou.dk.
Dit resultat = Du er ambivert

Dine svar viser, at du er ambivert. At være ambivert betyder, at du alt efter situation kan have enten introverte præferencer eller ekstroverte præferencer.

Hvis du forestiller dig en linje, hvor introverthed ligger i den ene ende af linjen, mens ekstroverthed ligger i den anden ende af linjen, så befinder du dig lige midt imellem de to yderpoler.

I forhold til at være selvstændig kan du gøre dig selv en tjeneste ved at blive bevidst om, hvilke situationer som giver dig energi, og hvilke som dræner dig for energi. Samt i hvilke forsamlinger og under hvilke omstændigheder du befinder dig rigtig godt, og hvornår du befinder dig mindre godt. Og så bruge denne viden i forhold til at indrette din virksomhed ud fra det.

I forhold til de artikler, den viden og inspiration du finder her i Business by YOU’s univers, så vil der være noget, som taler til dig, og andet som du slet ikke kan relatere til. Så brug det du kan og gå på jagt andetsteds, hvis du har brug for at forstå det at være ambivert endnu bedre. Både i forhold til dig som person, men også i forhold til at være selvstændig med egen virksomhed.
Dit resultat = Du er overvejende ekstrovert

Dine svar viser, at du er overvejende ekstrovert. Det betyder, at du primært henter din energi i samvær med andre mennesker og godt kan lide at indgå i grupper eller større forsamlinger. Du vil ofte foretrække, at der er aktivitet omkring dig og kan godt lide at have gang i flere ting ad gangen, som du kan sprede dit fokus over. Du befinder dig godt med at have mange bolde i luften og er ofte en god igangsætter, som også gerne deler dine ideer, meninger og tanker med andre.

Det vil være begrænset, hvor meget viden og inspiration du kan finde her i Business by YOU’s univers i forhold til din egen hverdag som selvstændig. Men hvis du har samarbejdspartnere eller kunder, som er introverte, vil du kunne få en bedre forståelse af dem ved at læse artiklerne her på siden.
Dit resultat = Du er ekstrovert

Dine svar viser, at du er ekstrovert. Det betyder, at du får energi af at være sammen med andre mennesker og godt kan lide, at der sker en masse ting omkring dig.

Du vil ofte foretrække at have mange bolde i luften, som du breder dig over. Som ekstrovert trækker du på din korttidshukommelse, og det betyder, at du tænker, mens du taler. Derfor vil du stort set altid deltage i samtaler og have lyst til at give din mening og tanker til kende i forsamlinger. Du bliver med stor sandsynlighed oplivet og begejstret af den dynamik, der kan opstå i større grupper, hvor alle kan byde ind med deres tanker, ideer og meninger.

Business by YOU er skabt til introverte selvstændige. Så det vil nok være begrænset, hvor meget brugbar viden og inspiration, du kan finde til din egen dagligdag i din virksomhed. Men hvis du fx samarbejder med introverte personer eller har introverte kunder, så vil du kunne blive klogere på dem og deres måde at være i verden på – og gå til verden på her på siden.

E-bøger skrevet til dig, som er introvert selvstændig

Herunder har du mulighed for at modtage to forskellige e-bøger, som begge er skrevet til dig, der er introvert selvstændig. De giver praktiske råd og vejledning til livet med egen virksomhed, når man samtidig er introvert. Samt giver indblik i teorien og fysiologien bag den introverte natur, så du lærer dit temperament at kende og forstår, hvordan du skaber de bedste betingelser for at lykkes med din virksomhed som introvert.

E-bog: Udfold dit potentiale som introvert
– Og få øje på dine fordele i livet som selvstændig

Gratis e-bog om at være introvert som selvstændig med egen forretning og hvordan det kan vendes til at være din største styrke

Ønsker du at blive klogere på, hvad det vil sige at være introvert? I så fald er du velkommen til at downloade min e-bog ‘Udfold dit potentiale som introvert – og få øje på dine fordele i livet som selvstændig’. E-bogen giver dig et indblik i det introverte temperament. Og forhåbentlig en god forståelse af, hvad det egentlig vil sige for dig at være introvert. 

Du kan bestille et gratis eksemplar af e-bogen herunder. Den bliver sendt til din mail med det samme, at din bestilling er registereret:

Din E-mail:   

 

Obs: Ved bestilling af e-bogen tilmelder du dig samtidig Business by You’s nyhedsbrev med inspiration og konkrete råd til introverte selvstændige. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet og forpligter dig ikke til noget ved at modtage e-bogen.

Ønsker du at læse mere om e-bogen inden bestilling, finder du mere information her =>

E-bog: Få succes som introvert & selvstændig

Styrker som introvert og selvstændig

Denne e-bog giver dig et indblik i, hvilke markedsføringskanaler og salgsmetoder, som passer godt til dig som introvert. Den forklarer dig også, hvorfor du faktisk har gode kort på hånden i forhold til salg. 

Du er velkommen til at downloade den herunder. Den koster kun din e-mailadresse. Skriv din e-mailadresse herunder og modtag e-bogen på mail om få minutter:

Du kan bestille et eksemplar af e-bogen her:

Din e-mail:   
 

 

Obs: Ved bestilling af e-bogen tilmelder du dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet giver råd og vejledning til introverte selvstændige og indeholder udelukkende seriøst indhold. Du forpligter dig ikke til noget ved at modtage e-bogen og kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Ønsker du at læse mere om e-bogen inden bestillling, finder du mere information her =>

Fra Forvirring til Klarhed

Din introverthed kan vise sig at være en utrolig vigtig indsigt for dig. En indsigt, som åbner dine øjne for, hvordan du skaber en god virksomhed for dig. Med ro, stabilitet og en god ansvarlig økonomi. Samt en forståelse af, hvorfor det måske indimellem er svært at være dig.

For med denne indsigt kan du indrette din virksomhed ud fra dig. Du kan bevidst vælge at bruge introverte markedsføringsteknikker og forretningsråd passende til dig. Du kan tage udgangspunkt i din natur og dine præferencer. Og dermed gå den vej, som giver dig ro, tryghed og frihed i din hverdag.

Jo klogere du bliver på din introverte natur, jo nemmere vil du have ved at indrette din virksomhed med rammer, metoder, teknikker og modeller, som gør dig tryg og sikker.

Jo mere du anerkender dine behov, jo nemmere får du ved at vælge gode løsninger for dig. Så du sikrer, at du bevarer din energi. Samtidig med at du forhindrer, at du bliver overvældet, stresset eller brænder ud.

Og jo mere kan du sikre, at du går fra forvirring til klarhed. Så du skaber en virksomhed med enkelhed, overblik og fokus.

Du kan læse meget mere om den introverte natur og de udfordringer, du skal være bevidst om at undgå som introvert selvstændig her =>

Det anslås, at 40-50% af befolkningen er introverte

Viser testen, at du er introvert, så føl dig endelig ikke fortabt.
Eller alene.

Du er nemlig langt fra alene. Faktisk anslår man, at helt op til 40-50% af befolkningen er introverte.

Og du er i hvert fald helt sikkert ikke fortabt.
Faktisk kan netop dét at finde ud af, at du er introvert blive din vigtigste nøgle til succes.

Så gør dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i, hvad det egentlig vil sige at være introvert.

Og ikke mindst hvad det vil sige at være introvert som selvstændig. 

Du kan læse mere om en velegnet metode til at skabe en økonomisk ansvarlig virksomhed som introvert her =>

Hvem står bag testen og e-bøgerne?

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane Hejbøll står bag testen samt er forfatteren til de to e-bøger.

Jane er rådgiver og business coach for introverte selvstændige, der ønsker en forretningsmodel, der passer til deres introverte temperament.

Testen samt e-bøgerne tager afsæt i den viden, forskningen er nået frem til omkring den introverte natur. Derudover er det også baseret på flere års erfaring med at rådgive og arbejde sammen med introverte selvstændige.

Jane er universitetsuddannet inden for kommunikation og er uddannet NLP coach og mindfulness practioner. Hun ejer desuden webshoppen www.smikka.dk.