Test om du er introvert. Brug introvert markedsføring og salg

Tag test – er du introvert?

Herunder finder du en test med 29 spørgsmål. Testen giver dig svar på, om du er introvert eller ej. Du får svaret med det samme, du har besvaret alle spørgsmålene.

[wp_quiz id=”5877″]

E-bøger skrevet til dig, som er introvert selvstændig

Herunder har du mulighed for at modtage to forskellige e-bøger, som begge er skrevet til dig, der er introvert selvstændig. De giver praktiske råd og vejledning til livet med egen virksomhed, når man samtidig er introvert. Samt giver indblik i teorien og fysiologien bag den introverte natur, så du lærer dit temperament at kende og forstår, hvordan du skaber de bedste betingelser for at lykkes med din virksomhed som introvert.

E-bog: Udfold dit potentiale som introvert
– Og få øje på dine fordele i livet som selvstændig

Gratis e-bog om at være introvert som selvstændig med egen forretning og hvordan det kan vendes til at være din største styrke

Ønsker du at blive klogere på, hvad det vil sige at være introvert? I så fald er du velkommen til at downloade min e-bog ‘Udfold dit potentiale som introvert – og få øje på dine fordele i livet som selvstændig’. E-bogen giver dig et indblik i det introverte temperament. Og forhåbentlig en god forståelse af, hvad det egentlig vil sige for dig at være introvert. 

Du kan bestille et gratis eksemplar af e-bogen herunder. Den bliver sendt til din mail med det samme, at din bestilling er registereret:

Din E-mail:   

 

Obs: Ved bestilling af e-bogen tilmelder du dig samtidig Business by You’s nyhedsbrev med inspiration og konkrete råd til introverte selvstændige. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet og forpligter dig ikke til noget ved at modtage e-bogen.

Ønsker du at læse mere om e-bogen inden bestilling, finder du mere information her =>

E-bog: Få succes som introvert & selvstændig

Styrker som introvert og selvstændig

Denne e-bog giver dig et indblik i, hvilke markedsføringskanaler og salgsmetoder, som passer godt til dig som introvert. Den forklarer dig også, hvorfor du faktisk har gode kort på hånden i forhold til salg. 

Du er velkommen til at downloade den herunder. Den koster kun din e-mailadresse. Skriv din e-mailadresse herunder og modtag e-bogen på mail om få minutter:

Du kan bestille et eksemplar af e-bogen her:

Din e-mail:   
 

 

Obs: Ved bestilling af e-bogen tilmelder du dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev. Nyhedsbrevet giver råd og vejledning til introverte selvstændige og indeholder udelukkende seriøst indhold. Du forpligter dig ikke til noget ved at modtage e-bogen og kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Ønsker du at læse mere om e-bogen inden bestillling, finder du mere information her =>

Fra Forvirring til Klarhed

Din introverthed kan vise sig at være en utrolig vigtig indsigt for dig. En indsigt, som åbner dine øjne for, hvordan du skaber en god virksomhed for dig. Med ro, stabilitet og en god ansvarlig økonomi. Samt en forståelse af, hvorfor det måske indimellem er svært at være dig.

For med denne indsigt kan du indrette din virksomhed ud fra dig. Du kan bevidst vælge at bruge introverte markedsføringsteknikker og forretningsråd passende til dig. Du kan tage udgangspunkt i din natur og dine præferencer. Og dermed gå den vej, som giver dig ro, tryghed og frihed i din hverdag.

Jo klogere du bliver på din introverte natur, jo nemmere vil du have ved at indrette din virksomhed med rammer, metoder, teknikker og modeller, som gør dig tryg og sikker.

Jo mere du anerkender dine behov, jo nemmere får du ved at vælge gode løsninger for dig. Så du sikrer, at du bevarer din energi. Samtidig med at du forhindrer, at du bliver overvældet, stresset eller brænder ud.

Og jo mere kan du sikre, at du går fra forvirring til klarhed. Så du skaber en virksomhed med enkelhed, overblik og fokus.

Du kan læse meget mere om den introverte natur og de udfordringer, du skal være bevidst om at undgå som introvert selvstændig her =>

Det anslås, at 40-50% af befolkningen er introverte

Viser testen, at du er introvert, så føl dig endelig ikke fortabt.
Eller alene.

Du er nemlig langt fra alene. Faktisk anslår man, at helt op til 40-50% af befolkningen er introverte.

Og du er i hvert fald helt sikkert ikke fortabt.
Faktisk kan netop dét at finde ud af, at du er introvert blive din vigtigste nøgle til succes.

Så gør dig selv en tjeneste og gå på opdagelse i, hvad det egentlig vil sige at være introvert.

Og ikke mindst hvad det vil sige at være introvert som selvstændig. 

Du kan læse mere om en velegnet metode til at skabe en økonomisk ansvarlig virksomhed som introvert her =>

Hvem står bag testen og e-bøgerne?

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane Hejbøll står bag testen samt er forfatteren til de to e-bøger.

Jane er rådgiver og business coach for introverte selvstændige, der ønsker en forretningsmodel, der passer til deres introverte temperament.

Testen samt e-bøgerne tager afsæt i den viden, forskningen er nået frem til omkring den introverte natur. Derudover er det også baseret på flere års erfaring med at rådgive og arbejde sammen med introverte selvstændige.

Jane er universitetsuddannet inden for kommunikation og er uddannet NLP coach og mindfulness practioner. Hun ejer desuden webshoppen www.smikka.dk.