Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Om Jane og Business by You

Du kan lære alle forretningsstrategier, metoder og taktikker i hele verden. Og du kan følge alle eksperters råd fra A-Z. Men hvis du tvivler på dig selv, ikke føler dig god nok og primært handler ud fra frygt i din forretning, så får du svært ved nogensinde at skabe det liv som selvstændig, du længes efter.

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Jane Hejbøll og ejer Business by You.

Her hjælper jeg dig, der er selvstændig med at skabe forudsætningen for den succes og det liv som selvstændig, du drømmer om og længes efter.

Jeg tror ikke på, at der findes en model, der passer til alle mennesker. For vi er vidt forskellige og unikke i vores personligheder og måder at være i verden på.

Til gengæld er jeg af den overbevisning – og erfaring – at når vi savner medvind i livet som selvstændig, så handler det altid om noget indeni os selv. Der er nogle historier, overbevisninger, mønstre og erfaringer, som ligger dybt i os og spænder ben for, at vi går ud i verden og bruger vores fulde potentiale.

Samtidig kan disse historier, overbevisninger, mønstre og erfaringer også gøre det svært for os overhovedet at mærke, hvad vi egentlig drømmer om inderst inde. Og så kommer vi til at jagte en fortælling om succes, der slet ikke er vores, og som overvælder og udmatter os mere, end den inspirerer og motiverer os.

Min vigtigste mission

Min vigtigste mission med Business by You er at hjælpe dig med at skabe præcis det liv som selvstændig med den forretning, du drømmer om.

Vejen hertil handler om, at du skaber et selvbillede, der er et match til det liv med den forretning, du drømmer om. Det er mere komplekst end som så. For det kræver blandt andet, at du får opløst de blokeringer, historier og følelser, der er en del af dit nuværende selvbillede. Og dermed er forklaringen på, at du fortsat ikke har skabt de resultater, du længes efter.

Det er både et spændende, men også sårbart arbejde at gøre. Det er en rejse, der til tider kan være svær at begive sig ud på, men som du samtidig aldrig ønsker at vende hjem fra. For skridt for skridt oplever du, hvordan alting begynder at ændre sig til det bedre. Du får et helt nyt og langt stærkere fundament at stå på, som baner vejen for, at du manifesterer den indkomst, den livsglæde, det helbred og den frihed, du hidtil kun har drømt om.

Hvem er du?

Jeg tænker, at du er en følsom og eftertænksom person.

Du vil nok kategorisere dig selv som enten introvert, sensitiv, følsom, stille, empatisk eller en “gammel sjæl”.

Du oplever tit, at når du kommer ind i et rum, så kan du straks mærke, hvordan energien og stemningen er. Du lægger mærke til detaljer, som alle andre ikke nødvendigvis gør. Det betyder til gengæld, at du har brug for tid alene for at fordøje alle de indtryk og impulser, som du får fra den ydre verden.

Du oplever, at det kan være svært at finde dit ståsted i livet som selvstændig og blive set og hørt, da du fra naturens side ikke ønsker at være i centrum for alles opmærksomhed. Til gengæld brænder dit hjerte for at hjælpe andre mennesker eller gøre en forskel for andre mennesker gennem det unikke, du kan.

Og denne ambivalens mellem ønsket om at gøre en forskel, men samtidig ikke være begejstret for synlighed er ofte en hæmsko i din dagligdag, der også spænder ben for dig.

Hvad kan du forvente?

Hos Business by You er tryghed i højsædet. Jeg ønsker at skabe et rart og fortroligt rum, hvor det er trygt at udvikle sig, være sårbar og blive klogere på sig selv. Jeg garanterer ingen quick-fixes. Og jeg kan ikke gå vejen for dig. Den er du nødt til selv at begive dig ud på. Til gengæld lover jeg at hjælpe dig, støtte dig og guide dig på bedste vis hele vejen. Så du er aldrig alene.

Hvis du har lyst, kan du læse her, hvordan andre af mine kunder har oplevet at arbejde sammen med mig.

Du er også altid velkommen til at booke en gratis afklaringssamtale, så vi sikrer, at vi er et match, inden vi indleder et samarbejde.

Har du mere lyst til at arbejde på egen hånd, så udvikler jeg hele tiden forløb og værktøjer, der hjælper dig i målet om at skabe den virksomhed, du drømmer om.

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige