Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Om Jane og Business by You

Jeg hedder Jane Hejbøll og ejer Business by You, hvor jeg hjælper dig, som er introvert med at blive synlig med din virksomhed på en måde, du føler dig tilpas og tryg i. Så du tiltrækker kunder og har en bundlinje i stabil vækst, samtidig med at du beskytter dit helbred og undgår at brænde ud.

Synlighed = Frygt, tvivl og usikkerhed

Mange introverte kæmper dag efter dag for at være synlige (nok) med deres virksomhed. Det er en evig kamp mod frygt, tvivl og usikkerhed. 

De forsøger at leve op til de mange krav om at være synlig og markedsføre sig, som de får at vide, er en del af livet som selvstændig. Men det eneste de opnår er udbrændthed og tvivl på sig selv og egne evner.

For de har ikke energien til at leve op til alle kravene. Det bliver hurtigt overvældende og skaber en følelse af at være forkert. Og disse følelser skaber tvivl om eget værd.

Det er en tilstand, som det er svært at være synlig fra. Og som det er svært at tiltrække de rigtige kunder fra og skabe en fornuftig indtjening på baggrund af.

Du er GOD nok og RIGTIG nok

Kan du genkende det, så vid at det ikke handler om, at du er forkert eller ikke god nok.

Det handler derimod om, at du arbejder mod din introverte natur frem for i samspil med den.

Og når du først får det vendt og begynder at gøre det, der er rigtigt for DIG, så begynder resultaterne også at vise sig. 

Men hvad er så det rigtige for dig? 

Det finder du kun ud af ved at begynde at se indad, stille dig selv de rigtige spørgsmål og dernæst lede efter de rigtige svar for dig.

Få succes og skab resultater

Min mission i Business by You er at hjælpe dig med at finde de rigtige svar for dig. Så du får den succes og skaber de resultater, du drømmer om ved at gå ud i verden som dig og turde stå ved den person, du er.

Jeg ved af erfaring, at det kan være svært som introvert. Og det er derfor, at jeg har studeret den introverte natur og biologi for at forstå, hvad det er, der ofte spænder ben for os introverte. 

Det er denne viden, jeg deler ud af her på siden og i mit gratis materiale. Præcis som min specialistviden også er mit afsæt for mit arbejde med mine kunder.

For jo bedre vi forstår, hvorfor vi som introverte agerer og reagerer, som vi gør, jo nemmere får vi ved at skabe de rammer, der sikrer, at vi kan gøre det, vi er bedst til. Samtidig med at vi trives og har det godt.

Når du finder modet til at være dig...

Så finder du samtidig nøglen til, hvordan netop du skal være synlig og skabe gode relationer til dine kunder.

Du stopper med at famle i blinde og begynder at gå vejen et skridt ad gangen. I fuld tillid til dig selv og dét, du kan og er i stand til at skabe.

Du stopper altså med:

 • At lade din frygt spænde ben for dig og holde dig tilbage fra at gå med det, der er sandt for dig
 • At tvivle på, om du er god nok – fordi det VED du, at du er
 • At lade dig begrænse af din introverthed og din måde at være i verden på og gå til verden på

I stedet forstår du pludselig, at din introverthed er din største styrke og netop grunden til, at DU opnår de drømme, du sætter dig for.

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Vil du vide mere?

Har du lyst til at blive klogere på din introverte natur og dens betydning for din måde at være synlig på, er du velkommen til at downloade min gratis guide, som du finder nedenfor.

Guiden giver dig 9 konkrete råd til, hvordan du kan være synlig med din virksomhed uden at blive overvældet, miste troen på dig selv eller lade dig bremse af frygt. Du kan downloade den her:

 

Navn:
E-mail:
Bliv synlig med din virksomhed som introvert

CV - kort fortalt:

 • Jeg er specialiseret i at coache og rådgive introverte selvstændige og har en bred faglig viden om den introverte natur og biologi
 • Jeg har 15 års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for kommunikation, online markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi
 • Jeg har arbejdet som både konsulent og rådgiver i private virksomheder og offentlige institutioner
 • Jeg har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet inden for kommunikation og onlinebaseret kommunikation
 • Jeg har en bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet
 • Jeg har en NLP Business coach uddannelse
 • Jeg er uddannet mindfulness practioner
 • Jeg er uddannet i LEAN og procesoptimering
 • Jeg ejer Business by YOU og er tidligere medejer af webshoppen Smikka
 • Jeg er gift med Jes og sammen har vi 3 børn
 • Jeg bor i Godthåb, som ligger cirka 13 kilometer syd for Ålborg med skøn natur omkring