Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Du kan lære alle forretningsstrategier, metoder og taktikker i hele verden. Og du kan følge alle eksperters råd fra A-Z. Men hvis du tvivler, ikke føler dig god nok eller tør at stå i din sande power, så vil dine resultater afspejle det. For alt i verden er energi. Også dig.

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Jane Hejbøll og ejer Business by You.

Her hjælper jeg dig med at få det liv som selvstændig, du drømmer om ved at være dig selv. Hverken mere eller mindre.

Der er ofte en tendens til, at hvis du ønsker noget, du ikke har, eller drømmer om at skabe noget nyt, så tror du, at det kræver, at du ændrer dig selv. At du bliver en anden, end du er. At du fixer noget. Eller skifter noget.

Men sandheden er, at du ikke skal ændre dig selv. Du skal i stedet turde træde ind i din sande power og være den, du i virkeligheden er. Du skal blive et match til dit ønske ved at fjerne det i dig, der står i vejen for, at dit ønske allerede er en realitet.

Det vil sige de tanker, følelser, overbevisninger, historier, skam, frygt- og sabotagemønstre, der betyder, at du holder dig selv tilbage frem for at bakke dig selv et hundrede procent op. 

Du skal føle, at du fortjener det. 
Du skal mene, at du er god nok til at modtage det.
Du skal se dig selv udleve din drøm hver dag året rundt.

For det er din energi, der definerer, om du er et vibrationsmæssigt match til dit ønske eller ej. 

Det er derfor, at du holder nøglen til din succes. 

For nøglen er DIG!

Hvem er du?

Jeg tænker, at du er en følsom og eftertænksom person.

Du vil nok kategorisere dig selv som enten introvert, sensitiv, følsom, stille, empatisk eller en “gammel sjæl”. MEN samtidig så oplever du, at der også bor en mere vild og kreativ side i dig, som virkelig råber på at blive lukket mere ud.

Så på den ene side har du egentlig ikke det store behov for at blive set og hørt. Du vil bare gerne hjælpe andre med det, du kan samt gøre en vigtig forskel i verden. Men på den anden side så trænger du til at slippe dig selv mere løs. Være mere ligeglad – ja, faktisk være mere glad, fri og omfavne livet. 

Det er dog en balance, der kan føles utryg og svær at mestre, fordi din indre stemme begynder at larme, og din krop spænder op. 

For du er også et menneske, der har brug for alenetid, ro og plads til fordybelse og læring. Så det kan godt give dig et sug i maven at tænke på en kalender fyldt med kunder og opgaver, for hvornår er der så plads og tid til bare at være dig?

Alt det her er energi, der betyder, at du træder på speederen og trykker på bremsen på samme tid. Ergo får du svært ved at nå din drøm, før du begynder at ændre denne energi og fjerne det, der skaber barrieren i dig.

Hvad kan du forvente?

Hos Business by You er tryghed i højsædet. Men du skal være indstillet på at turde gå dybt i det, der spænder ben for dig. Vi ser alt i øjnene, og vi tør at mærke ind i, hvad der er på spil. For det er den eneste måde, vi kan transformere det. 

Og når jeg skriver vi, så er det fordi, at det godt kan være, at det er dig, der skal gå vejen. Men samtidig er vi på en fælles mission, der kræver gensidig tillid for at skabe rum for din transformation. 

Din proces er din, og derfor garanterer jeg ikke noget quick-fix. Til gengæld garanterer jeg dig, at dit liv bliver ændret for altid, hvis du tør begive dig helhjertet ud på rejsen – også når der dukker forhindringer op, som du bliver nødt til at fjerne for at nå på den anden side.

Hvis du har lyst, kan du læse her, hvordan andre af mine kunder har oplevet at arbejde sammen med mig.

Du er også altid velkommen til at booke en gratis afklaringssamtale, så vi sikrer, at vi er et match, inden vi indleder et samarbejde.

Har du mere lyst til at arbejde på egen hånd, så udvikler jeg hele tiden forløb og værktøjer, der hjælper dig i målet om at skabe den virksomhed, du drømmer om. Se mere her:

– 30 dage til et rigere liv
– Tiltræk dine drømmekunder

Jane_Hejboell_Business_by_you