Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Indehaver af Business by YOU er Jane Hejbøll

Jeg har over 14 års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for kommunikation, online markedsføring, forretningsudvikling, strategi og vision. Jeg har en Kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet inden for It og onlinebaseret kommunikation samt en bachelor i Dansk. Før jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet som konsulent og rådgiver i både større private virksomheder samt offentlige institutioner. Jeg er uddannet NLP business coach samt mindfulness practioner. Derudover har jeg bestået flere kurser inden for LEAN og procesoptimering. Jeg er desuden medejer af webshoppen Smikka, som jeg driver med min storesøster. 

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Mit speciale: Introverte selvstændige

=> Skab en fremtidssikret virksomhed med stabile og trygge rammer

I Business by YOU har jeg specialiseret mig i at hjælpe introverte selvstændige med at skabe en fremtidssikret virksomhed baseret på et enkelt, seriøst og gennemarbejdet fundament. Med et ordentligt fundament får man nogle stabile og trygge rammer at arbejde ud fra. Hvilket gør det nemmere at opnå de resultater, man drømmer om. For så ved man, hvad man skal, og hvad man ikke skal. Det betyder, at man undgår overvældelse, forvirring og den stress, der følger med hele tiden at prøve sig frem i øst og vest. I stedet får man struktur og en klar plan, som er overskuelig at følge. Man tager styringen over sin virksomhed, frem for at det er tilfældigheder, som styrer den. På den måde kan man beskytte sig selv i livet som selvstændig og undgå at brænde ud eller føle, at man er forkert eller ikke gør det rigtige. For alle beslutninger er truffet på et gennemtænkt og velovervejet grundlag, som har taget hensyn til alle vigtige og væsentlige detaljer. Man føler sig altså sikker i sit fundament, hvilket fx forhindrer, at markedsføring og salg bliver til frygtindgydende opgaver i ens virksomhed.

Metoder, modeller og værktøjer

=> Seriøsitet, grundighed og loyalitet

Alle metoder, modeller og værktøjer i Business by YOU er udviklet med afsæt i teorien og biologien bag det introverte temperament og de introverte styrker. Det betyder, at de passer til og tager hensyn til den introverte måde at gå til verden på og være i verden på, som er præget af stor seriøsitet, grundighed og loyalitet. Det sikrer, at man går ud i verden på et grundlag, som man kan stå hundrede procent inden for med ro i maven.

Gratis online foredrag

=> Få opskriften til et solidt fundament i din virksomhed

Få adgang til et online foredrag, som sætter fokus på vejen til et solidt fundament som introvert.
Det varer lidt under 1 time og består udelukkende af seriøst indhold og værktøjer, du kan bruge her og nu i din virksomhed.

Lev_godt_af_din_forretning_introvert_selvstaendig_business_by_you

E-mail: 


Du tilmelder dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev

CV - kort fortalt:

  • Jeg har 14 års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for kommunikation, online markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi
  • Jeg har arbejdet som både konsulent og rådgiver i private virksomheder og offentlige institutioner
  • Jeg har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet inden for kommunikation og onlinebaseret kommunikation
  • Jeg har en bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet
  • Jeg har en NLP Business coach uddannelse
  • Jeg er uddannet mindfulness practioner
  • Jeg er uddannet i LEAN og procesoptimering
  • Jeg ejer Business by YOU og er medejer af webshoppen Smikka
  • Jeg er gift med Jes og sammen har vi 3 børn
  • Jeg bor i Godthåb, som ligger cirka 13 kilometer syd for Ålborg med skøn natur omkring