Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Hej og velkommen til

Jeg hedder Jane Hejbøll og ejer Business by You. Her hjælper jeg dig, der er selvstændig med at skabe det liv med den virksomhed, du drømmer om. Vi arbejder gennem nervesystemet, da et trygt nervesystem er grobunden for et trygt liv som selvstændig, hvor du skaber det liv, du ønsker.

Er det her dig?

Du valgte at blive selvstændig, fordi du længtes efter mere frihed. Du drømte om at hjælpe mennesker og samtidig skabe et liv, hvor du kunne være glad og nyde livet. Hvor du kunne få lov til bare at være dig og selv bestemme.

Men virkelighedens verden er endt med at blive en anden.

For på mange måder er livet som selvstændig endt med at blive en kamp. 

En kamp mod dig selv. En kamp mod at tiltrække nok kunder. En kamp mod at tjene nok penge til at kunne forsvare at kalde dig selvstændig…

Der er dage, hvor du er mere præget at skam, skyld og afmagt end af den glæde og lykke, du drømte om. Og der er dage, hvor du føler dig mere træt, udmattet og demotiveret, end du gjorde i livet som lønmodtager.

Du er træt af at forsøge at regne ud, hvad du skal gøre. For det er som om, at ingen af dine tiltag alligevel virker.

Tro mig...

Jeg ved præcis, hvordan du har det. Jeg har ofte følt livet som selvstændig som en lang ørkenvandring. Hvor et skridt frem hurtigt blev til to skridt tilbage.

Jeg har følt mig ensom. Magtesløs og ikke god nok. 

Og det var først, da jeg fik øjnene op for nervesystemets betydning for mit liv og mine resultater, at jeg blev i stand til at skabe en ændring. 

For pludselig forstod jeg betydningen af “at alt er energi” på et helt nyt niveau og essensen af, at vi er skaberne af alt i vores liv.

Den store illusion...

Vi er gennem mange år blevet bildt ind, at hvis vi blot følger alle mulige råd i den ydre verden til punkt og prikke, så er vi sikret succes og et godt liv.

Men sandheden er, at det er en illusion. 

Hvis du vil skabe noget i den ydre verden, er der kun en vej derhen. Og den går gennem dit indre.

Du bliver nødt til at forstå, hvad der bor i din nuværende personlighed, for at du kan vokse ind i den udgave af dig, der er tryg ved at leve dit drømmeliv.

Ja - du læste rigtigt...

Hvis du ikke skaber de resultater, du ønsker dig på nuværende tidspunkt, er der stor sandsynlighed for, at det føles utrygt og farligt for dig.

Og derfor spænder du ubevidst ben for dig selv. 

Ganske enkelt fordi det føles mere trygt, end succes gør for dig pt.

Alt det her udspringer af tilstanden i dit nervesystem. Og derfor går vejen også gennem dit nervesystem.

Vejen gennem nervesystemet

Når du går vejen gennem nervesystemet, forstår du, at det hverken er fordi, at du er dum eller forkert, at du oplever udfordringer.

Du forstår også, at du kan give slip på alle følelser af skam, skyld og mindreværd og i stedet begynde at lukke følelser som selvkærlighed, selvaccept og lethed ind.

Vejen gennem nervesystemet transformerer alt det, der står i vejen for, at du føler dig værdig og fortjent til et godt liv i rigdom.

Og når du går den, vil du opleve, at du helt automatisk ændrer din energi, så du bliver et match til noget nyt. 

Det betyder, at du frem for at jagte, kæmpe og knokle nu begynder at modtage med lethed. 

Penge, kunder, salg og ikke mindst muligheder begynder at komme helt af sig selv. For når du er et energetisk match, kan det ikke undgå at dukke op i dit liv.

Bliv klogere på nervesystemet

Jeg elsker at være vidne til denne transformation – både hos mine kunder og mig selv. 

Vi er i stand til så meget mere, end vi tror og har lært. Men det kræver selvfølgelig, at vi tør tage ud på rejsen og kaste os ud i det ukendte.

Du kan læse meget mere om nervesystemets betydning for dig, dine resultater, din evne til at tiltrække penge, kunder og salg og meget mere i disse gratis e-bøger:

Hvis du ønsker min hjælp til at gå vejen gennem nervesystemet, så ræk endelig ud til mig.

Jane_Hejboell_Business_by_you