Business by YOU. Rådgivning introverte soloselvstændige

Indehaver af Business by YOU er Jane Hejbøll

Jeg har over 15 års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for kommunikation, online markedsføring, forretningsudvikling, strategi og vision. Jeg har en Kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet inden for It og onlinebaseret kommunikation samt en bachelor i Dansk. Før jeg blev selvstændig, har jeg arbejdet som konsulent og rådgiver i både større private virksomheder samt offentlige institutioner. Jeg er uddannet NLP business coach samt mindfulness practioner. Derudover har jeg bestået flere kurser inden for LEAN og procesoptimering. Jeg er desuden tidligere medejer af webshoppen Smikka, som vi solgte ved udgangen af år 2019. 

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Mit speciale: Introverte selvstændige

=> Skab en fremtidssikret virksomhed med stabile og trygge rammer

I Business by YOU hjælper jeg dig, som er introvert selvstændig med at skabe et fremtidssikkert fundament i din virksomhed:

 • Hvem er du, hvad kan du, hvad vil du, og hvordan finder og pakker du det særlige du er og kan til en unik Kerneydelse, der er helt din egen?
 • Hvordan taler du til dine kunder, så de forstår dig?
 • Hvilken forretningsmodel skal der til, for at du kan skabe det liv, du drømmer om med rammer, der passer fuldkommen til dig?

Dit fundament er altid udgangspunktet for vores arbejde. Så du starter med at skabe de rigtige rammer for at leve ordentligt af din passion, skabe større mening i dit liv og gøre en betydelig forskel i dine kunders liv. Uden at brænde ud, knokle eller kæmpe med trælse kunder. 

Missionen er, at du skal være lykkelig hver dag og få et selvstændigt liv med ro, tryghed og frihed.

Med et ordentligt og gennemtænkt fundament får du nogle stabile og trygge rammer at arbejde ud fra og udvikle dig selv og din virksomhed i. Hvilket gør det nemmere at opnå de resultater, du drømmer om. Når du ved, hvad du skal og hvorfor, så kan du langt lettere gå vejen med tillid. Samt undgå overvældelse, forvirring og den stress, der følger med, når du ikke har et fast fokus, men i stedet hele tiden prøver dig frem i øst og vest.

Med beslutningen om at skabe et solidt fundament træffer du samtidig en beslutning om at tage styringen over din virksomhed, frem for at lade tilfældigheder styre den. På den måde vælger du at beskytte dig selv og sikre, at du ikke brænder ud eller føler dig forkert. For alle dine beslutninger er truffet på et gennemtænkt og velovervejet grundlag, som har taget hensyn til alle vigtige og væsentlige detaljer hos dig og i dit liv. Du kommer dermed til at føle dig sikker og tryg i dit fundament, hvilket fx forhindrer, at markedsføring og salg bliver til frygtindgydende opgaver i din virksomhed.

Metoder, modeller og værktøjer

=> Seriøsitet, grundighed og loyalitet

Alle metoder, modeller og værktøjer i Business by YOU er udviklet med afsæt i teorien og biologien bag det introverte temperament og de introverte styrker. Det betyder, at de passer til og tager hensyn til den introverte måde at gå til verden på og være i verden på, som er præget af stor seriøsitet, grundighed og loyalitet. Det sikrer, at man går ud i verden på et grundlag, som man kan stå hundrede procent inden for med ro i maven.

Gratis online foredrag

=> Få opskriften til et solidt fundament i din virksomhed

Få adgang til et online foredrag, som sætter fokus på vejen til et solidt fundament som introvert.
Det varer lidt under 1 time og består udelukkende af seriøst indhold og værktøjer, du kan bruge her og nu i din virksomhed.

Lev_godt_af_din_forretning_introvert_selvstaendig_business_by_you

E-mail: 


Du tilmelder dig samtidig Business by YOU’s nyhedsbrev

CV - kort fortalt:

 • Jeg har 15 års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for kommunikation, online markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi
 • Jeg har arbejdet som både konsulent og rådgiver i private virksomheder og offentlige institutioner
 • Jeg har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet inden for kommunikation og onlinebaseret kommunikation
 • Jeg har en bachelor i Dansk fra Aalborg Universitet
 • Jeg har en NLP Business coach uddannelse
 • Jeg er uddannet mindfulness practioner
 • Jeg er uddannet i LEAN og procesoptimering
 • Jeg ejer Business by YOU og er tidligere medejer af webshoppen Smikka
 • Jeg er gift med Jes og sammen har vi 3 børn
 • Jeg bor i Godthåb, som ligger cirka 13 kilometer syd for Ålborg med skøn natur omkring