Månedlig sparring - Business by YOU

Månedlig sparring

Månedlig sparring

Jeg tilbyder en abonnentsordning til dig, der ved, at du har brug for løbende at blive støttet i at være synlig (nok) med din virksomhed. Du bliver nemt ramt af frygt, tvivl og usikkerhed, når det kommer til at være synlig. Og du har tendens til at overspringshandle og liiige vente til i morgen med at være synlig, fordi du synes, at det er svært og kræver energi af dig, som du ikke altid har.

Derudover er et abonnement også til dig, der:

 • Ønsker løbende sparring og coaching på udviklingen i din virksomhed
 • Ønsker hjælp til at holde snuden i sporet og bevare troen på dig selv og dine ideer
 • Ønsker muligheden for at kunne vende dine tanker, følelser og ideer med én, som forstår dig og din introverte natur

Hvordan foregår det?

En abonnementsordning foregår på den måde, at vi to snakker fast sammen en gang om måneden via Zoom. Hver månedlig session er á 1 times varighed.

Udover at sikre at du bevarer snuden i sporet, når det kommer til at være synlig og skabe fremgang i din virksomhed, så skaber et abonnement også plads til, at vi har andre emner på dagsordenen. 

Det kan fx være:

 • At du har fået en ny ide, som du er i tvivl om, hvorvidt du skal gå med eller ej
 • At du oplever, at du kæmper med at bevare din motivation og tro på dig selv
 • At du har svært ved at være synlig og skabe markedsføring, der tager afsæt i dig
 • At du er uklar omkring, hvem du bedst kan hjælpe i din virksomhed og med hvad
 • At du føler dig stresset, udbrændt, træt og overvældet og har svært ved selv at ændre din tilstand
 • At du kæmper med at sige fra over for kunder eller samarbejdspartnere, der dræner dig for energi
 • At du føler dig forvirret omkring, hvordan du bedst bygger din virksomhed op med gode rammer for dig
 • At du er klar til at skabe nogle ændringer i din virksomhed, som du har brug for at skabe klarhed omkring
 • At du føler dig fastlåst, stagneret eller har svært ved at se, hvad det næste logiske skridt er for dig

… Men det kan også bare være, at du har brug for én at vende dine tanker med løbende som en sikkerhed for, at du fortsat er på rette vej. Det vil sige, at det er din mulighed for lige at stoppe op og mærke efter, om du fortsat bruger din tid og din energi rigtigt. Eller om du er kommet på afveje uden helt at have opdaget det.

Med andre ord kan det være forskelligt, hvad du har brug for, at vi sætter på dagsordenen. Og det kan sagtens variere fra gang til gang, hvad der er emnet for vores session.

Det vigtigste er, at du og jeg har et trygt og fortroligt rum, hvor det er tilladt at sige ting højt. Hvor du aldrig føler dig forkert, ikke-god-nok eller usikker. I vores sessioner er der plads til alt det, der fylder. Og ofte vil du opleve, at selve det at kunne sige det højt og få konstruktiv sparring på det, er nok til, at du igen finder din rette vej at gå. Frem for at du holder det for dig selv og dermed ubevidst spænder ben for dig og din virksomheds udvikling.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en coach med stor indsigt i og viden om den introverte natur og biologi. Men derudover kan du også forvente:

 • Et trygt og fortroligt rum at dele dine tanker, følelser og problemstillinger i
 • En rolig, nærværende og lyttende coach med stor indsigt i din introverte natur
 • Et opløftende, støttende og tillidsfuldt samarbejde med dig og din virksomhed i fokus

Pris og abonnementsformer

Du kan vælge mellem tre abonnementsformer:

 • Et abonnement af 3 måneders varighed
 • Et abonnement af 6 måneders varighed
 • Et abonnement af 12 måneders varighed
Fælles for de tre abonnementsformer er, at vi taler fast sammen 1 gang om måneden i 1 time via Zoom. Du bestiller tid i min kalender løbende, og der er intet krav om, at vores samtale skal ligge på samme dag eller tidspunkt hver måned.
 
Et 3 måneders abonnement koster 1.295 kroner (+ moms) i måneden.
 
Et 6 måneders abonnement koster 1.150 kroner (+ moms) i måneden.
 
Et 12 måneders abonnement koster 995 kroner (+ moms) i måneden.
 

Pengene bliver automatisk trukket med 30 dages mellemrum, og din betaling slutter automatisk, når dit abonnement udløber efter enten 3, 6 eller 12 måneder. 

 
Når din betaling er gået igennem, modtager du en mail med link til min kalender. Her kan du bestille tid til din første session.

Andre siger:

"Jeg søgte hjælp ved Jane, fordi jeg var gået kold i markedsføringen. Det føltes som en frygtelig pligtopgave, der drænede mig for energi og jeg var begyndt at tænke på om jeg overhovedet skulle være selvstændig, hvis dette var hvad det indebar. Men så var det at jeg havde en sparringssession med Jane, som endte med at gå i en helt anden retning end jeg havde forventet. Jane var rigtig god til at stille mig udfordrende spørgsmål, der gav mening og jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven bagefter. Jeg har desuden fået nogle gode redskaber til at komme videre i den nye retning, så nu er jeg stille og roligt i gang med at få udarbejdet det nye materiale, så vi har noget helt konkret at arbejde videre med. Jeg er mere rolig ved tanken om mit fremtidige liv som introvert selvstændig nu."
"Jeg opsøgte Jane, fordi jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig gennem processen med at finde frem til mine rigtige kunder og produkter MED udgangspunkt i den person, jeg er og de ting, jeg er allerbedst til at hjælpe mine kunder med. Til en start bookede jeg en 3-timers session, og jeg nød virkelig vores timer sammen. Det var intens og meget givende. Det var trygt at få Jane til at føre mig gennem processen, som var en blanding af teori, opgaver og samtale. Og det var præcis, hvad jeg i virkeligheden havde brug for. Efter sessionen sidder jeg nu med et kort over min proces. Jeg er klædt på til at kunne arbejde videre selv. Og bedst af alt, så kommer mit arbejde til at tage udgangspunkt i det, jeg kan, og den måde jeg arbejder bedst på. Det gør en verden til forskel, og jeg er ved godt mod til at gå vejen selv."
"Jeg går altid fra en sparringssession inspireret og med ny energi og konkrete ideer til, hvad jeg skal arbejde videre med."
"Jeg står over for at springe ud som selvstændig og vil gerne have et godt udgangspunkt for min nye virksomhed. Jeg ved fra en tidligere personlighedstest på mit arbejde, at jeg er introvert. Derfor var det naturligt for mig at opsøge Jane og få hendes hjælp. Vores sessioner gør, at jeg føler mig godt klædt på til den videre proces. Det har gjort mig afklaret omkring, hvad der er mine styrker, og hvilke mennesker jeg skal hjælpe. Nu er næste skridt at få styr på, hvad mine konkrete ydelser skal være. Det føles trygt og rart, og jeg glæder mig til den næste tid. Tak Jane."
- Anita
Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Din faste coach og sparringspartner er mig – Jane Hejbøll. Jeg er specialiseret i at hjælpe introverte selvstændige med at skabe den virksomhed, de drømmer om. 

Som introvert går man til verden – og er i verden – på en måde, som ikke altid passer til de gængse råd, man bliver mødt med i livet som selvstændig. Det kan gøre det svært og hårdt at få succes som selvstændig, medmindre man vælger at gøre tingene på den måde, der passer til en. 

Når man har behov for at gå en anden vej end den, der hele tiden bliver fremhævet som ‘den rigtige’, kan det være rart at have en ved sin side som fast støtte og sparringspartner. Så man bevarer troen og modet til at gå det med, der føles som den rigtige vej for én. Det er her, at jeg kommer ind i billedet, hvis du vælger at investere i en abonnementsordning.