Mentorforløb - Business by YOU

8 MÅNEDERS MENTORFORLØB

Er du klar til at flytte dig og din virksomhed til næste niveau?

Et Mentorforløb er til dig, der er introvert og...

 • Træt af at nøjes i dit liv og i din virksomhed
 • Klar til for alvor at skabe resultater og få fremgang
 • Færdig med at spænde ben for din succes og dit flow

Du gider ikke længere...

 • At være trist og opgivende over din situation og manglende resultater
 • At frygte at din virksomhed aldrig lykkes og bliver den succes, du drømmer om
 • At føle dig fanget i din situation uden at kunne mærke, hvad der er dit næste skridt

Derfor er du klar til at tage skeen i den anden hånd, droppe undskyldningerne og gå vejen ved...

 • At sætte dig et attraktivt mål og gå helhjertet efter det
 • At begynde at tro på dig selv og din evne til at gøre din drøm til virkelighed
 • At se på dig selv som en der lykkes og har succes i livet som selvstændig

Jeg ved, at:

Du VED nok.

Du KAN nok.

Du ER god nok.

 
Men spørgsmålet er, om du selv ved det?
Eller om det netop er det, der spænder ben for, at du fortsat ikke er der, hvor du gerne vil være med din virksomhed…?
 

Gennem mentorforløbet arbejder vi os frem til den RIGTIGE forretningsmodel for dig.

En forretningsmodel, hvor:

✔ Du arbejder ud fra KLARHED frem for forvirring

✔ Du samler alt det du KAN og VED i et salgsbart koncept

✔ Du oplever FLOW og FREMGANG frem for stagnation

Vores fokus bliver altså at skabe et bundsolidt og salgsbart koncept i din virksomhed. Men det bliver i allerhøjeste grad også at skabe en virksomhed, hvor du kan være DIG og bevare tilliden til, at det rent faktisk er nok. At du rent faktisk er GOD nok bare som dig. 

Dette mentorforløb er derfor til dig, der er træt af at tvivle på dig selv og holde dig selv tilbage. Du er træt af ikke at turde gå helhjertet efter dit mål, fordi du inderst inde frygter, at du ikke har det, der skal til for at opnå det. Derfor spiller du (ubevidst) lille og går ikke ud i verden med alt det, du har på hjerte. Du censurerer dig selv og lægger bånd på dig selv, og det er du helt ærligt drøntræt af. Du trænger til forandring, og du trænger til, at den forandring kommer NU. Du er med andre ord klar til at gå vejen og gøre dine drømme til virkelighed.

Mentorforløbet er et forløb…

Hvor vi udvikler dit salgsbare koncept, samtidig med at vi arbejder med dit mindset og dit nye selvbillede som succesfuld iværksætter. Vi arbejder ud fra formlen til succes, som kan opsummeres i disse 4 trin:

 1. BESLUTNING -> Beslut at du vil forandring og er klar til at gå vejen 

 2. MOD -> Erkend hvor du står, og hvorfor du vil væk derfra

 3. STYRKE -> Find styrken til at handle, også når det er svært, og du oplever modstand… 

 4. VEDHOLDENHED -> Bliv ved og ved og ved og ved og … 

Disse 4 trin er… 

Grundstammen i at få succes og skabe det liv, du drømmer om. Men de kan være svære at arbejde med selv. For når du begynder at gå vejen, vil du opleve, at der dukker tvivl, frygt, bekymring, modstand og udfordringer op. Og det gør der, fordi dit ego ikke er meget for forandring. Det vil helst have, at alt forbliver, som det er. Uanset om dette sted gør dig glad eller ej. For dit ego handler det udelukkende om at føle sig tryg og vide sig sikker. DERFOR kræver forandring, at du gør noget andet, end du plejer. Det kan være både svært og meget angstprovokerende, og netop derfor er det en fordel at have en sparringspartner og støtte med på sidelinjen, mens du går vejen. 

Vi kommer ikke uden om… SYNLIGHED: 

En stor årsag til at mange introverte selvstændige ikke får den succes, de drømmer om, handler om, at de holder sig tilbage fra at være synlige. Som introvert er synlighed ofte den største udfordring i deres virksomhed. Og det tænker jeg, at det også er for dig, hvis du overvejer at få mig som din mentor.

Rent biologisk er du som introvert ikke indrettet til at være synlig på den måde, som mange opfordrer dig til at være. Du føler, at du skal overskride dine egne grænser igen og igen, hvilket tærer på din energi. Sådan skal det ikke være. Du skal lande et sted, hvor synlighed bliver en lige så naturlig del af din virksomhed som alt andet. Hvor synlighed ikke skaber frygt hos dig, men udelukkende glæde. Derfor kommer synlighed til at være et vigtigt og gennemgående tema gennem hele mentorforløbet. 

At kunne lande her kræver, at du har et bundsolidt og salgsbart koncept at gå ud i verden med, som du føler dig tryg i. Et koncept, der ikke efterlader den mindste tvivl hos dig om, hvem du hjælper med hvad og hvordan i din virksomhed. Og hvor du brænder for at gøre netop den forskel, som kun du kan gøre.

Derfor kommer vi også til at skabe dit bundsolide og salgsbare koncept ved skridt for skridt at arbejde i dybden med:

Praktisk:

 • Vi taler sammen i 1 time hver 14. dag gennem 8 måneder via Zoom
 • Vi har en privat og lukket Facebookgruppe kun dig og mig
 • Vi skræddersyr forløbet så det passer præcis til dig og dit tempo
 

Du skal forvente:

 • At du bliver bedt om at forberede dig mellem hver session
 • At du kommer til at indføre nye rutiner og vaner i din dagligdag
 • At du bliver udfordret positivt i forhold til at få øje på alt det du kan og er i stand til
 
Obs: Mentorforløbet er kun for dig, der er klar til at gå vejen for at skabe nye og bedre resultater i din virksomhed. Du skal være åben over for de øvelser og opgaver, du får undervejs. Det er ikke noget quick-fix, for så havde forløbet varet 2 dage og ikke 8 måneder… Er du til gengæld klar til at gå vejen, så lover jeg, at jeg er med dig hele vejen som din faste rådgiver og sparringspartner. Det er vigtigt, at vi er på en fælles mission, og det er vi kun, hvis vi begge er dedikeret.

Pris:

Mentorforløbet koster 4.500 kroner (+ moms) om måneden gennem de 8 måneder, som det varer.

Du betaler første rate ved tilmelding og herefter betales de øvrige rater automatisk med 30 dages mellemrum.

Inklusiv i prisen er:

 • 1 times sparringssession hver 14. dag gennem 8 måneder
 • En privat Facebookgruppe kun for dig og mig
 • Al materiale og øvelser gennem forløbet

Efter din tilmelding modtager du en bekræftelse samt et link til min kalender, så du med det samme kan få booket din første mentorsession. 

Min garanti til dig:

Vælger du mig som din mentor, så får du min garanti for, at jeg aldrig kommer til at bede dig om at gøre noget, som er i direkte modstrid med dig og de værdier, du har. Det bliver ALDRIG min intention at trække noget ned over hovedet på dig, som du ikke kan være i. Men jeg vil udfordre dig, hver gang dine frygtstrategier holder dig tilbage og stille alle de rigtige spørgsmål, som tvinger dig til at lede efter de ærlige svar hos DIG.

Vi passer selvfølgelig på dig, dit helbred og dit nervesystem hele vejen. Vi sikrer, at du skaber en virksomhed med plads til din introverte personlighed. Så du kan vokse og vækste på netop den måde, som giver dig sommerfugle i maven og glæde over enhver sejr på vejen og på din bundlinje.

* Mentorforløbet henvender sig til dig, der er rådgiver, behandler, coach, underviser, konsulent, terapeut eller på anden måde sælger din viden, rådgivning, kompetence eller service i din virksomhed. Det essentielle er, at du har viden, du kan lære fra dig, rådgive eller undervise i.

Din mentor og sparringspartner er:

Jane Hejbøll

Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet inden for kommunikation, formidling og onlinebaseret markedsføring. Udover min universitetsuddannelse er jeg også uddannet NLP coach samt mindfulness practioner. Jeg er desuden tidligere medejer af webshoppen Smikka, som vi solgte ved udgangen af år 2019. Jeg har over 15 års praktisk erfaring med kommunikation, markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi. Jeg har bl.a. arbejdet i en større nordjysk virksomhed samt store offentlige institutioner som kommunikationskonsulent og rådgiver og har specialiseret mig i at hjælpe dig, der er født med en introvert personlighed. Jeg rådgiver og udvikler forløb, metoder og værktøjer med afsæt i teorien og biologien bag det introverte temperament og de styrker, som følger med det. 

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige