1:1 Sparringssession - Business by YOU

1:1 Sparringssession

I en sparringssession finder vi konkrete løsninger på det, som fylder hos dig netop nu.

Hvad enten du befinder dig i en situation fuld af bekymring, forvirring, uklarhed eller angst. Eller er i syv sind om, hvilken vej eller ide du skal gå med. 

Måske er du gået kold i din markedsføring? Måske er du i tvivl om, hvem du egentlig helst vil hjælpe? Måske overvejer du at skifte kurs i din virksomhed, men ved ikke om du tør…

Måske føler du dig totalt mellemfornøjet i din virksomhed, men synes at det er flovt at indrømme. For du lever jo din drøm, ikk’?

En sparringssession er et godt valg for dig, der fx:

 • Føler dig konstant overvældet, træt og energiforladt
 • Kæmper med at finde ud af hvem du hjælper med hvad
 • Har svært ved at finde modet til at gå med det, der føles rigtigt
 • Oplever at mange af dine kunder dræner dig for energi og glæde
 • Ikke kan mærke hvad du i virkeligheden har lyst til i din virksomhed
 • Gør ting i din virksomhed du ikke har lyst til, hvilket giver dig ondt i maven
 • Får 1000-vis af nye ideer hele tiden og derfor bliver ved med at ændre retning
 • Planlægger, tænker, ideudvikler og planlægger igen uden at nå til konkret handling
 • Frygter at brænde ud og af den årsag vil være tvunget til at droppe din virksomhed
 • Har svært ved at finde ud af, hvad du skal sælge, og hvilket format dine ydelser skal have
 • Bliver træt, finder på overspringshandlinger eller får ondt i maven hver gang, du skal være synlig
 • Oplever at din markedsføring overhovedet ikke føles som dig – tværtimod tager du en maske på

Undervejs i sessionen inddrager vi værktøjer fra Fra Forvirring til Klarhed™-modellen, som er relevante i forhold til den situation, du står i. Modellen er udviklet specifikt til dig, der er introvert og tager hensyn til din måde at gå til verden på og være i verden på.

"Jeg søgte hjælp ved Jane, fordi jeg var gået kold i markedsføringen. Det føltes som en frygtelig pligtopgave, der drænede mig for energi og jeg var begyndt at tænke på om jeg overhovedet skulle være selvstændig, hvis dette var hvad det indebar. Men så var det at jeg havde en sparringssession med Jane, som endte med at gå i en helt anden retning end jeg havde forventet. Jane var rigtig god til at stille mig udfordrende spørgsmål, der gav mening og jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven bagefter. Jeg har desuden fået nogle gode redskaber til at komme videre i den nye retning, så nu er jeg stille og roligt i gang med at få udarbejdet det nye materiale, så vi har noget helt konkret at arbejde videre med. Jeg er mere rolig ved tanken om mit fremtidige liv som introvert selvstændig nu."

Vælger du mig som din sparringspartner, skal du vide:

At mit udgangspunkt altid er DIG. Det betyder, at jeg under ingen omstændigheder tvinger dig til at gøre noget, du ikke har lyst til, og som ikke falder dig nemt eller naturligt. Tværtimod.

Min mission er altid, at du skal gå fra en session med sommerfugle i maven ved tanken om fremtiden. Frem for at du har ondt i maven, fordi du føler dig tvunget til at følge en dagsorden, der ikke er din. For det tror jeg ikke på er vejen til et godt liv som selvstændig for dig, der er introvert. 

Hos mig vil tryghed, ro og en god følelse i maven altid være første prioritet. Så du er motiveret for at gå vejen på den måde, der passer til dig. Og udvide rammerne for din komfortzone i dit tempo.

"Jeg opsøgte Jane, fordi jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig gennem processen med at finde frem til mine rigtige kunder og produkter MED udgangspunkt i den person, jeg er og de ting, jeg er allerbedst til at hjælpe mine kunder med. Til en start bookede jeg en 3-timers session, og jeg nød virkelig vores timer sammen. Det var intens og meget givende. Det var trygt at få Jane til at føre mig gennem processen, som var en blanding af teori, opgaver og samtale. Og det var præcis, hvad jeg i virkeligheden havde brug for. Efter sessionen sidder jeg nu med et kort over min proces. Jeg er klædt på til at kunne arbejde videre selv. Og bedst af alt, så kommer mit arbejde til at tage udgangspunkt i det, jeg kan, og den måde jeg arbejder bedst på. Det gør en verden til forskel, og jeg er ved godt mod til at gå vejen selv."

Pris:

En 1-times sparringssession koster 1.250 kroner (+ moms). 

En 3-timers sparringssession koster 2.995 kroner (+ moms)

Du kan bestille din session her:

Bestilling – Sådan foregår det:

 • Klik på bestillingsknappen oven for
 • Vælg om du vil bestille 1 times sparringssession eller 3-timers sparringssession
 • Vælg den tid der passer dig bedst i kalenderen
 • Udfyld dine oplysninger og betal online med betalingskort eller mobilepay
 • Skriv i notefeltet om du ønsker at komme hjem til mig, eller at vi taler sammen via telefon, Zoom eller Skype (skriv i så fald dit Skypenavn)
 • Du modtager en bekræftelse på din bestilling via mail med det samme, din bestilling er gået igennem
 • Vi mødes fysisk hos mig eller tales ved enten via telefon, Zoom eller Skype på dit valgte tidspunkt

Det er muligt, at:

 • Bestille tid til din session senest 48 timer før det ønskede tidspunkt
 • Afbestille tiden til sessionen senest 48 timer før det valgte tidspunkt og finde et andet tidspunkt, der passer dig bedre i stedet for
"Jeg går altid fra en sparringssession inspireret og med ny energi og konkrete ideer til, hvad jeg skal arbejde videre med."

Ofte stillede spørgsmål:

Bliver du forhindret i forhold til din valgte tid, har du mulighed for at afbestille din session op til 48 timer før det valgte tidspunkt. Du kan efterfølgende vælge en ny tid, som passer dig bedre.

Du har ikke mulighed for at få returneret pengene. Men kan vælge en ny tid i stedet. 

Ja, du er altid velkommen til at komme hjem til mig, og så afholder vi vores session fysisk i stedet for. Husk blot at skrive det under din bestilling. 

Der er indgang til mit kontor via kælderdøren på Sportvænget 3, 9230 Svenstrup J. (Godthåb)

"Jeg står over for at springe ud som selvstændig og vil gerne have et godt udgangspunkt for min nye virksomhed. Jeg ved fra en tidligere personlighedstest på mit arbejde, at jeg er introvert. Derfor var det naturligt for mig at opsøge Jane og få hendes hjælp. Jeg havde en session på 3 timer, og det var virkelig givende. Jeg føler mig godt klædt på til den videre proces, efter vi har arbejdet med mit fundament. Sessionen gjorde mig afklaret omkring, hvad der er mine styrker, og hvilke mennesker jeg skal hjælpe. Nu er næste skridt at få styr på, hvad mine konkrete ydelser skal være. Jeg gik fra sessionen med fuldstændig klarhed over, hvad jeg skal arbejde videre med på egen hånd. Det føles trygt og rart, og jeg glæder mig til den næste tid. Tak Jane."
- Anita

Din sparringspartner:

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane Hejbøll er rådgiver og business coach for introverte selvstændige. Hun har specialiseret sig i, hvordan man som introvert kan skabe en enkel forretningsmodel, der beskytter den introverte energi. Så man sikrer, at man bevarer sit overskud, overblik og motivation og undgår at brænde ud på vejen mod at skabe en fornuftig og økonomisk ansvarlig virksomhed.

Janes rådgivning, metoder og værktøjer tager afsæt i teorien og fysiologien bag den introverte natur. Dette udgangspunkt er af afgørende betydning for at lykkes med sin virksomhed som introvert.

For uden en grundlæggende forståelse af den introverte natur er der overhængende risiko for, at man skaber en virksomhed, der ikke passer til én. Så med denne forståelse kan man beskytte sit helbred og undgå at gå på kompromis med sine behov og værdier.

Jane har udviklet Fra Forvirring til Klarhed™-modellen og tilbyder både sparring, mentorforløb og online kurser til introverte selvstændige.