1:1 Sparringssession - Business by YOU

1:1 Sparringssession

En sparringssession giver mulighed for at få snakket om de ting, der skaber bekymring, forvirring, uklarhed eller daglige frustrationer hos dig i din virksomhed. 

Det er en mulighed for at få sat en stopper for tankemylderet og i stedet få lagt en konkret plan for, hvordan du kommer videre med din virksomhed på en god, ansvarlig og fornuftig måde.

Sparringssessionen er en fortrolig samtale og kan enten vare 60 minutter eller 3 timer. Vi forholder os til din virksomhed på en jordnær måde, så du får noget håndgribeligt med fra sessionen, du efterfølgende kan arbejde praktisk videre ud fra.

Sparringssession_introvert_selvstaendig_Jane_Hejboelle_Business_by_You

En sparringssession er et godt valg for dig, der:

 • Føler dig konstant overvældet, træt og savner energi
 • Kæmper med at konkretisere hvem du hjælper med hvad
 • Er bange for om du overhovedet vil lykkes som selvstændig
 • Frygter at brænde ud og af den årsag vil være tvunget til at droppe din virksomhed
 • Oplever at mange af dine kunder suger energi ud af dig i stedet for at give dig energi
 • Har svært ved at finde ud af, hvad du skal sælge, og hvilket format dine ydelser skal have
 • Bliver træt, finder på overspringshandlinger eller får ondt i maven hver gang, du skal være synlig og markedsføre dig

Du vil gerne:

 • Afværge den økonomiske usikkerhed som fylder i dine tanker dagligt
 • Bevare en tryg nattesøvn uden tankemylder og besvær med at falde i søvn
 • Fjerne din tvivl og usikkerhed ved at finde en holdbar løsning én gang for alle
 • Skabe en økonomisk ansvarlig virksomhed som passer til dig og dit temperament
 • Undgå at føle dig magtesløs i din egen virksomhed og i stedet få kontrollen tilbage

Formål med sparringssesion:

Formålet med sparringssessionen er at skabe klarhed hos dig, der sikrer, at du efterfølgende har en klar plan med konkrete skridt, du kan følge.

Gennem sessionen rydder vi op og ud i alt det, der fylder hos dig. 

Vi finder ind til kernen i din virksomhed og gør det håndgribeligt for dig at flytte din virksomhed i den retning, du har brug for. Så du beskytter din motivation og energi samt sikrer et stabilt fundament at bygge en holdbar virksomhed op omkring.

 

OBS

Vælger du mig som din sparringspartner, skal du vide, at mit udgangspunkt altid er DIG. Det betyder, at jeg under ingen omstændigheder tvinger dig til at gøre noget, du ikke har lyst til, og som ikke falder dig nemt eller naturligt. Tværtimod.

Min mission er altid, at du skal gå fra en session med sommerfugle i maven ved tanken om den vej, du skal gå i din virksomhed. Frem for at du har ondt i maven, fordi du føler dig tvunget til at følge en dagsorden, der ikke er din. 

For det tror jeg ikke på er vejen til et godt liv som selvstændig for dig, der er introvert. Så har du brug for det, skal du vælge en anden mentor, som har den tilgang. 

Hos mig vil tryghed, ro og en god følelse i maven altid være første prioritet. Så du er motiveret for at gå vejen på den måde, der passer til dig. Og udvide rammerne for din komfortzone i det tempo, som er det rigtige for dig.

Bestilling – Sådan foregår det:

 • Klik på bestillingsknappen herunder
 • Vælg om du vil bestille 1 times sparringssession eller 3-timers sparringssession
 • Vælg den tid der passer dig bedst i kalenderen
 • Udfyld dine oplysninger og betal online med betalingskort eller mobilepay
 • Skriv i notefeltet om du ønsker at komme hjem til mig, eller at vi taler sammen via telefon, Zoom eller Skype (skriv i så fald dit Skypenavn)
 • Du modtager en bekræftelse på din bestilling via mail med det samme, din bestilling er gået igennem
 • Vi mødes fysisk hos mig eller tales ved enten via telefon, Zoom eller Skype på dit valgte tidspunkt

Det er muligt, at:

 • Bestille tid til din session senest 48 timer før det ønskede tidspunkt
 • Afbestille tiden til sessionen senest 48 timer før det valgte tidspunkt og finde et andet tidspunkt, der passer dig bedre i stedet for

Pris:

En 1-times sparringssession koster 995 kroner + moms. 
(Obs: Prisen stiger til 1.250 kroner + moms i 2020).

En 3-timers sparringssession koster 2.585 kroner + moms
(Obs: Prisen stiger til 3.095 kroner + moms i 2020).

Du kan bestille din session her:

Ofte stillede spørgsmål:

Bliver du forhindret i forhold til din valgte tid, har du mulighed for at afbestille din session op til 48 timer før det valgte tidspunkt. Du kan efterfølgende vælge en ny tid, som passer dig bedre.

Du har ikke mulighed for at få returneret pengene. Men kan vælge en ny tid i stedet. 

Ja, jeg ringer dig op enten via telefon eller Skype alt efter, hvad du har valgt. Husk at skrive dit Skypenavn under din bestilling, hvis du ønsker, at vi tales ved gennem Skype

Ja, du er altid velkommen til at komme hjem til mig, og så afholder vi vores session fysisk i stedet for. Husk blot at skrive det under din bestilling. 

Der er indgang til mit kontor via kælderdøren på Sportvænget 3, 9230 Svenstrup J. (Godthåb)

Andre siger:

Jeg søgte hjælp ved Jane fordi jeg var gået kold i markedsføringen. Det føltes som en frygtelig pligtopgave, der drænede mig for energi og jeg var begyndt at tænke på om jeg overhovedet skulle være selvstændig, hvis dette var hvad det indebar. Men så var det at jeg havde en sparringssession med Jane, som endte med at gå i en helt anden retning end jeg havde forventet. Jane var rigtig god til at stille mig udfordrende spørgsmål, der gav mening og jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven bagefter. Jeg har desuden fået nogle gode redskaber til at komme videre i den nye retning, så nu er jeg stille og roligt i gang med at få udarbejdet det nye materiale, så vi har noget helt konkret at arbejde videre med. Jeg er mere rolig ved tanken om mit fremtidige liv som introvert selvstændig nu.
Jeg opsøgte Jane, fordi jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig gennem processen med at finde frem til mine rigtige kunder og produkter MED udgangspunkt i den person, jeg er og de ting, jeg er allerbedst til at hjælpe mine kunder med. Til en start bookede jeg en 3-timers session, og jeg nød virkelig vores timer sammen. Det var intens og meget givende. Det var trygt at få Jane til at føre mig gennem processen, som var en blanding af teori, opgaver og samtale. Og det var præcis, hvad jeg i virkeligheden havde brug for. Efter sessionen sidder jeg nu med et kort over min proces. Jeg er klædt på til at kunne arbejde videre selv. Og bedst af alt, så kommer mit arbejde til at tage udgangspunkt i det, jeg kan, og den måde jeg arbejder bedst på. Det gør en verden til forskel, og jeg er ved godt mod til at gå vejen selv.
Jeg går altid fra en sparringssession inspireret og med ny energi og konkrete ideer til, hvad jeg skal arbejde videre med.
Jeg står over for at springe ud som selvstændig og vil gerne have et godt udgangspunkt for min nye virksomhed. Jeg ved fra en tidligere personlighedstest på mit arbejde, at jeg er introvert. Derfor var det naturligt for mig at opsøge Jane og få hendes hjælp. Jeg havde en session på 3 timer, og det var virkelig givende. Jeg føler mig godt klædt på til den videre proces, efter vi har arbejdet med mit fundament. Sessionen gjorde mig afklaret omkring, hvad der er mine styrker, og hvilke mennesker jeg skal hjælpe. Nu er næste skridt at få styr på, hvad mine konkrete ydelser skal være. Jeg gik fra sessionen med fuldstændig klarhed over, hvad jeg skal arbejde videre med på egen hånd. Det føles trygt og rart, og jeg glæder mig til den næste tid. Tak Jane.
- Anita

Din sparringspartner:

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane Hejbøll er rådgiver og business coach for introverte selvstændige. Hun har specialiseret sig i, hvordan man som introvert kan skabe en enkel virksomhedsmodel, der beskytter den introverte energi. Så man sikrer, at man bevarer sit overskud, overblik og motivation og undgår at brænde ud på vejen mod at skabe en fornuftig og økonomisk ansvarlig virksomhed.

Janes rådgivning, metoder og værktøjer tager afsæt i teorien og fysiologien bag den introverte natur. Dette udgangspunkt er af afgørende betydning for at lykkes med sin virksomhed som introvert.

For uden en grundlæggende forståelse af den introverte natur er der overhængende risiko for, at man skaber en virksomhed, der ikke passer til én. Så med denne forståelse kan man beskytte sit helbred og undgå at gå på kompromis med sine behov og værdier.

Jane har udviklet Fra Forvirring til Klarhed™-metoden og tilbyder både sparring, mentorforløb og online kurser til introverte selvstændige.