Taknemmelighed - 30 dage til et rigere liv

30 dage til et rigere liv

Et forløb baseret på videnskaben bag taknemmelighed:

30 dage til et rigere liv

Når du fokuserer på det i dit liv og i din virksomhed, som går godt.

Når du er taknemmelig for de ting, du har.

Så begynder du helt naturligt at tiltrække endnu flere gode ting i dit liv.

Flere kunder.
Flere penge.
Flere muligheder.

Derudover vil der følge ting med som:

Større selvkærlighed og tro på dig selv.
Stærkere relationer og sundere grænser.
Bedre helbred og mere mentalt overskud.

Du vil generelt opleve flere sejre.

Større lethed og mere flow.

Og du vil opleve, at flere gode ting dukker op i dit liv ud af det blå.

Uden anstrengelse.
Uden kamp.

Det handler alt sammen om energi.

Dét, du har fokus på, får du mere af.

Når du er taknemmelig, får du mere at være taknemmelig for.

Det er ren naturlov.

30_dage_til_et_rigere_liv

~ Når vi er i verden med taknemmelighed, udsender vi en frekvens af glæde og kærlighed, der er den mest kraftfulde frekvens i universet. Så vores liv kan ikke undgå at blive bedre – ja faktisk blive et rigtig godt liv i fred og frihed. For du stiller direkte ind på en frekvens, hvor overflod og mirakler kommer naturligt til dig.

Skab et liv med rigdom og overflod

Hvis du føler, at du har svært ved at skabe de resultater i dit liv, du drømmer om, er ’30 dage til et rigere liv’ din hjælp til netop det.

Gennem 30 dage modtager du hver dag et nyt taknemmelighedseksperiment, som automatisk hæver din vibration og sikrer, at du skaber et liv med mere rigdom og overflod.

Alle eksperimenter tager afsæt i videnskaben og forskningen bag, hvordan du bliver et match til de ting, du ønsker i dit liv. Det vil sige, hvordan du hæver din energifrekvens og sikrer, at du skaber det i verden, du drømmer om.

Eksperimenterne er alle lette at gå til. De kræver blot, at du har lyst til at eksperimentere og gennemføre dagens eksperiment.

Udover eksperimenterne bliver du præsenteret for nogle simple praksisser, der sikrer, at du hver dag regulerer dit nervesystem, så det støtter dig frem for at spænde ben for dig.

Desuden modtager du et dagsskema, som gør det nemt for dig at gennemføre de 30 dage.

(Hvis du ønsker at læse mere om videnskaben bag taknemmelighed og fordelene ved en daglig taknemmelighedspraksis, kan du læse mere i denne pdf., som er en del af introduktionen til forløbet).

 

Din investering

Forløbet koster 295 kroner (+ moms). Det betyder, at for under 10 kroner om dagen gennem 30 dage, får du redskaber til at skabe resultater i dit liv, du hidtil kun har turde drømme om. Men som nu bliver din realitet.

Når din betaling er registreret, modtager du et link til login-siden på din mail. På denne side kan du vælge at modtage din kode til login på enten mail eller sms. 

Hvordan foregår det?

Hver morgen modtager du en mail med link til dagens eksperiment.

Du bliver præsenteret for eksperimentet samt den videnskabelige baggrund for eksperimentet, så du forstår tanken bag den handling, du opfordres til at eksperimentere med.

Du har evighedsadgang til forløbet. Det betyder, at du kan gennemføre forløbet igen efter de første 30 dage, hvis du har lyst til det. Eller du kan udvælge dine yndlingseksperimenter og gøre dem til en fast del af din dagligdag.