Tappingforløb - 5 dage til flere penge - Business by YOU

Tappingforløbet

5 dage til flere penge

Det her tappingforløb består af 5 dybt transformerende tappingsessioner samt en bonussession, der hjælper dig med at blive en pengemagnet.

Det er skabt til dig, der har svært ved at tjene nok penge i din virksomhed. Eller som altid oplever en følelse af, at du ikke har penge nok.

Du bekymrer dig virkelig meget om penge og befinder dig i en nærmest kronisk stresstilstand omkring, hvor pengene skal komme fra.

Måske har du forsøgt dig med diverse manifestations- og pengemindsetkurser, men uden held. Det er som om, at uanset hvad du gør, så sker der ikke de store ændringer i dit liv.

Tappingforloeb_5 dage til flere penge

Der er noget i dig, der står i vejen...

Hvis du har svært ved at tiltrække penge eller tjene nok penge i din virksomhed, så kan du være sikker på, at der er noget i dig, der blokerer det.

Du har nogle historier, overbevisninger, følelser og mønstre omkring penge og dig, som du ubevidst lever ud fra. Og som betyder, at du bremser dig selv fra at have det, du ønsker.

Det er alle disse ubevidste dele af dig, vi arbejder med at transformere i dette 5-dages forløb.

Vi tillader ting at komme op til overfladen, så vi kan forløse dem og skabe den nødvendige transformation i dig. Så du fremadrettet tiltrækker penge med den største selvfølgelighed i dit liv.

Gennem de 5 sessioner får vi penge til at føles trygge for dig. Vi får succes til at føles trygt for dig. Og vi får dig til at føle dig værdig og god nok til at leve i overflod og rigdom.

Tapping er ren magi

Tapping er et dybt transformerende healingsværktøj til at skabe ændringer i dit liv. Det er en kombination af gammel kinesisk akupressur og moderne psykologi.

Når du tapper, ophæver du blokeringer i kroppens energisystem, samtidig med at du regulerer dit nervesystem, så der skabes ro og balance i din krop. Du slukker dermed for stresskontakten i din krop og aktiverer i stedet en tilstand, hvorfra du føler dig tryg til at skabe de resultater, du ønsker dig i din virksomhed. 

Gennem tapping ændrer du neurale forbindelser i hjernen. Det betyder, at du ændrer din hjernes kemi og får adgang til at omprogrammere uhensigtsmæssige overbevisninger til støttende overbevisninger. Så du får modet til at gå efter dine drømme og ønsker frem for at lade frygten bremse dig. I samme ombæring ændrer du din energi, så du bliver et match til dine drømme frem for at tiltrække mere af det, du ikke ønsker dig.

Er tapping nyt for dig?

Har du aldrig prøvet tapping før så fortvivl ikke. 

Jeg guider dig gennem alle sessioner, så forløbet kræver ikke andet af dig, end du har truffet en beslutning om at ville ændre dit forhold til penge. Og selvfølgelig at du har lyst til at tappe sammen med mig.

Pris

Tappingforløbet koster 495 kroner (+ moms).

Med det samme din betaling er registreret, får du adgang til den første tappingsession samt bonussessionen. Herefter får du adgang til en ny session hver dag gennem de dage, forløbet varer.