Åbn dit pengeflow - Business by YOU

Åbn dit pengeflow

- Gennem et trygt og reguleret nervesystem

Du har en relation til alt i dit liv – også penge. Så hvis du drømmer om et liv med flere penge, er vejen derhen at skabe en bedre relation til penge.

Det er netop det, du får hjælp til i dette forløb. Her øver du dig i at komme tæt på penge, blive tryg ved penge og lukke penge ind i dit liv med lethed.

Gennem forløbet bliver det naturligt for dig at omgås penge, tiltrække penge og være i en ligeværdig relation med penge.

Du mærker på egen krop, hvordan du allerede er et match til penge lige nu og her. Samt hvordan det er dig, der har magten til beslutte, om du ønsker penge i dit liv eller ej. For pengene er der, når du åbner dig for dem. Det forstår du kort tid inde i dette forløb.

Åben dit pengeflow

Kroppen er nøglen til rigdom

Hvis du inderst inde er utryg ved penge. Hvis du inderst inde frygter, hvad mange penge vil betyde for dig i dit liv. Eller hvem du bliver som et resultat af mange penge, så kan du med sikkerhed vide, at du holder penge ude af dit liv.

Hvis du har prøvet diverse pengemindsetkurser, forretningsstrategier, affirmationer og manifestationsråd, som ikke har virket som ønsket, er det fordi, at de ikke er gået dybt nok. Du har ikke fået aktiveret kroppen og skabt plads til at skabe en intim relation med penge. 

Det er kun ved at arbejde med dit nervesystem og din krop, at du kan skabe denne dybe forbindelse og relation til penge fuld af tryghed, nærvær og tillid. Og ikke som noget uden for dig selv, du hverken har kontrol over eller indflydelse på.

Du skaber en ny relation til penge

Forløbet har fokus på at heale og udvide din modtagerkapacitet i dit nervesystem, så du begynder at lukke mange penge ind i dit liv med glæde og tillid.

Du bliver guidet til:

  • Hvordan du inviterer penge ind i dit liv med lethed
  • Hvordan du åbner dit nervesystem til overflod og rigdom
  • Hvordan du tager bevidst ansvar for mængden af penge i dit liv

Du er skaberen - ikke offeret

Måske har du hørt og læst om manifestation, vibration og energi. Og selvom en del af dig godt forstår det, er det alligevel som om, at du ikke forstår at udleve det i praksis.

Det her forløb er et forløb, hvor du hverken læser eller lytter til mere information, men derimod erfarer direkte, hvad det her helt konkret betyder for dig.

Du kommer til at arbejde med at ændre din energi i praksis og forstå helt ned på celleplan, at du er den, der skaber dit liv.

Intet ændrer sig i dit ydre liv, før du skaber en forandring i dit indre liv. 

Det er dig – og kun dig, der kan tillade penge at komme ind i dit liv. 

Og det er dig – og kun dig, der kan føle dig fortjent og værdig til at modtage penge.

Vi ændrer din indre tilstand

Forløbet varer 3 uger, hvor du hver uge får adgang til et nyt tema, der bygger videre på det, du har arbejdet med hidtil.

Al materialet går lige på og hårdt. Forstået på den måde at det har fokus på at ændre din indre tilstand. Gennem praksis og erfaring. Ikke ved at forklare dig, hvordan du gør, men ved helt konkret at føre dig igennem processen, så du mærker ændringen i kroppen her og nu.

Pris

Forløbet koster 2.395 kroner (+ moms) og kan betales i 1, 2 eller 3 rater. Ved ratebetaling trækkes pengene med 30 dages mellemrum.

Med det samme din betaling er registreret, får du adgang til forløbets første uge. Så du kan gå igang med det samme, hvis du er klar.

Hver uge bliver der åbnet for adgang til næste uges tema.

Så du fordyber dig altså i et tema i en uge ad gangen, inden du bevæger dig videre til næste tema.

Du får evighedsadgang til forløbet.

Forløbets temaer

Forløbets temaer består af en dybdegående øvelse, der åbner dit nervesystem, og gør det trygt ved at modtage penge, rigdom og overflod. 

Herudover modtager du en tilhørende workbook samt dybt transformerende tappingsessioner, der skaber fysiologiske ændringer i din krop. 

Så målet er at skabe konkrete og vedvarende ændringer i din krop, celler og nervebaner, så du ikke kun mentalt, men også rent fysiologisk vokser ind i en ny udgave af dig. Hvor rigdom, overflod og glæde er en naturlig del af den, du er. Og ikke blot noget du drømmer om.

Alt er energi

Alt er energi.

Alt har en vibration.

Penge har en vibration.

Tanker, følelser og overbevisninger har en vibration.

Følelsen af mangel og frygt skaber en vibration. 

Præcis som følelsen af rigdom, overflod og glæde gør.

Når du erfarer det, kan du begynde at tiltrække penge, rigdom og overflod ind i dit liv.

For så forstår du, at det i virkeligheden slet ikke handler om pengene eller om at arbejde hårdere eller mere. Men derimod om din vibration.

Et match i vibration

Du kan ikke komme fra et sted af mangel og brok over penge og forvente at tiltrække rigdom. 

For det er to modsatrettede vibrationer.

Du kan ikke komme fra et sted med kamp omkring penge og forvente at tiltrække penge fra et sted med lethed. 

For det er to modsatrettede vibrationer.

Du kan til gengæld forvente, at dine resultater ændrer sig, når du ændrer dig og din vibration. 

For så bliver du helt automatisk et match til noget nyt.

Du skal have lyst til at gøre arbejdet

Tilstanden i dit nervesystem samt din vibration kan kun ændre sig, hvis du gør dit indre arbejde.

Du kan læse alle de bøger, du vil. Du kan lytte til alle de podcasts, du vil. Du kan følge alle de seminarer, du vil. 

Men den konkrete ændring i dig sker først, når du vælger at gå dybt og arbejde med at ændre din energi.

Så du skal kun investere i dette forløb, hvis du er åben over for at møde dig selv på denne måde. Hvis du er villig til at være sårbar og modig i mødet med dig selv og penge. 

Forløbet handler om energi. 

Det handler om vibration. 

Det handler om at ændre din indre tilstand.

Vejen derhen ligner måske ikke noget, du har prøvet før. 

Men det er kun godt, hvis alt andet ikke har virket hidtil.

Mest af alt skal du dog have lyst til at lege, udforske og åbne dig for, at din relation til penge kan se ud på en anden måde, end det gør nu.

God fornøjelse.