Kundeudtalelser - Business by YOU

Kundeudtalelser

Tusind tak!

Jeg har virkelig fået meget ud af at være i forløb hos Business by You. 

Jane er både meget professionel og en virkelig dygtig coach. Hun er skarp og opmærksom og frem for alt autentisk.

Det har været en spændende proces, hvor jeg er blevet klogere på mig selv personligt, og på hvad jeg vil med min virksomhed. Synlighed skræmmer mig væsentligt mindre nu, og min markedsføringsstrategi er gået fra at skyde med spredehagl til at være helt skarp på mit budskab.

Jeg kan varmt anbefale coachingforløb hos Jane til alle selvstændige, der har brug for et kærligt skub og nye perspektiver.

Marie Stage, www.mariestage.com

Marie_Stage

Fra tunghed til lethed

Det beskriver mit udbytte af forløbet i en sætning. 

Da jeg skrev til Jane første gang, var jeg frustreret, ked af det og på vej til at give op. Jeg havde kæmpet så lang tid med at prøve at stable en forretning på benene. Gjort alt det rigtige, som jeg havde fået at vide, at jeg skulle. Jeg var der, hvor jeg overvejede, om jeg skulle give op og sige, nu har jeg forsøgt, det gik ikke. Men jeg var alligevel ikke helt klar til at opgive endnu. 

Heldigvis for det. For mit møde med Jane og hendes rolige, naturlige og skarpe væsen, har vendt fuldstændig om på det. Og jeg er nu fuld af håb og forventning og tro på, at det lykkes for mig. Med Janes hjælp har jeg forandret min forretning så meget, at jeg har fået en ny vej, og jeg har udviklet mig selv helt vildt. Jeg er kommet tilbage til mig selv, og starter nu en forretning, der passer til mig og min super introverte side. Jeg skaber nu en forretning, der tager udgangspunkt i mig og ikke “i det man skal gøre”, men mig… Det er så befriende. 

Jane har mødt mig i øjenhøjde og skabt et trygt rum, hvor jeg har kunnet være helt ærlig omkring, hvordan jeg havde det, hvordan jeg følte, min frustration og afmagt, min modstand og sårbarhed. Jane har holdt mig, anerkendt mig og kunne forklare mig tingene på en måde, så jeg ikke følte mig forkert, men forstået. Jane har kunnet sætte ord på følelser, jeg ikke selv har kunnet sætte ord på, og har haft en fornemmelse af mig, som har været så præcis og helt fantastisk at opleve. 

Jane lovede, at jeg ville få skabt et fundament for min forretning. Jeg var lidt skeptisk, for det havde jeg hørt før… Prøvet mange gange “du skal bare xyz” – uden at det var lykkes for mig. 

I dag 6 uger senere står jeg med et stærkt fundament. Jeg føler mig sikker på mig selv. Ved hvad jeg gerne vil og har et nyt forløb i støbeskeen. Jeg er klar til at gøre tingene på min måde. Jeg er fuld af lyst, energi og livsmod og en tro på, at det nok skal lykkes. Jeg tror på det. Jeg tror på mig selv. 

Så er du introvert og har prøvet “alt andet”, så er Jane dit næste skridt, for hun kan hjælpe dig med at skabe en forretning, der passer til dig. 

Kærligst Camilla – www.findhverdagsmagien.dk

Respektfuld og nærværende

Jane har på en meget respektfuld og nærværende måde hjulpet mig med at finde mine værdier og pejlemærker for livet som selvstændig. Jeg har opnået en større ro indeni. En ro i at være mig selv, at være god ved mig selv, samt følge mine egne intuitioner. Det har styrket min handlekraft i min virksomhed, og jeg tør med styrket sikkerhed gå ud i verden med mine visioner og ideer. Jeg kan på det varmeste anbefale Jane som coach og rådgiver.

Anja Larsen – www.staerkafnatur.dk

Anja_Larsen

En god fornemmelse i maven

Jeg søgte hjælp ved Jane, fordi jeg var gået kold i markedsføringen. Det føltes som en frygtelig pligtopgave, der drænede mig for energi og jeg var begyndt at tænke på om jeg overhovedet skulle være selvstændig, hvis dette var hvad det indebar.

Men så var det at jeg havde en sparringssession med Jane, som endte med at gå i en helt anden retning end jeg havde forventet.

Jane var rigtig god til at stille mig udfordrende spørgsmål, der gav mening og jeg havde en rigtig god fornemmelse i maven bagefter. Jeg har desuden fået nogle gode redskaber til at komme videre i den nye retning, så nu er jeg stille og roligt i gang med at få udarbejdet det nye materiale. Jeg er mere rolig ved tanken om mit fremtidige liv som introvert selvstændig nu

Jane Aaberg – www.janeaaberg.dk

Det var en tryg proces

Jeg opsøgte Jane, fordi jeg havde brug for én, der kunne hjælpe mig gennem processen med at finde frem til mine rigtige kunder og produkter MED udgangspunkt i den person, jeg er og de ting, jeg er allerbedst til at hjælpe mine kunder med.

Jeg nød virkelig vores timer sammen. Det var intens og meget givende. Det var trygt at få Jane til at føre mig gennem processen, som var en blanding af teori, opgaver og samtale. Og det var præcis, hvad jeg i virkeligheden havde brug for.

Efter sessionen sidder jeg nu med et kort over min proces. Jeg er klædt på til at kunne arbejde videre selv. Og bedst af alt, så kommer mit arbejde til at tage udgangspunkt i det, jeg kan, og den måde jeg arbejder bedst på. Det gør en verden til forskel, og jeg er ved godt mod til at gå vejen selv.

Hanne Østergaard – www.hanneoestergaard.dk

Ny inspiration og konkrete ideer

Jeg går altid fra en sparringssession inspireret og med ny energi og konkrete ideer til, hvad jeg skal arbejde videre med.

Connie Therkildsen – www.connietherkildsen.dk