6 ugers forløb - Business by YOU

6 ugers forløb

Et 6-ugers forløb:

Bliv synlig med din virksomhed som introvert

Det her forløb er til dig, der er introvert og kæmper med at være synlig og promovere din virksomhed. Du drømmer om at være synlig og markedsføre dig uden at følelser som frygt, ubehag og tvivl på dig selv følger med. Du er træt af at føle dig forkert og usikker og bruge så meget energi på at få din virksomhed ud i verden. Du er klar til at smide din frygtbagage og tage små, men robuste og sikre skridt. I fuld tillid til, at du kan skabe netop den tryghed i din synlighed, som det kræver for at kunne tiltrække kunder og skabe den virksomhed, du drømmer om.

Er det her dig?

Du er:

 • Træt af at lade frygt holde dig tilbage fra at gå helhjertet ud i verden med dit budskab
 • Træt af at bruge enormt meget tid og energi på at overspringshandle og undgå synlighed
 • Træt af at være din egen værste kritiker og lade perfektionisme og usikkerhed have magten

Alt sammen fordi:

 • Du er bange for at være forkert eller gøre noget forkert
 • Du er bange for at få kritik eller at andre bedømmer dig hårdt eller negativt
 • Du er bange for, at du ikke ved nok, kan nok eller gør nok til at tage penge for det

Måske har du sat dig ind i alle de måder, du kan markedsføre dig på. Og du ved en masse om virksomhedsopbygning. Måske føler du, at du har rimelig godt styr på din målgruppe og dit koncept. Men alligevel føler du dig på usikker grund. For du kan ikke mærke, hvad der er den rigtige måde at være synlig på for dig. Hvor du kan gå ud i verden med ro i maven og føle dig tilpas. 

Du oplever, at du nemt kommer til at sammenligne dig med andre og tænke, at de er meget bedre end dig. Det betyder, at du ofte har en følelse af, at du burde være noget andet, gøre noget andet eller være noget mere, end du er. Du er frustreret over at have det på denne måde og er derfor klar til at skabe de forandringer, det kræver. Så du stopper med at lade tvivl, frygt og begrænsninger holde dig tilbage. Og lader glæde, begejstring og gennembrud stå i stedet. 

Med andre ord er du klar til at finde DIN måde at være synlig på, hvor:

 • Du ikke føler dig overvældet, stresset, træt og udbrændt
 • Du ikke frygter at gå ud i verden og være synlig med dig og dét, du kan
 • Du ikke har tanken eller følelsen af at være forkert, mærkelig eller ikke god nok

Tværtimod kan du bare være dig selv. Uden at forstille dig, tage en maske på eller lave dig om.
Du kan være tro mod dig selv og den, du er. For du ved, at det er nok.

Din største fordel kan blive din værste fjende som introvert…

Som introvert er du udstyret med en rig indre verden. Denne indre rige verden er både din største fordel, men samtidig også din største udfordring. For den betyder, at du meget nemt bliver din egen største kritiker. Den kan medvirke til, at du er utrolig hård ved dig selv og sjældent synes, at du gør ting godt nok. Den er en mester i at få dig til at blive overperfektionistisk og altid have øje for, hvor du kunne gøre det endnu bedre. Og dermed gøre dig usikker og få dig til at tvivle på dit eget værd. Hvilket logisk nok får dig til at holde dig tilbage fra at gå ud i verden og være synlig. For hvis du ikke selv tænker, at du er god nok og leverer godt nok, hvordan skal andre så synes det og ligefrem betale dig for det? 

Din hårde indre kritiker kan gemme sig bag mange forskellige undskyldninger, overbevisninger og begrundelser. Alt sammen nogle, som umiddelbart føles helt plausible og overbevisende. Og det gør de, da du som introvert jo netop er udstyret med en fabelagtig evne til at analysere, reflektere og skabe sammenhænge mellem det, du observerer og erfarer. Men når du bruger disse evner til at holde dig selv tilbage frem for at få dig selv frem i verden, så er det, at dine største styrker bliver til dine største svagheder.

Derfor – hvis du ønsker at skabe en virksomhed, du trives i dag efter dag, og som skal give dig det liv, du drømmer om, så er du nødt til at arbejde med din tilgang til dig selv og til livet som selvstændig. Du bliver nødt til at skabe et fundament at gå ud i verden på, hvor du er tryg, sikker og stoler på dig selv. Hvor du har tillid til, at du er, præcis som du skal være – og ikke mindst, at du har de samme muligheder for at få succes som alle andre!

Et kærligt, ærligt og fortroligt forløb

Det her 6 ugers forløb er et kærligt og fortroligt forløb, hvor vi to i fællesskab transformerer det, som er svært for dig og forvandler det til et nyt fundament, der får dig til at vokse som menneske og vækste i din virksomhed.

Du kommer til at se dig selv med ærlige øjne, så du får øjnene op for, hvor mange fantastiske styrker, evner og kvaliteter, du bringer til den her verden, NÅR du tør bare at være dig. 

Gennem de 6 uger vender vi blikket indad frem for udad. Vi har udelukkende fokus på dig og den person, du er. Vi glemmer alt om, hvad alle andre gør, hvad alle andre siger, mener eller tror. Og bruger i stedet alt vores energi og fokus på at finde ind til kernen af dig.

Målet med de 6 uger er, at du finder DIN RIGTIGE måde at være synlig på, som du føler dig tryg i. Og som sikrer, at du bevarer motivationen til at være vedholdende i din synlighed. Uden synlighed får du ingen kunder og har dermed ingen forretning. Men er du synlig på en måde, som ikke passer til dig, risikerer du til gengæld at ende udbrændt i fosterstilling, og så er du lige vidt. Så det er det puslespil, vi to skal løse. 

Hvordan foregår det?

Forløbet foregår på den måde, at vi to snakker sammen 1 time hver uge gennem de 6 uger, som forløbet varer. Derudover har vi en lukket Facebookgruppe kun for dig og mig, som eksisterer i de 6 uger, som forløbet varer.

Inden vores første samtale modtager du et spørgeskema, som danner grundlag for vores samarbejde gennem de 6 uger. Spørgeskemaet er vores sikkerhed for, at vi skræddersyr forløbet, så det passer præcist til dig og det, som du har brug for at arbejde med. 

Når de 6 uger er gået, står du med et helt nyt personligt fundament, du kan fortsætte dit arbejde ud fra. Hvor det ikke længere er tvivl, usikkerhed og manglende tro på dig selv, der fylder. Men derimod hvordan du skaber de resultater, du har sat dig for. Du ved præcis, hvilken rejse du er på, og hvordan du ønsker at få rejsen til at udfolde sig succesfuldt.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente:

 • Et trygt og nærværende forløb, der får dig til at se på dig selv med helt nye øjne
 • En personlig udvikling, der skaber et helt nyt perspektiv på dig og dit liv som selvstændig
 • En fornyet tro på, at du er præcis, som du skal være og en dyb tillid til, at du kommer til at lykkes 

Derudover skal du også forvente:

 • At du bliver bedt om at forberede dig til hver session, så vi sikrer det bedste udbytte
 • At du bliver bedt om løbende at indføre nye rutiner og vaner i den tid, forløbet varer 
 • At du bliver bedt om at udfordre og udforske dit billede af dig selv, dine evner og muligheder

Pris

Forløbet koster 7.500 kroner (+ moms), som betales i 2 rater.

Når din betaling er gennemført, modtager du en mail med et link til min kalender, så du kan booke din første session. Derudover modtager du det spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig, så vi skaber de bedste forudsætninger for dit forløb. Jeg sender dig også en invitation til vores fælles facebookgruppe, som er en lukket gruppe kun for dig og mig. 

Alle vores sessioner foregår via Zoom.

Dette 6 ugers forløb er et godt valg for dig, der fx:

 • Føler dig meget overvældet, træt og energiforladt
 • Kæmper med at finde troen på dig selv og dit foretagende
 • Er bange for, hvad andre tænker om dig, eller om de dømmer dig
 • Er verdensmester i at finde på overspringshandlinger, når du skal være synlig
 • Har svært ved at finde modet til at gå med den form for synlighed, der føles rigtig for dig
 • Bruger meget energi på at sammenligne dig med andre og deres måde at være synlig på
 • Bliver usikker og mister troen på dig selv og dine evner, hver gang du skal markedsføre dig
 • Gør ting i din markedsføring og synlighed du ikke har lyst til, hvilket skaber ubehag i kroppen
 • Får 1000-vis af nye ideer hele tiden til måder at være synlig på, men du fører dem ikke ud i livet
 • Oplever at din markedsføring og synlighed overhovedet ikke føles som dig – tværtimod tager du en maske på

Andre siger om forløbet:

Fra tunghed til lethed på 6 uger

Det beskriver mit udbytte af forløbet i en sætning. 

Da jeg skrev til Jane første gang, var jeg frustreret, ked af det og på vej til at give op. Jeg havde kæmpet så lang tid med at prøve at stable en forretning på benene. Gjort alt det rigtige, som jeg havde fået at vide, at jeg skulle. Jeg var der, hvor jeg overvejede, om jeg skulle give op og sige, nu har jeg forsøgt, det gik ikke. Men jeg var alligevel ikke helt klar til at opgive endnu. 

Heldigvis for det. For mit møde med Jane og hendes rolige, naturlige og skarpe væsen, har vendt fuldstændig om på det. Og jeg er nu fuld af håb og forventning og tro på, at det lykkes for mig. Med Janes hjælp har jeg forandret min forretning så meget, at jeg har fået en ny vej, og jeg har udviklet mig selv helt vildt. Jeg er kommet tilbage til mig selv, og starter nu en forretning, der passer til mig og min super introverte side. Jeg skaber nu en forretning, der tager udgangspunkt i mig og ikke “i det man skal gøre”, men mig… Det er så befriende. 

Jane har mødt mig i øjenhøjde og skabt et trygt rum, hvor jeg har kunnet være helt ærlig omkring, hvordan jeg havde det, hvordan jeg følte, min frustration og afmagt, min modstand og sårbarhed. Jane har holdt mig, anerkendt mig og kunne forklare mig tingene på en måde, så jeg ikke følte mig forkert, men forstået. Jane har kunnet sætte ord på følelser, jeg ikke selv har kunnet sætte ord på, og har haft en fornemmelse af mig, som har været så præcis og helt fantastisk at opleve. 

Jane lovede, at jeg ville få skabt et fundament for min forretning. Jeg var lidt skeptisk, for det havde jeg hørt før… Prøvet mange gange “du skal bare xyz” – uden at det var lykkes for mig. 

I dag 6 uger senere står jeg med et stærkt fundament. Jeg føler mig sikker på mig selv. Ved hvad jeg gerne vil og har et nyt forløb i støbeskeen. Jeg er klar til at gøre tingene på min måde. Jeg er fuld af lyst, energi og livsmod og en tro på, at det nok skal lykkes. Jeg tror på det. Jeg tror på mig selv. 

Så er du introvert og har prøvet “alt andet”, så er Jane dit næste skridt, for hun kan hjælpe dig med at skabe en forretning, der passer til dig. 

Kærligst Camilla – www.findhverdagsmagien.dk

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jane Hejbøll og har specialiseret mig i livet som selvstændig, når man er født med en introvert personlighed. 

Mit arbejde og coaching tager afsæt i teorien og biologien bag den introverte natur, da det er en vigtig del af at lykkes med sin virksomhed som introvert.

Som introvert kan du ikke blot følge alle de gængse råd om at være synlig og markedsføre dig, for så brænder du ud. Du bliver nødt til at skabe en virksomhed med rammer, der tager afsæt i dig hele vejen rundt. Og det gælder altså også for din synlighed.