Synlig med din virksomhed - 6 ugers forløb

6 ugers forløb

6-ugers forløb:

Bliv synlig med din virksomhed

I det her forløb arbejder vi to tæt sammen om at gøre dit nervesystem trygt ved, at du er synlig med din virksomhed.

Vi finder sammen frem til den måde, du ønsker at være synlig og lade din stemme blive hørt på.

Og vi healer de traumer, der lige nu blokerer for, at det er nemt for dig at få dit budskab ud i verden.

Så din synlighed bliver relevant, inspirerende og givende for både dig og de mennesker, du taler til.

Er det her dig?

Du er:

 • Træt af at frygte at være synlig og føle at det er en svær opgave i din virksomhed
 • Træt af at bruge enormt meget tid og energi på at overspringshandle og undgå synlighed
 • Træt af at føle dig usikker og lade perfektionisme stoppe dig fra at turde være i verden som dig

Alt sammen fordi:

 • Du er bange for at være forkert eller gøre noget forkert
 • Du er bange for at få kritik eller at andre bedømmer dig hårdt eller negativt
 • Du er bange for, at du ikke ved nok, kan nok eller gør nok til at tage penge for det

Måske har du sat dig ind i alle de måder, du kan markedsføre dig på. Og du ved en masse om virksomhedsopbygning. Måske føler du, at du har rimelig godt styr på din målgruppe og dit koncept. Men alligevel føler du dig på usikker grund. For du kan ikke mærke, hvad der er den rigtige måde at være synlig på for dig. Hvor du kan gå ud i verden med ro i maven og føle dig tilpas. 

Du oplever, at du nemt kommer til at sammenligne dig med andre og tænke, at de har meget mere styr på tingene end dig. Det betyder, at du ofte har en følelse af, at du burde være noget andet, gøre noget andet eller være noget mere, end du er.

Du er frustreret over at have det på denne måde, da det tærer på din energi, dit humør og ikke mindst din evne til at tjene penge.

Du er klar til at finde DIN måde at være synlig på, hvor:

 • Du ikke føler dig overvældet, stresset, træt og udbrændt
 • Du ikke frygter at gå ud i verden og være synlig med dig og dét, du kan
 • Du ikke har tanken eller følelsen af at være forkert, mærkelig eller ikke god nok

Tværtimod kan du bare være dig selv. Uden at forstille dig, tage en maske på eller lave dig om.

Du kan være tro mod dig selv og den, du er. For du ved, at det er nok.

Kan du genkende dig selv i dette?

Du har tendens til at være utrolig hård ved dig selv og er ofte din egen værste kritiker. Du har tit tankemylder og kan have svært ved at slippe tunge følelser i kroppen.

Du føler stort set altid, at du burde være længere, gøre ting bedre og skabe hurtigere resultater. Disse tanker og følelser gør det svært at være dig, da du bliver usikker og tvivler på dit eget værd. Hvilket logisk nok får dig til at holde dig tilbage fra at gå ud i verden og være synlig. For hvad nu hvis andre ikke kan lide dig eller (også) synes, at du ikke er god nok eller professionel nok?

Skal du være helt ærlig over for dig selv, så bliver du på mange måder overvældet af tanken om synlighed og markedsføring. For du føler, at det kræver så meget energi af dig, som du ikke har. Du føler, at du skal være “på” på en måde, der ikke passer til dig. Og det skaber sådan en grundfølelse i dig af at være forkert og ikke egnet til livet som selvstændig…

Du har forsøgt at lave mindsetarbejde. Du har forsøgt at tage dig sammen. Du har forsøgt at tvinge dig selv igang, men intet af det har virket.

Og det er der en rigtig god grund til. 

For det her handler om tilstanden i dit nervesystem, og derfor kan du ikke løse det gennem mindsetarbejde. Du skal transformere det gennem kroppen. Hvilket er netop det, vi to gør i dette forløb.

Det her handler ikke om, at du skal finde en formel for, hvem du skal være for at få succes. Det handler i stedet for om at skrælle alt det af, der står i vejen for, at du bare er, som du er. For det er, når du er dig selv, at du skaber det liv med de resultater, du ønsker dig.

Et kærligt, ærligt og fortroligt forløb

Det her 6 ugers forløb er et kærligt og fortroligt forløb, hvor vi to i fællesskab transformerer det, som er svært for dig og forvandler det til et nyt fundament, der får dig til at vokse som menneske og vækste i din virksomhed.

Du kommer til at se dig selv med ærlige øjne, så du får øjnene op for, hvor mange fantastiske styrker, evner og kvaliteter, du bringer til den her verden, NÅR du tør bare at være dig. 

Gennem de 6 uger vender vi blikket indad frem for udad. Vi har udelukkende fokus på dig og den person, du er. Vi glemmer alt om, hvad alle andre gør, hvad alle andre siger, mener eller tror. Og bruger i stedet alt vores energi og fokus på at finde ind til kernen af dig og skabe tryghed i dit nervesystem.

Målet med de 6 uger er, at du finder DIN RIGTIGE måde at være synlig på, som du føler dig tryg i. Uden kamp og forsøg på at regne ud, hvem du skal være, og hvad du skal gøre. Vi arbejder derimod med at lade tingene komme til dig ved at transformere din energi, så du bliver et naturligt match til det, du ønsker dig.

Hvordan foregår det?

Forløbet foregår på den måde, at vi to snakker sammen 1 time hver uge gennem de 6 uger, som forløbet varer. Derudover har vi en lukket Facebookgruppe kun for dig og mig, som eksisterer i de 6 uger, som forløbet varer.

Inden vores første samtale modtager du et spørgeskema, som danner grundlag for vores samarbejde gennem de 6 uger. Spørgeskemaet er vores sikkerhed for, at vi skræddersyr forløbet, så det passer præcist til dig og det, som du har brug for at arbejde med. 

Når de 6 uger er gået, står du med et helt nyt personligt fundament, du kan fortsætte dit arbejde ud fra. Hvor det ikke længere er tvivl, usikkerhed og manglende tro på dig selv, der fylder. Men derimod hvordan du skaber de resultater, du har sat dig for. Du ved præcis, hvilken rejse du er på, og hvordan du ønsker at få rejsen til at udfolde sig succesfuldt.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente:

 • Et trygt og nærværende forløb, der får dig til at se på dig selv med helt nye øjne
 • En personlig udvikling, der skaber et helt nyt perspektiv på, hvordan du skal være synlig
 • En dybt integreret forståelse af, at du er præcis, som du skal være og allerede er et match til det liv, du drømmer om

Pris

Forløbet koster 8.500 kroner (+ moms), som betales i 2 rater.

Når din betaling er gennemført, modtager du en mail med et link til min kalender, så du kan booke din første session. Derudover modtager du det spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig, så vi skaber de bedste forudsætninger for dit forløb. Jeg sender dig også en invitation til vores fælles facebookgruppe, som er en lukket gruppe kun for dig og mig. 

Alle vores sessioner foregår via Skype og bliver optaget, så du har dem til evig eje.

Dette 6 ugers forløb er et godt valg for dig, der fx:

 • Føler dig meget overvældet, træt og energiforladt
 • Kæmper med at finde troen på dig selv og dit foretagende
 • Er bange for, hvad andre tænker om dig, eller om de dømmer dig
 • Er verdensmester i at finde på overspringshandlinger, når du skal være synlig
 • Har svært ved at finde modet til at gå med den form for synlighed, der føles rigtig for dig
 • Bruger meget energi på at sammenligne dig med andre og deres måde at være synlig på
 • Bliver usikker og mister troen på dig selv og dine evner, hver gang du skal markedsføre dig
 • Gør ting i din markedsføring og synlighed du ikke har lyst til, hvilket skaber ubehag i kroppen
 • Får 1000-vis af nye ideer hele tiden til måder at være synlig på, men du fører dem ikke ud i livet
 • Oplever at din markedsføring og synlighed overhovedet ikke føles som dig – tværtimod tager du en maske på