6 ugers forløb - Business by YOU

6 ugers forløb

Et 6-ugers forløb:

Bliv synlig med din virksomhed

Det her forløb er til dig, der kæmper med at være synlig og markedsføre din virksomhed. Du drømmer om at være synlig og markedsføre dig uden at følelser som frygt, ubehag og tvivl følger med. Du er træt af at føle dig forkert og usikker og bruge så meget energi på at få din virksomhed ud i verden. Du er klar til at smide din frygtbagage og tage små, men robuste og sikre skridt. I fuld tillid til, at du kan skabe netop den tryghed i din synlighed, som det kræver for at kunne tiltrække kunder og skabe den virksomhed, du drømmer om.

Er det her dig?

Du er:

 • Træt af at lade frygt holde dig tilbage fra at gå helhjertet ud i verden med dit budskab
 • Træt af at bruge enormt meget tid og energi på at overspringshandle og undgå synlighed
 • Træt af at være din egen værste kritiker og lade perfektionisme og usikkerhed have magten

Alt sammen fordi:

 • Du er bange for at være forkert eller gøre noget forkert
 • Du er bange for at få kritik eller at andre bedømmer dig hårdt eller negativt
 • Du er bange for, at du ikke ved nok, kan nok eller gør nok til at tage penge for det

Måske har du sat dig ind i alle de måder, du kan markedsføre dig på. Og du ved en masse om virksomhedsopbygning. Måske føler du, at du har rimelig godt styr på din målgruppe og dit koncept. Men alligevel føler du dig på usikker grund. For du kan ikke mærke, hvad der er den rigtige måde at være synlig på for dig. Hvor du kan gå ud i verden med ro i maven og føle dig tilpas. 

Du oplever, at du nemt kommer til at sammenligne dig med andre og tænke, at de har meget mere styr på tingene end dig. Det betyder, at du ofte har en følelse af, at du burde være noget andet, gøre noget andet eller være noget mere, end du er. Du er frustreret over at have det på denne måde og er derfor klar til at skabe de forandringer, det kræver. Så du stopper med at lade tvivl, frygt og begrænsninger holde dig tilbage. Og lader glæde, begejstring og gennembrud stå i stedet. 

Med andre ord er du klar til at finde DIN måde at være synlig på, hvor:

 • Du ikke føler dig overvældet, stresset, træt og udbrændt
 • Du ikke frygter at gå ud i verden og være synlig med dig og dét, du kan
 • Du ikke har tanken eller følelsen af at være forkert, mærkelig eller ikke god nok

Tværtimod kan du bare være dig selv. Uden at forstille dig, tage en maske på eller lave dig om.
Du kan være tro mod dig selv og den, du er. For du ved, at det er nok.

Kan du genkende dig selv i dette?

Du har tendens til at være utrolig hård ved dig selv og er ofte din egen værste kritiker. Du har tit tankemylder og kan have svært ved at slippe tunge følelser i kroppen. Du føler stort set altid, at du burde være længere, gøre ting bedre og skabe hurtigere resultater. Disse tanker og følelser gør det svært at være dig, da du bliver usikker og tvivler på dit eget værd. Hvilket logisk nok får dig til at holde dig tilbage fra at gå ud i verden og være synlig. For hvad nu hvis andre ikke kan lide dig eller (også) synes, at du ikke er god nok eller professionel nok?

Skal du være helt ærlig over for dig selv, så bliver du på mange måder overvældet af tanken om synlighed og markedsføring. For du føler, at det kræver så meget energi af dig, som du ikke har. Du føler, at du skal være “på” på en måde, der ikke passer til dig. Og det skaber sådan en grundfølelse i dig af at være forkert og ikke egnet til livet som selvstændig…

Men det er heldigvis ikke sandheden. For du er præcis lige så egnet som alle andre. Ellers var drømmen aldrig blevet vakt i dig fra start. 

Til gengæld er du hoppet med på en fortælling om, hvordan du bør være og agere i livet som selvstændig for at få succes. Og den fortælling dræner dig og skaber frygt og usikkerhed. Men der er (heldigvis) ikke nogen formel for, hvem og hvad du bør være. Det vigtigste er, at du er dig præcis, som du er. For det er det, DINE kunder har brug for.

Så – hvis du ønsker at skabe en virksomhed, du trives i dag efter dag, og som skal give dig det liv, du drømmer om, så er du nødt til at arbejde med din tilgang til dig selv og til livet som selvstændig. Du bliver nødt til at skabe et fundament at gå ud i verden på, hvor du er tryg, sikker og stoler på dig selv. Hvor du har tillid til, at du er, præcis som du skal være – og ikke mindst, at du har de samme muligheder for at få succes som alle andre!

For det er forudsætningen for, at du kan gå ud i verden og være synlig og markedsføre din virksomhed med ro og stolthed. 

Og derfor er det netop det, vi to arbejder med i dette 6-ugers forløb.

Et kærligt, ærligt og fortroligt forløb

Det her 6 ugers forløb er et kærligt og fortroligt forløb, hvor vi to i fællesskab transformerer det, som er svært for dig og forvandler det til et nyt fundament, der får dig til at vokse som menneske og vækste i din virksomhed.

Du kommer til at se dig selv med ærlige øjne, så du får øjnene op for, hvor mange fantastiske styrker, evner og kvaliteter, du bringer til den her verden, NÅR du tør bare at være dig. 

Gennem de 6 uger vender vi blikket indad frem for udad. Vi har udelukkende fokus på dig og den person, du er. Vi glemmer alt om, hvad alle andre gør, hvad alle andre siger, mener eller tror. Og bruger i stedet alt vores energi og fokus på at finde ind til kernen af dig.

Målet med de 6 uger er, at du finder DIN RIGTIGE måde at være synlig på, som du føler dig tryg i. Og som sikrer, at du bevarer motivationen til at være vedholdende i din synlighed. Uden synlighed får du ingen kunder og har dermed ingen forretning. Men er du synlig på en måde, som ikke passer til dig, risikerer du til gengæld at ende udbrændt i fosterstilling, og så er du lige vidt. Så det er det puslespil, vi to skal løse. 

Hvordan foregår det?

Forløbet foregår på den måde, at vi to snakker sammen 1 time hver uge gennem de 6 uger, som forløbet varer. Derudover har vi en lukket Facebookgruppe kun for dig og mig, som eksisterer i de 6 uger, som forløbet varer.

Inden vores første samtale modtager du et spørgeskema, som danner grundlag for vores samarbejde gennem de 6 uger. Spørgeskemaet er vores sikkerhed for, at vi skræddersyr forløbet, så det passer præcist til dig og det, som du har brug for at arbejde med. 

Når de 6 uger er gået, står du med et helt nyt personligt fundament, du kan fortsætte dit arbejde ud fra. Hvor det ikke længere er tvivl, usikkerhed og manglende tro på dig selv, der fylder. Men derimod hvordan du skaber de resultater, du har sat dig for. Du ved præcis, hvilken rejse du er på, og hvordan du ønsker at få rejsen til at udfolde sig succesfuldt.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente:

 • Et trygt og nærværende forløb, der får dig til at se på dig selv med helt nye øjne
 • En personlig udvikling, der skaber et helt nyt perspektiv på, hvordan du skal være synlig
 • En fornyet tro på, at du er præcis, som du skal være og en dyb tillid til, at du kommer til at lykkes 

Derudover skal du også forvente:

 • At du bliver bedt om at forberede dig til hver session, så vi sikrer det bedste udbytte
 • At du bliver bedt om løbende at indføre nye rutiner og vaner i den tid, forløbet varer 
 • At du bliver bedt om at udfordre og udforske dit billede af dig selv, dine evner og muligheder

Pris

Forløbet koster 7.500 kroner (+ moms), som betales i 2 rater.

Når din betaling er gennemført, modtager du en mail med et link til min kalender, så du kan booke din første session. Derudover modtager du det spørgeskema, som du bedes udfylde og sende til mig, så vi skaber de bedste forudsætninger for dit forløb. Jeg sender dig også en invitation til vores fælles facebookgruppe, som er en lukket gruppe kun for dig og mig. 

Alle vores sessioner foregår via Zoom.

Dette 6 ugers forløb er et godt valg for dig, der fx:

 • Føler dig meget overvældet, træt og energiforladt
 • Kæmper med at finde troen på dig selv og dit foretagende
 • Er bange for, hvad andre tænker om dig, eller om de dømmer dig
 • Er verdensmester i at finde på overspringshandlinger, når du skal være synlig
 • Har svært ved at finde modet til at gå med den form for synlighed, der føles rigtig for dig
 • Bruger meget energi på at sammenligne dig med andre og deres måde at være synlig på
 • Bliver usikker og mister troen på dig selv og dine evner, hver gang du skal markedsføre dig
 • Gør ting i din markedsføring og synlighed du ikke har lyst til, hvilket skaber ubehag i kroppen
 • Får 1000-vis af nye ideer hele tiden til måder at være synlig på, men du fører dem ikke ud i livet
 • Oplever at din markedsføring og synlighed overhovedet ikke føles som dig – tværtimod tager du en maske på

 

Ønsker du at læse, hvordan andre oplever at arbejde sammen med mig, og hvordan de ser på mig som coach, rådgiver og mentor, så kan du læse nogle af mine kunders udtalelser her.

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jane Hejbøll og har specialiseret mig i livet som selvstændig, når man ikke er født med trangen til at stå på en ølkasse og råbe højt for at få andres opmærksomhed. Men derimod er udstyret med en mere stille natur.

Det betyder, at man har brug for at skabe en virksomhed med rammer, der tillader én at være i verden, som man er. Så man bevarer sin energi, sin skaberkraft og motivation frem for at brænde ud i forsøget på at være noget, man fra naturens side ikke er.

Jeg har altid fokus på, at mine kunder får skabt en stærk personlig kerne. Så de tør at sætte deres styrker i spil på præcis den måde, der passer til dem. Og så de derved bevarer ro i maven, mens de går vejen til deres succes.