E-bog: Dit nervesystem styrer dit pengeflow - Business by YOU

Modtag e-bogen:

Dit nervesystem styrer dit pengeflow

Dit nervesystem spiller en kæmpe rolle i, hvor mange penge du tjener i din virksomhed. Hvorfor det hænger sådan sammen, kan du blive klogere på i denne e-bog, der også viser dig vejen til at lukke flere penge ind i dit liv.

Navn:
E-mail:
Pengeflow. Nervesystemets betydning for pengeflow

Hvem er e-bogen skrevet til?

Jeg har skrevet den her e-bog til dig, der kan mærke, at du – og tiden – er moden til at kigge dybere i din pengestøj. 

Den er skrevet til dig, der som mig måske har prøvet et utal af manifestationskurser, pengeaffirmationer og mindsetforløb, men uden at have knækket koden til at ændre dine resultater. Og uden at forstå, hvad det var, du ikke forstod…

Det her er afsættet og inspirationen for at skrive denne e-bog. For vi er så mange selvstændige, der er udfordret, når det kommer til at tjene de penge, vi drømmer om i vores virksomhed.

Og det er vi, fordi vi aldrig har forstået, hvor stor betydning vores nervesystem har for de resultater, vi skaber i vores liv og i vores virksomhed. Vi styrer vores virksomhed gennem kapaciteten i vores nervesystem. Derfor er det også her, at vi finder nøglen til at ændre vores resultater.

Det her er en e-bog, der klæder dig på til at forstå, hvad der er på spil i dig. Den går dybt og får dig til at se på dig selv med helt nye (og mere kærlige) øjne. Og så peger den på, hvor du skal rette dit fokus hen, hvis du virkelig ønsker at tjene flere penge i din virksomhed.

Navn:
E-mail: