Synlig med din virksomhed på 7 dage - Business by You

Bliv synlig med din virksomhed

Oplever du, at det kan være svært at være synlig med din virksomhed? Bliver du overvældet blot ved tanken om at stille dig frem? Er du usikker på, hvilket indhold du egentlig skal dele med dine følgere og læsere? Og drømmer du i bund og grund om, at det der med synlighed ikke føles som en uoverskuelig opgave, du udskyder igen og igen?

I forløbet “Bliv synlig med din virksomhed” arbejder du dig gennem 7 dage frem til en konkret plan for din synlighed for de næste 90 dage. 

Efter de 7 dage har du med andre ord en klar plan for de kommende 90 dage i forhold til:

  • Hvilket indhold du skal dele
  • Hvor og hvordan du skal dele det
  • Hvad der er din intention med at dele det
Samtidig får du gennem de 7 dage skabt et solidt fundament for din fremtidige synlighed. Det betyder, at du fremadrettet bliver i stand til at planlægge din synlighed 90 dage frem igen og igen. Og dermed sparer tid og energi, som du kan bruge andre steder i din virksomhed.
Bliv synlig på 90 dage med din virksomhed

Forløbets indhold

Forløbet består af 7 moduler samt et bonusmodel.

Det er vigtigt at tage afsæt i et solidt fundament som introvert, når du skal ud i verden og være synlig med din virksomhed. Jo bedre et fundament du står på, jo mere sikker og tryg vil du føle dig. Og jo mindre energi og færre ressourcer skal du bruge på at være synlig. Derfor handler de 3 første moduler om at skabe et solidt, trygt og sikkert fundament at basere din synlighed på. Inden du i de efterfølgende moduler skal arbejde helt konkret med form, indhold og en skudsikker strategi for din synlighed gennem de næste 90 dage. Så du får en klar og holdbar plan for, hvordan du sikrer et godt udbytte af dine anstrengelser.

Modul 1: Din vision

I det første modul skal du arbejde med at konkretisere din vision. For uden en klar vision får du svært ved at lave en holdbar plan for din synlighed og kommer dermed nemt til at spilde din tid uden at skabe resultater. Med din vision kender du dit mål. Du ved, hvad du ønsker at opnå, og hvorfor det er vigtigt for dig. Hvilket skaber motivation og lyst til at handle på det. 

Med andre ord finder du i dette modul svarene på, hvorfor det er vigtigt, at du går ud i verden med det, du kan. Samt hvad verden vil mangle, hvis ikke netop du fandtes med netop din virksomhed. Modulet gør det tydeligt for dig, hvilken betydningsfuld rolle du spiller. Både for dine kunder, men også i et større samfundsperspektiv. 

Derfor: 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt verden bliver et bedre sted af, at du findes, så er du det ikke længere efter dette modul. Og dermed får du langt lettere ved at gå ud i verden og være synlig med dit budskab fremadrettet. Uden tvivl, usikkerhed og frygt.

Modul 2: Din passion

Undersøgelser har vist, at passionerede mennesker skaber mere. Og det gælder i den grad for dig, som er introvert. For du har brug for at kunne se mening og værdi i de ting og handlinger, du gør. Ellers bliver du overvældet, handlingslammet og brænder ud, da du kommer til at gå på kompromis med dig selv igen og igen. 

Derfor skal du i dette modul arbejde med din passion, så du er sikker på, at du bruger din tid og energi rigtigt. Og dermed undgår at ende i fosterstilling, fuldkommen udmattelse eller forvirring.

Når du er passioneret omkring det, du laver, bliver du i stand til at være vedholdende, udholdende og bevare din energi. Ganske enkelt fordi det bringer dig ind i en flowtilstand fuld af glæde, mening og værdi.

I Modul 2 tager du altså endnu et skridt henimod, at det skal være let for dig at være synlig i fremtiden. Frem for at det føles som en tung byrde og en opgave, der helst skal overstås.

Modul 3: Dit professionelle selvværd

I Modul 3 skal du arbejde med dit professionelle selvværd. For hvis du ikke selv føler dig sikker på, hvorfor du er den helt rigtige til at hjælpe dine kunder, så vil det blive afspejlet i din kommunikation. Og du vil få svært ved at tiltrække de rigtige menneskers opmærksomhed. 

Derfor finder du i dette modul både svar og beviser på, hvorfor du er den helt rigtige hjælper for dine kunder. Du bliver bevidst om, hvad det er, du kan, som andre ikke kan på samme måde som dig. Samt hvilken forskel du gør for dine kunder, som de ikke kan få andre steder.

Dette modul er din garanti for, at du bliver fuldkommen tryg ved at gå ud i verden og være synlig med din virksomhed på en måde, som du føler dig tilpas i. 

Modul 4: Din foretrukne formidlingsform

I Modul 4 skal du arbejde med at skabe nogle klare rammer for din formidling. Det er vigtigt, at du kommunikerer på den måde, som passer bedst til dig. For så bliver du i stand til at sænke skuldrene og bruge din energi på at gøre en forskel for dine potentielle kunder. Frem for at spilde din energi på at prøve at passe ind i en form, som du føler dig usikker og utilpas i.

Eftersom det kan være grænseoverskridende overhovedet at skulle stå frem og være synlig som introvert, er det uhyre vigtigt, at du ikke tvinger dig selv ud i en form, som kræver alle dine kræfter og energi. Så du passer på dit helbred, samtidig med at du kontinuerligt bliver mere synlig med din virksomhed. 

Derfor skal du i dette modul finde frem til, hvordan du ønsker at kommunikere, så du sikrer, at dine indsatser gennem de næste 90 dage bærer frugt frem for at overvælde dig med frygt eller opgivelse over, hvor svært det er. 

Modul 5: Dine historier

Modul 5 handler om, hvilket indhold du skal dele med dine potentielle kunder og følgere gennem de næste 90 dage. Så du ved, at det er er relevant, vedkommende og genkendeligt for dem. 

Mange introverte oplever, at det er en svær og tidskrævende opgave at finde på indhold. Derfor bliver det en opgave, de udsætter, men som samtidig fylder i deres hoved. For de ved godt, at de “burde” prioritere det noget mere. Hvilket tærer på energien og motivationen. 

Det er en uholdbar situation at befinde sig i, som ikke bringer noget godt med sig. Derfor handler dette modul om at gøre det overskueligt for dig at lave godt og relevant indhold. Som du samtidig har en klar intention med. Frem for at det bliver tilfældigt, hvilket indhold du deler alt efter energiniveau og humør. På den måde undgår du, at dit indhold kommer til at stritte i forskellige retninger, samtidig med at du sikrer, at du rent faktisk bliver synlig frem for at udsætte det til et “bedre” tidspunkt, som aldrig kommer…

Modul 6: Bekæmp din frygt

I Modul 6 skal du arbejde med din frygt. For at du kan lykkes med din synlighed er det alfa og omega, at du ikke kontinuerligt spænder ben for dig selv og lader din frygt, tvivl og usikkerhed styre dine handlinger – eller mangel på samme. Derfor er dette modul din sikkerhed for, at du vælger at sætte handling bag dine tanker og planer. Frem for at gemme dig bag frygt, undskyldninger, perfektionisme eller andet.

Modul 7: Din plan for de næste 90 dage

Gennem de forrige 6 moduler har du skabt et godt fundament for din fremtidige synlighed. Nu er det tid til at sætte handling bag dine tanker, så du får ført din plan ud i livet, hvor den skaber synlige resultater. Derfor skal du i dette modul lave en klar vision for din synlighed for de kommende 90 dage. Så du ved, hvad der er din intention med de handlinger, du laver, og hvilke resultater du forventer, at de udmunder i. 

Du får desuden en skabelon, som du kan planlægge de kommende 30 dages aktiviteter i. Så det bliver konkret for dig, hvad du skal dele hvornår og hvorfor. På den måde sikrer du også, at der er en rød tråd i din kommunikation. Frem for at du lader tilfældigheder styre, hvad du deler.

En klar plan baseret på grundige overvejelser er dit vigtigste værktøj til at skabe den synlighed, du drømmer om. For jo mere du sætter i system på baggrund af din vision og mål, jo større sikkerhed er der for, at du opnår det, du sætter dig for på de 90 dage.

Bonusmodul: Opfølgning på de 90 dage

Dette bonusmodul er din hjælp til at sikre, at du hele tiden er på rette vej gennem de 90 dage. Samt blive bevidst om hvorvidt du med fordel kan justere og ændre nogle ting i målet om at skabe endnu bedre resultater fremadrettet, når de 90 dage er gået, og du skal til at tage hul på de næste 90 dage.

Pris

Online forløbet “Bliv synlig med din virksomhed” koster 599 kroner (+ moms). Du får adgang til Modul 1 med det samme, din betaling er registreret, så du ikke skal vente med at komme i gang. Desuden får du evighedsadgang til forløbet. Du kan betale beløbet i 1 eller 2 rater. Det vælger du under betalingsform.

Det praktiske

Du modtager et nyt modul hver dag gennem 7 dage, som du skal forvente tager cirka 30-60 minutter at arbejde med dagligt.

Hvert modul består af en pdf-fil, som giver dig mulighed for at skrive dine svar ned undervejs. 

Du har adgang til alle moduler, skabeloner og bonusmodulet i et lukket online rum, som du kan logge ind i.  

Når dit køb er registreret, modtager du en mail med dit personlige log-in. 

Du får adgang til Modul 1 med det samme, at din betaling er gået igennem. 

Hver dag gennem de 7 dage modtager du en mail med adgang til dagens modul.

Du har evighedsadgang til online forløbet og kan gennemgå modulerne alle de gange, du ønsker. 

Derfor skal du heller ikke blive stresset, hvis du ikke har mulighed for at arbejde med modulerne de dage, hvor de bliver frigivet. Du kan gennemgå forløbet fuldstændig i det tempo, der passer dig.

Når du har gennemført modulet, har du ikke kun redskaber til de næste 90 dage. Du har i stedet redskaber, du til hver en tid kan bruge fremadrettet i målet om at skabe større synlighed omkring din virksomhed. For forløbet sikrer, at du også forholder dig til din vision, din passion, din virksomheds formål og dit professionelle selvværd. 

Du får med andre ord skabt et solidt og holdbart fundament for din synlighed, som ikke kun holder de næste 90 dage, men for alle dine fremtidige aktiviteter i forhold til at blive synlig med din virksomhed. Og du kan bruge skabelonerne igen og igen til kontinuerligt at planlægge din synlighed de næste 90 dage frem.

Spørgsmål og svar om forløbet

“Bliv synlig med din virksomhed” henvender sig til dig, der er rådgiver, underviser, konsulent, behandler, coach eller på anden måde sælger viden, rådgivning eller services i din virksomhed. Det primære er, at du har noget viden, du lærer fra dig, rådgiver andre i, underviser andre i eller tilbyder behandlinger ud fra.

Nej, det skal du ikke. Hver dag gennem 7 dage modtager du et nyt modul. Men du bestemmer selv, hvornår du arbejder med det, og om du gennemfører kurset gennem de 7 dage eller længere. Du har evighedsadgang til al materialet og kan dermed altid vende tilbage til det.

Du har evighedsadgang til al materiale og kan gennemgå forløbet alle de gange, du ønsker.