Din virksomheds sjæl - Business by YOU

Din virksomheds sjæl

Din virksomheds sjæl

- Bliv guidet til din succesforretning som introvert

Modtag en stærkt transformerende visualiseringsøvelse samt en tilhørende refleksionsbog, som skaber dyb kontakt til essensen i din virksomhed. Med dette sæt vil du finde essentielle svar, du måske har ledt efter i længe, men uden succes. Dette produkt er til dig, der for alvor er klar til at skabe din drømmevirksomhed med afsæt i dig.

Visualiseringen guider dig 360 grader rundt i din virksomhed. Den får dig til at se på din virksomhed på en helt ny måde, som giver dig svar ned på det dybeste følelsesmæssige plan. Det betyder, at denne visualisering samt den medfølgende refleksionsbog giver dig adgang til indsigter og klarhed, du ellers vil have svært ved at opnå. 

Visualiseringen og refleksionsbogen er til dig, som kæmper med at skabe rammerne for din drømmevirksomhed. Det vil sige den virksomhed, der…:

♡ Motiverer dig dag efter dag, fordi den er fuld af mening og værdi

♡ Tiltrækker de helt rigtige kunder, som du elsker at hjælpe og skabe resultater med

♡ Tillader dig at gøre det, du er allerbedst til dag efter dag, fordi den tager afsæt i dig

♡ Gør det nemt for dig at markedsføre dig og være synlig uden frygt, tvivl og usikkerhed

♡ Sørger for at du bevarer din energi, glæde og humør, fordi du elsker det, du laver

Visualiseringen:

♡ Forbinder dig med dine kunder, ydelser og virksomhed på et følelsesmæssigt og autentisk plan

♡ Forbinder dig med din essens frem for frygten for ikke at være god nok, rigtig nok eller egnet nok

♡ Forbinder dig med den dybe kerne i dig, hvorfra du aldrig er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre

Du får…

Konkrete svar på, hvad der fungerer og ikke fungerer i din virksomhed på nuværende tidspunkt. Du får en forståelse for, hvilke rammer du længes efter i din virksomhed, og hvordan du fremadrettet skaber disse rammer. Præcis som du får en forståelse af, hvem du i virkeligheden ønsker at være i din virksomhed, og hvordan du holder dig selv tilbage fra at være netop denne person på nuværende tidspunkt. 

Du bliver også bevidst om, hvor din frygt holder dig tilbage fra at skabe de resultater, du drømmer om. Samt hvornår du lader din usikkerhed styre din virksomhed, frem for at det er din glæde og skaberkraft, der leder vejen. 

Med denne visualisering kommer du til at genskabe kontakten til både din glæde, sjæl og skaberkraft og dermed opleve, at dit højeste formål og dybeste længsel bliver meget tydelig for dig igen.

Om produktet:

Produktet er et sæt bestående af en stærk transformerende visualiseringsøvelse samt en refleksionsbog. Du får de bedste resultater ved at kombinere de to som et fælles arbejdsredskab.

Du kan gentage visualiseringen alle de gange, du ønsker, da du har evighedsadgang til den. Og det vil jeg klart anbefale dig at gøre. For ved hver gennemlytning vil du nå et lag dybere, få flere indsigter og finde endnu flere vigtige svar.

For den introverte hjerne vil det ofte være en fordel at gentage dybe processer som denne. For i takt med at den bliver velkendt med øvelsen, får den nemmere ved at slappe af og nå dybere.

En_staerk_visualiseringsoevelse

Pris:

Sættet bestående af visualiseringsfilen og refleksionsbogen koster 299 kroner (+ moms).

Du får adgang med det samme, dit køb er registreret. 

Produktet er til dig, der er åben over for, at du kan finde dine svar på mange måder. Gennem dette produkt får du adgang til lag og niveauer i dig selv, om du ikke kan tænke dig til. Refleksionsbogen er din hjælp til at sikre, at du får gjort dine indsigter konkrete og brugbare i din virksomhed.