Din virksomheds sjæl - Business by YOU

Din virksomheds sjæl

Din virksomheds sjæl

- Bliv guidet til din succesforretning som introvert

Modtag et sæt bestående af en stærkt transformerende visualiseringsøvelse samt en refleksionsbog, som skaber dyb kontakt til essensen i din virksomhed. Med dette sæt vil du finde essentielle svar, du måske har ledt efter i længe, men uden succes. Dette produkt er til dig, der for alvor er klar til at skabe din drømmevirksomhed med afsæt i dig.

Visualiseringsøvelsen guider dig 360 grader rundt i din virksomhed. Den får dig til at se på din virksomhed på en helt ny måde, som giver dig svar ned på det dybeste plan. Det betyder, at denne visualisering samt den medfølgende refleksionsbog giver dig adgang til indsigter og klarhed, du ellers vil have svært ved at opnå. 

Visualiseringen og refleksionsbogen vil være en god investering for dig, hvis…:

♡ Du nogle gange føler dig fanget i din egen virksomhed og mister kontakten til kernen i den. Det vil ændre sig efter at have gennemgået denne visualisering. For du vil blive forbundet med din virksomhed, dine kunder og ydelser på et subtilt plan, som vil forandre alting for dig

♡ Du har svært ved at stå frem som dig med din virksomhed og være synlig. Gennem denne visualisering og den efterfølgende refleksionsproces vil du forstå, hvorfor du har det på denne måde. Præcis som du vil finde svar på, hvordan du skaber rammer, der etablerer en altid eksisterende tryghed og sikkerhed for dig i din virksomhed

♡ Du indimellem bliver i tvivl om, hvad der egentlig er din rolle og dit formål med at have sat din virksomhed i verden. Denne tvivl og usikkerhed vil forsvinde ved brug af denne visualisering og den medfølgende refleksionsbog

Du vil desuden opleve at få konkrete svar på, hvilke forbedringer du kan lave i din virksomhed, samtidig med at du får indsigt i, hvor du spænder ben for din egen succes

Om produktet:

Produktet er et sæt bestående af en stærk transformerende visualiseringsøvelse samt en refleksionsbog. Du får de bedste resultater ved at kombinere de to som et fælles arbejdsredskab.

Du kan gentage visualiseringen alle de gange, du ønsker, da du har evighedsadgang til den. Og det vil jeg klart anbefale dig at gøre. For ved hver gennemlytning vil du nå et lag dybere, få flere indsigter og finde endnu flere vigtige svar.

For den introverte hjerne vil det ofte være en fordel at gentage dybe processer som denne. For i takt med at den bliver velkendt med øvelsen, får den nemmere ved at slappe af og nå dybere.

En_staerk_visualiseringsoevelse

Pris:

Sættet bestående af visualiseringsfilen og refleksionsbogen koster 249 kroner (+ moms).

Du får adgang med det samme, dit køb er registreret. 

Produktet er til dig, der er åben over for, at du kan finde dine svar på mange måder. Gennem dette produkt får du adgang til lag og niveauer i dig selv, om du ikke kan tænke dig til. Refleksionsbogen er din hjælp til at sikre, at du får gjort dine indsigter konkrete og brugbare i din virksomhed.