Heal din pengerelation - Business by YOU

Heal din pengerelation

1:1-forløb inklusiv online materialer

Det her forløb er til dig, der har prøvet et utal af metoder, strategier og rigdomsformler til at tjene mange penge i din virksomhed. Men trods din ihærdighed, så er du fortsat ikke et sted, hvor din indtjening er et match til din indsats. Du er ved at miste troen på dig selv, for uanset hvad du gør, så virker det måske for alle andre, men ikke for dig…

Dit ydre er et spejl af dit indre

Din relation til penge er i virkeligheden et spejl på din relation til dig selv. Så derfor er din relation til penge ikke noget, der foregår uden for dig, men tværtimod inden i dig.

Med andre ord så bliver du nødt til at møde dig selv og få adgang til det, der bor allerinderst inde i dig, for at du kan heale din relation til penge. 

Hvilket netop er det, du kommer til gennem dette forløb.

Derfor er det også et forløb, der med stor sandsynlighed adskiller sig fra, hvad du ellers har prøvet. For det er hverken en strategi, en taktik eller en formel, du bliver ført igennem.

Et møde med dig selv

Derimod er det netop et møde med dig selv. 

Et møde med det, der betyder, at du ikke skaber de resultater og tiltrækker de penge, du ønsker. 

Et møde med de dele af dig, der har brug for healing for at kunne tiltrække den overflod, du drømmer om.

Alt i den ydre verden er et spejl af det, der sker i vores indre verden. Men det betyder ikke, at vi altid er bevidste om, hvad der er på spil. For i størstedelen af tiden er det vores underbevidsthed, der styrer vores liv – og dermed de resultater, vi skaber.

Du er styret af tilstanden i dit nervesystem

Underbevidstheden er i høj grad styret af tilstanden i vores autonome nervesystem. 

Derfor er dine nuværende økonomiske resultater et udtryk for relationen mellem penge og dit nervesystem. Samt relationen mellem din virksomhed og dit nervesystem.

Så hvis du fx ubevidst føler dig utryg i relationen med penge. Eller hvis du har historier omkring penge, som styrer dine handlinger. Eller du måske har overbevisninger omkring, at du er sådan en, der ikke kan holde mange penge eller tjene mange penge, så bliver det din virkelighed. For du tiltrækker det, du er og føler. 

Det er også grunden til...

At alle de metoder, strategier, formler og mindsetøvelser, du har forsøgt dig med indtil nu, ikke har virket. 

For hvis dit nervesystem er lukket i forhold til at modtage penge, så vil det gøre alt for at holde penge ude af dit liv – også selvom du måske gentager affirmationen “Jeg er rig” 10.000 gange om dagen…

Der kan ligge alle mulige overbevisninger, historier og oplevelser bag, at vi reagerer, som vi gør. Men den vigtigste pointe er, at hvis det ikke føles trygt inde i dig at have mange penge, så vil dit system lukke dem ude i ønsket om at beskytte dig og skabe tryghed i dig. 

Det forholder sig ikke til, hvad du ønsker dig eller godt kan tænke dig. Det har kun én opgave, hvilket er at sikre, at du er tryg, sikker og beskyttet.

Vi regulerer dit nervesystem

En stor del af det her forløb handler derfor om at regulere dit nervesystem til at blive trygt ved at modtage penge. 

Vi arbejder dybt og intenst på at åbne dit nervesystem til at blive fortrolig med energien af penge. Så du bliver et naturligt match til rigdom.

Det kræver, at du har modet til at være åben, nysgerrig og villig til at læne dig ind i tilliden til dig selv og dit indre på en måde, du måske ikke har prøvet før.

Du skal altså være klar til at slippe kontrollen og ønsket om at regne alting ud og i stedet tillade din intuition og indre visdom at vise dig vejen til den relation med penge, du ønsker dig. 

Du skal stole på din krops visdom og åbne dig for, at der bor en intelligens i dig, som kender alle svarene for dig, hvis du åbner dig for at lytte.

Du skal (bare) være dig...

Det her forløb handler ikke om, at du skal lave dig selv om.

Tværtimod handler det om, at du skal lære at modtage som dig. 

Du skal skabe en bevidsthed i dit indre om, at du er nok. 

Du er god nok. 

Også til et liv i rigdom og overflod uden at du skal gøre andet end at være dig.

Derfor handler en del af arbejdet også om, at du bliver bevidst om, hvilke masker, historier og overbevisninger, som du skal lade falde til jorden og skille dig af med.

Så du står tilbage i den mest sande og tro udgave af dig. 

Alt er energi

Forløbet bygger på, at alt i verden er energi. Så det er en præmis, du skal være villig til at arbejde ud fra.

Og energi er et indre arbejde. Så du skal turde læne dig ind i tilliden til dig selv på en måde, du måske ikke har prøvet før.

Til gengæld garanterer jeg, at vi holder et kærligt rum for alt, hvad der sker i dig. Og vi transformerer med blidhed, blødhed og selvkærlighed.

Slut med pisk og selvkritik. Slut med at dømme dig selv og ikke føle dig god nok. Slut med at tro at hvis du bare er hård mod dig selv, så lykkes det nok på et tidspunkt. 

Det er en tilgang, der arbejder mod energien af overflod og rigdom. 

Det er en energi, der lukker i stedet for at åbne. 

Og i det her forløb arbejder vi altså med at åbne nervesystemet og tillade dig at modtage.

Det praktiske

Forløbet fungerer på den måde, at vi to har en 1:1 session hver uge gennem 3 uger. 

Hver session varer cirka 90 minutter.

I hver session fører jeg dig gennem en dyb indre transformationsrejse, der giver dig en helt ny forståelse af dig og din relation til penge.

Alle sessioner foregår over Skype, og de bliver optaget, så du efterfølgende kan downloade dem og gemme dem til evig eje. 

Udover vores 1:1 sessioner modtager du en workbook efter hver session, der hjælper dig med at arbejde videre med ugens emne.

Desuden modtager du en stærk transformerende tappingøvelse efter hver session, der sikrer, at du skaber vedvarende ændringer i dit nervesystem. 

Du bestemmer dit udbytte

Jo mere villig du er til at arbejde med materialet gennem de 3 uger, forløbet varer, jo større transformation vil du opleve, at der følger med. 

Alle delene hænger sammen og komplimenterer hinanden for at sikre, at du får størst mulig udbytte ud af forløbet. Og hver session og dets tilhørende materiale bygger desuden videre på det, du har arbejdet med ugen inden i målet om, at du healer din pengerelation.

Det er vigtigt for mig at understrege, at det her forløb ikke stopper efter de 3 uger. De er dit startskud til dit nye liv i rigdom og overflod.

Al materiale er udarbejdet med henblik på, at du kan gentage processen igen. Så efter vores sidste session kan du se det som om, at du har et helt online forløb til din rådighed til evig eje.

Pris

Forløbet koster 6.495 kroner (+ moms) og kan betales i enten 1 eller 2 rater.

Ved ratebetaling trækkes pengene med 30 dages mellemrum.

Med det samme din betaling er gået igennem, får du adgang til dit private rum, hvor du kan læse mere om de praktiske informationer om forløbet samt bestille tid til vores sessioner. Det er også herinde, at du løbende får adgang til de tilhørende workbooks og tappingøvelser.