Tapping - Business by YOU

Tapping

Tapping er et magisk redskab til at opnå dine drømme på en blid og tryg måde. Gennem tapping kan du på ganske kort tid skabe stor transformation i din krop og dermed i dit liv.

Tapping er en kombination af gammel kinesisk akupressur og moderne psykologi. Det er også kendt som EFT (emotional freedom technique).

Det foregår ved, at du blidt banker let på forskellige punkter på ansigtet og kroppen, som får dit nervesystem til at slappe af. Hvilket åbner for, at du kan arbejde med at skabe følelsesmæssig forløsning og ophæve blokeringer, der står i vejen for den succes, du ønsker dig.

Du kan tappe på alt. Alle emner, alle følelser og alle problematikker, du oplever i dit liv. Og det er noget af det virkelig fantastiske ved metoden. Derudover har du altid tapping lige ved hånden, eftersom du bruger dine hænder til det. Du kan faktisk også bruge det lige der, hvor du står og er, hvis dit nervesystem er overvældet og har brug for at blive beroliget.

Bliv klogere på tapping

Jeg har skrevet en gratis e-bog, som gør dig klogere på tapping og dens magiske virkning. Den er du meget velkommen til at downloade og blive inspireret af. Du finder den her: E-bog om tapping.

Derudover finder du forskellige kurser og forløb, der bruger tapping til at skabe ønskede ændringer i dit liv. Du kan blandt andet bruge 5 dage på at tappe dig til flere penge i dit liv. Se mere her: 5 dage til flere penge.

Jeg kommer løbende til at tilbyde endnu flere kurser og forløb med tappingmetoden i centrum, da jeg elsker den transformation, det skaber på kort tid. Det føles nogle dage som ren magi. Så følg med her på siden, hvis du ønsker at integrere det som en del af dit energiarbejde i dit liv og virksomhed.