E-bog om tapping - Business by YOU

Modtag e-bog om tapping:

Ophæv dine blokeringer og tillad dig selv at få succes

Tapping er en fantastisk og enkel måde at skabe ændringer i dit nervesystem, så du bliver tryg ved at få den succes, du drømmer om i din virksomhed. Tapping er enestående til at hjælpe dig med at ophæve de blokeringer, der står i vejen for, at du har det liv med de resultater, du ønsker dig. Denne e-bog gør dig meget klogere på magien i tapping, som er bakket op af forskning på området. 

Navn:
E-mail:
E-bog om tapping

Magien bag tapping

Tapping er en kombination af gammel kinesisk akupressur og moderne psykologi. Det er også kendt som EFT (emotional freedom technique).

Tapping er en metode, hvor man banker på forskellige akupunkturpunkter i ansigtet og på kroppen, mens man arbejder med en følelsesmæssig problemstilling.

Det bygger på teorien om, at alle negative følelser skyldes en blokering i kroppens energisystem, som skal opløses, for at der kan finde en transformation sted.

Når du tapper, så ophæver du blokeringer i kroppens energi, samtidig med at du regulerer dit nervesystem, så der skabes ro og balance i din krop.

Gennem tapping får du adgang til dit underbevidste sind, så du får mulighed for at omprogrammere uhensigtsmæssige overbevisninger til støttende overbevisninger.

Navn:
E-mail: