Energetisk lederskab - Fra frygt til frihed - Business by YOU

Energetisk lederskab – Fra frygt til frihed

4 måneders forløb

Et identitetsskifte fra version 1.0 til version 2.0

Du får ikke det, du ønsker. Du får det, du er. Derfor skal du blive det, du ønsker at være NU, for at det kan blive manifesteret i din ydre verden. Det kræver, at du gør det naturligt for dig at leve det liv, du drømmer om. Så det bliver dit nye normale fra i dag.

Velkommen til et dybt transformerende forløb.

Du står foran et identitetsskifte

Gennem dette forløb bryder du vanen med at være den nuværende version af dig (version 1.0), så du kan vokse ind i version 2.0.

Betyder det, at du skal blive en helt anden person? 

Både ja og nej.  

For du er allerede alt det, du drømmer om at være. Og du har allerede adgang til alt det, du længes efter. Men grunden til, at det ikke føles sådan i dit nuværende liv, er alle de programmeringer, du har fået gennem dit liv. Og som betyder, at du har bevæget dig mere og mere væk fra dit sande jeg, der er rigdom, glæde og kærlighed.

Det er disse programmeringer, vi gennem forløbet overskriver med nye programmer, der støtter og leder dig derhen, hvor du drømmer om at være i dit liv. 

Du skaber ALT i dit liv

Glæd dig til en rejse hvor du lærer, hvordan du manifesterer det i dit liv og virksomhed, som du ønsker dig ved at tage energetisk lederskab.

I takt med at rejsen udfolder sig, vil du opleve på egen krop, at sandheden virkelig er, at du er skaberen af alt i dit liv. Også selvom det måske langt fra altid har føltes sådan hidtil. Og med den viden, ændrer dit liv og perspektiv sig for altid.

I helt korte træk går rejsen ud på, at du forstår, hvordan manifestation virker. Gennem forløbet installerer du nye neurale netværk i hjernen, udvider kapaciteten i dit nervesystem og gør det naturligt for dig at leve det liv, du hidtil kun har drømt om. Så det fremadrettet bliver den største selvfølgelighed, at du får det, du ønsker. For du ved, hvordan du tager energetisk lederskab og gør dine drømme til virkelighed.

Du skaber et solidt fundament

En stor del af dette forløb handler om at gøre det normalt for dig at leve det liv, du drømmer om. Så du begynder at tro på nye historier om dig selv og dine muligheder frem for dem, du har baseret dit liv på hidtil.

Vi arbejder med at skabe et nyt fundament i dig, som du står solidt og trygt i. For det er enormt vigtigt for at sikre, at skiftet sker. Har du ikke dette fundament på plads, så har du ikke kapaciteten i din krop til at holde rum for den nye version af dig. Og så er det, at dit nervesystem bliver overvældet og får dig til at træffe forkerte beslutninger, der får dig længere væk fra det, du drømmer om.

Et overvældet nervesystem er lig med stor risiko for udbrændthed, stress, angst, apati og opgivenhed. I den tilstand kan du ikke længere mærke, hvad du har lyst til, eller hvad der er meningsfuldt for netop dig at gøre. Det er her, du opgiver dine drømme frem for at manifestere dem i dit liv.

Giv slip på dine falske historier og koncepter

 

Gennem forløb får du givet slip på alle dine falske historier og koncepter om, hvem du tror, at du skal være, og hvad du tror, at du skal gøre for at få succes. OG i stedet får du værktøjer til at træde ind i den, du er, som allerede er succes. 

Universet fungerer på den måde, at:

  • For at modtage kærlighed skal DU være kærlighed
  • For at få succes skal DU være succes
  • For at opleve rigdom skal DU være rigdom

Og det skal du, fordi du får ikke, hvad du ønsker. Du får, hvad du ER. Med andre ord så starter alting i dig. Det betyder, at du skal skabe tilstanden i dig, før den bliver reflekteret til dig af den ydre verden. For alt i det ydre er et spejl af det, der bor og lever i dit indre.

Når du får skabt harmoni i det indre, vil du blive forbløffet over, hvad der sker i dit ydre. Det kan føles som ren magi eller trylleri. Men det er det ikke. Det er “bare” dig, der tager energetisk lederskab over dit liv.

Hvordan foregår forløbet?

Gennem forløbet taler vi sammen 2 gange om måneden á 1 times varighed (8 samtaler i alt). Vi taler sammen på Skype, og alle vores samtaler optages, så du har adgang til dem efterfølgende.

Herudover har vi en privat Facebookgruppe for kun dig og mig, hvor du kan sparre med mig gennem hele forløbet.

Desuden modtager du især i første halvdel af forløbet en del online materiale bestående af videoer, lydfiler og arbejdsark, der sikrer, at du forstår baggrunden for, hvorfor du gør, som du gør. Og som samtidig er dit fundament – både i forløbet, men også i resten af dit liv, som du kan læne dig op ad, hver gang du har behov for det i forhold til at manifestere nye ting. 

Pris

Forløbet koster 4.495 kroner (+ moms) om måneden gennem de 4 måneder, forløbet varer. Pengene bliver automatisk trukket med 30 dages mellemrum.

Hvis du efter de 4 måneder mærker, at du gerne vil have mig med på rejsen lidt længere, så kan du forlænge forløbet det antal måneder, du ønsker. 

Når din betaling er gennemført, modtager du en mail med et link til min kalender, så du kan booke din første session. Jeg sender dig også en invitation til vores fælles facebookgruppe, som er en lukket gruppe kun for dig og mig.

Desuden får du adgang til de første 5 videoer med det samme, din betaling er gået igennem. Så du har mulighed for straks at gå i gang med forløbet, hvis du ønsker det.

Mentorforløbet