Energetisk lederskab - Fra frygt til frihed - Business by YOU

Energetisk lederskab – Fra frygt til frihed

4 måneders forløb

Et identitetsskifte fra version 1.0 til version 2.0

Velkommen til et personligt og dybt transformerende forløb, hvor jeg guider dig til at tage energetisk lederskab over dit liv og din virksomhed, så du skaber præcis det, du længes efter. 

Du står foran et identitetsskifte

Gennem dette forløb bryder du vanen med at være den nuværende version af dig (version 1.0), så du kan vokse ind i version 2.0.

Betyder det, at du skal blive en helt anden person? 

Både ja og nej.  

For du er allerede alt det, du drømmer om at være. Og du har allerede adgang til alt det, du længes efter. Men grunden til, at det ikke føles sådan i dit nuværende liv, er alle de programmeringer, du har fået gennem dit liv. Og som betyder, at du har bevæget dig mere og mere væk fra dit sande jeg, der er rigdom, glæde og kærlighed.

Det er disse programmeringer, vi sammen skal afinstallere i dig, så du i stedet bevidst kan installere nye programmer, der støtter og leder dig derhen, hvor du drømmer om at være i dit liv. 

Du skaber ALT i dit liv

Glæd dig til en rejse, hvor du ved hjælp af visdom fra kvantevidenskaben lærer kunsten at tage energetisk lederskab. Du lærer at regulere dit nervesystem og forstå, at manifestation er langt mere end blot at tænke positive tanker. 

I takt med at rejsen udfolder sig, vil du opleve på egen krop, at sandheden er, at du er skaberen af alt i dit liv. Også selvom det langt fra altid føles sådan. Og med den viden, ændrer dit liv og perspektiv sig for altid.

For lige dér mærker og forstår du helt ned på celleplan, hvordan det er sandt, at det er gennem selvkærlighed, selvaccept, blødhed og væren, at du gør drømme til virkelighed. Frem for knoklen, mindreværd, skam, skyld, selvkritik og frygt.

Du har allerede adgang til alt, hvad du drømmer om. Du har blot ikke haft bevidstheden til at få øje på det. Før nu. 

Jeg guider dig på hele rejsen

Jeg er din guide på hele rejsen med at vokse ind i en ny identitet. Jeg forklarer dig videnskaben bag, så du forstår, hvad det er for en rejse, du har begivet dig ud på. Og hvorfor du oplever det, du gør undervejs. 

I helt korte træk går rejsen ud på, at du skal installere nye neurale netværk i hjernen, udvide kapaciteten i dit nervesystem og for alvor lære, hvordan du styrer din energi derhen, hvor du ønsker. Så du kan manifestere dit drømmeliv med din virksomhed på netop den måde, der får din sjæl til at synge, og din krop til at slappe af.

Men mest af alt er mit job at være med dig på rejsen, mens du lærer at elske dig selv. For alt, hvad du er, og alt hvad du bringer til verden på din helt unikke måde.

Hvis du nu sidder og tænker:

“Jamen, jeg ønsker mange penge, en masse kunder og frihed. Er det overhovedet det, som det her forløb handler om?”

Så må jeg igen svare både ja og nej. 

For at ville have pengene, kunderne og friheden uden at gøre dit indre arbejde er en bagvendt og ubevidst måde at være i verden på. Og en tilgang der risikerer at betyde, at du aldrig opnår det. Eller at der går meget længe, inden du opnår det.

En anden måde at sige det på er, at når du implementerer de ting, du lærer i dette forløb, så kommer pengene, kunderne og friheden helt automatisk til at følge med. Fordi du har lavet et skifte i din energi og bevidsthed.

Og fordelen ved det er, at på det tidspunkt, hvor pengene, kunderne og friheden flyder med lethed ind i dit liv, er du klar til at holde rum for det. For så har du skabt tryghed i dit nervesystem, udvidet dit energetiske felt og er blevet den person, som det liv er en selvfølge for.

Du undgår et overvældet nervesystem

Har du ikke dette fundament på plads, så har du ikke kapaciteten i din krop til at holde al den rigdom og overflod. Og så er det, at dit nervesystem bliver overvældet og får dig til at træffe forkerte beslutninger, der får dig længere væk fra det, du drømmer om.

Et overvældet nervesystem er lig med stor risiko for udbrændthed, stress, angst, apati og opgivenhed. I den tilstand kan du ikke længere mærke, hvad du har lyst til, eller hvad der er meningsfuldt for netop dig at gøre.

Det er sådan med energi (og dermed manifestation), at:

Vi får ikke, hvad vi ønsker. 

Vi får, hvad vi ER.

Så hvis du ender i en tilstand med et overvældet nervesystem og de ting, der følger med det, så kommer du til at tiltrække endnu mere af det.

For det er sådan, energi virker. 

Og netop derfor at jeg arbejder den anden vej rundt. 

For er dit afsæt selvkærlighed og selvaccept, så gælder det samme stadig:

Du får, hvad du ER.

Og kærlighed vibrerer på den højeste frekvens i universet. Så jo “mere kærlighed du er”, jo mere skaber du et liv baseret på det. Herfra kan alle drømme gå i opfyldelse, da du giver dig selv adgang til det fra dit allerinderste.

En kæmpe del af en kærlighedsbaseret tilgang er at give slip på alle dine falske koncepter om, hvem du tror, at du skal være, og hvad du tror, at du skal gøre for at få succes. OG i stedet træde ind i den, du er, som allerede er succes. 

Igen:

  • For at modtage kærlighed skal du være kærlighed
  • For at få succes skal du være succes
  • For at opleve rigdom skal du være rigdom

Alting starter i dig. Du skal skabe tilstanden i dig, før den bliver reflekteret til dig af den ydre verden. For alt i det ydre er et spejl af det, der bor og lever i dit indre.

Når du får skabt harmoni i det indre, vil du blive forbløffet over, hvad der sker i dit ydre. Det kan føles som ren magi eller trylleri. Men det er det ikke. Det er “bare” dig, der tager energetisk lederskab over dit liv.

Hvordan foregår forløbet?

Gennem forløbet taler vi sammen 2 gange om måneden á 1 times varighed (8 samtaler i alt). Vi taler sammen på Skype, og alle vores samtaler optages, så du har adgang til dem efterfølgende.

Herudover har vi en privat Facebookgruppe for kun dig og mig, hvor du kan sparre med mig gennem hele forløbet.

Du modtager nogle øvelser gennem forløbet som en del af din rejse.

Pris

Forløbet koster 4.495 kroner (+ moms) om måneden gennem de 4 måneder, forløbet varer. Pengene bliver automatisk trukket med 30 dages mellemrum.

Hvis du efter de 4 måneder mærker, at du gerne vil have mig med på rejsen lidt længere, så kan du forlænge forløbet det antal måneder, du ønsker. 

Når din betaling er gennemført, modtager du en mail med et link til min kalender, så du kan booke din første session. Jeg sender dig også en invitation til vores fælles facebookgruppe, som er en lukket gruppe kun for dig og mig.

Mentorforløbet