Byg din virksomhed op omkring en kerneydelse. Introvert og selvstændig
Online forløbet Fra Forvirring til Klarhed™ viser dig vejen til:

At skabe et godt liv som introvert selvstændig

- med ro i maven, penge på kontoen og friheden til at være i verden som dig

Dette er et forløb til dig, der er introvert og oplever forvirring, bekymring og overvældelse i din virksomhed.

Du er træt af konstant at få nye ideer, som du har svært ved at sortere og navigere i. 
For hvad er den rigtige ide – og hvad er ikke?

Du savner at vide, at du har fat i den helt rigtige målgruppe til netop det, du kan.
Og du længes efter et klokkeklart koncept, som du kan gå trygt ud i verden med.
Så synlighed, markedsføring og salg ikke føles som en uoverskuelig opgave, men noget du faktisk glæder dig til.

Du er træt af at føle dig forkert. Eller frygte at du ikke er god nok, klog nok eller højtråbende nok.
Du er mentalt udmattet af at frygte, at du ikke kan sælge nok, eller at der ikke er plads til dig på markedet.

Skåret helt ind til benet så drømmer du i virkeligheden bare om, at livet som selvstændig kunne være nemmere, sjovere og mere givende både økonomisk og personligt. Men du har svært ved at knække koden til, hvordan du opnår det.

Som det er lige nu, føles det både sårbart og usikkert at være dig. Du frygter spørgsmålet om, hvordan det går i din virksomhed, og ville ønske at det ikke var sådan. Du er træt af at være en undskyldning for dig selv og længes efter at stå på et solidt og stærkt fundament, som ikke efterlader nogen tvivl om den forskel, du og din virksomhed gør i verden.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, er Fra Forvirring til Klarhed™ til dig

Fra Forvirring til Klarhed™ er et online forløb, som guider dig gennem en proces, hvor du skridt for skridt skaber en Kerneydelse i din virksomhed. Det vil sige et helt unikt koncept, som kun du tilbyder her i verden. Og som dermed bliver din signatur og dét, som er rammen for din fremtidige succes og vejen til ro, tryghed og frihed for dig.

Som introvert har du ikke brug for flere valg, muligheder eller informationer. Du har brug for klarhed i sindet og modet til at lytte og handle på din visdom. Det opnår du kun ved at turde træffe kloge valg baseret på et velfunderet grundlag. Og netop det grundlag giver Fra Forvirring til Klarhed™ dig.

Du har i virkeligheden alt, hvad der skal til for at få succes. Men så længe du navigerer ud fra forvirring og ydre omstændigheder, opnår du ikke de resultater, du fantaserer om. Som introvert er du nødt til at arbejde indefra og ud. Du er nødt til at tage afsæt i det, der er rigtigt for dig. For ellers bliver du overstimuleret, overvældet og risikerer at brænde ud og spille hasard med dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du indretter din virksomhed ud fra din introverte natur med netop de rammer, der får dig til at levere dit ypperste. 

Et vigtigt aspekt i dette forløb er derfor, at du skaber en forretningsmodel, som du ikke blot kan overleve i, men derimod kan blive ved med at trives i, udvikle dig i og skabe resultater i. Uden at gå på kompromis med dine behov som introvert.

For det er vejen til succes for dig som introvert.

Gennem forløbet kommer du til at arbejde med:

Dine værdier, vision og formål

I Trin 0 skaber du dit solide kernefundament og de rammer, der sikrer, at du opnår dine ønskede resultater i din virksomhed, samtidig med at du bevarer din energi, et godt helbred og din motivation. Du når ind til essensen af, hvem du er, hvad du elsker at lave, og hvorfor det er vigtigt, det du gør. Du får værktøjer til at træffe de rigtige beslutninger i din virksomhed og eliminere overvældelse, forvirring, stress, indre uro og tomhed i livet som selvstændig.

Dit potentiale for succes og vækst

I Trin 1 finder du ind til, hvad du allermest elsker at lave i din virksomhed, og hvorfor du måske har spildt både din tid og energi hidtil. Du får øjnene op for, hvad der er dit største potentiale i din virksomhed, og hvad du fremadrettet ikke skal bruge flere ressourcer på. Derudover får du skabt plads til din fremtidige succes både mentalt, men også rent fysisk. Samt du får øje på nye vaner og rutiner, du med fordel kan indføre i dit fremtidige liv som selvstændig. 

Dine drømme, mål og forventninger

I Trin 2 arbejder du dig frem til, hvem du og din virksomhed skal være i fremtiden for at få det liv, du drømmer om. Du bliver guidet gennem forskellige øvelser, som gør det klart for dig, hvad succes og ‘det gode liv’ i virkeligheden betyder for dig. Så du sikrer, at du stræber efter det RIGTIGE. Det vil sige dét, som giver dig ægte værdi og glæde, og som sikrer, at du bevarer lysten og motivationen til at gå vejen.

Dine styrker, historie og unikhed

I Trin 3 får du indsigt i, hvad der kendetegner dig som menneske og gør dig helt unik. Du får øje på dine unikke styrker i livet som selvstændig, og hvordan du bedst sætter dine styrker i spil i din virksomhed. Du får også øje på værdien i din historie og dens betydning for den måde, du kan hjælpe dine kunder på. Og sidst, men ikke mindst så får du svaret på, hvad andre ser som dine allervigtigste styrker og bidrag som menneske.

Din målgruppe og dit budskab

I Trin 4 handler det om dine kunder. Du bliver knivskarp på, hvem der er din helt rigtige målgruppe, og hvad de konkret ønsker, at du hjælper dem med. Du bliver præsenteret for en metode, som sikrer, at du IKKE gætter dig til, hvad dine kunder har brug for, men rent faktisk VED, hvad de har brug for. Du bliver desuden klog på, hvordan du skal kommunikere dit budskab klart og tydeligt, så de rigtige mennesker hører dig. 

Din særlige fordel på markedet

I Trin 5 finder du frem til det format til din Kerneydelse, som er det rigtige for både din introverte natur og dine kunder. Derudover får du et værktøj, der giver dig svaret på, hvilken plads du og din Kerneydelse skal udfylde på markedet. Du bliver også klog på, hvad der er din største fordel, og hvordan du skiller dig naturligt ud fra de øvrige tilbud på markedet.

Din unikke Kerneydelse

I Trin 6 er du færdig med at lede efter svar. Det er derimod tid til, at du samler al den viden, alle de indsigter og alle de svar, du har fået gennem alle de foregående trin og sætter dem sammen til din helt unikke KERNEYDELSE. Det vil sige det koncept, som sikrer, at du skaber en fremtidssikker virksomhed, du kan blive ved med at vækste de næste mange år frem. Samtidig med at du bevarer din energi, glæde og humør.

Din synlighed som introvert

I den sidste del af forløbet skal du arbejde med din synlighed samt din markedsføring og salg af din Kerneydelse. Synlighed er et svært emne for mange introverte, og derfor er det vigtigt, at du skaber de helt rigtige rammer for din synlighed. Din synlighed må ikke blive en barriere i din hverdag, men skal derimod skabe fremgang, glæde og mening hos dig. Så her finder du frem til, hvordan du skal være synlig i din virksomhed. 

Markedsførings- og salgsværktøjer

Du får adgang til vejledninger og værktøjer, som hjælper dig med at markedsføre og sælge din Kerneydelse på en måde, som passer til dig og din introverte natur. Du får værktøjer til at skrive din salgsside, lave din freebie, udforme din nyhedsbrevsserie, skabe din strategiske kommunikation, skrive din Om-mig-side og planlægge dine markedsføringsaktiviteter.

Pris for forløbet

Forløbet koster 9.000 kroner (+ moms) og kan betales i enten 1 rate, 3 rater eller 6 rater.

 1. Klik på betalingsknappen
 2. Vælg din ønskede betalingsform i scroll-down menuen; dvs. dit ønskede antal rater for betalingen (ønsker du ratebetaling, kan du klikke på et link, der viser dig datoerne for, hvornår pengene bliver trukket på din konto)
 3. Indtast dit navn og e-mail
 4. Accepter betalingsbetingelser, hvorefter du bliver sendt videre til betalingsvindue
 5. Betal online med betalingskort eller mobilepay
 6. Du modtager en e-mail med faktura samt log-in oplysninger med det samme 
 7. Materialet bliver frigivet med en uges mellemrum
 8. Du har evighedsadgang til materialet og kan til enhver tid logge på
 9. Du har mulighed for at downloade alt materialet uanset om det er lydfil, video eller arbejdsbog

Adgang til materialet

Materialet bliver løbende frigivet med en uges mellemrum. På den måde undgår du at blive overvældet og kan koncentrere dig om at arbejde med et trin ad gangen. Du får selvfølgelig evighedsadgang til al materiale, så du kan vende tilbage til det ved behov.

Med det samme at din betaling er registreret får du adgang til en introduktionsvideo til forløbet, en video med råd til, hvad du gør, når du møder modstand samt Trin 1, hvor du arbejder med dit Kernefundament. 

Forløbet består af både lydfiler, videoer samt en arbejdsbog til hvert eneste modul i forløbet.

Forløbet er kun til dig, der er klar til at tage ansvar og gå vejen

Forløbet er til dig, der én gang for alle ønsker at finde den forretningsmodel, som sikrer dig stabil og kontinuerlig vækst i din virksomhed. Du skal være klar til at gå vejen og fordybe dig i at finde de svar, som er de rigtige for DIG i DIN virksomhed. Uagtet hvad alle andre siger, mener eller gør i deres virksomheder. Hvis du vil have succes og skabe en fremtidssikker virksomhed, som også eksisterer på markedet om 5 år, er du nødt til at skabe den indefra og ud. Så den tager afsæt i dig og den person, du er. Derfor er det vigtigt for mig at fremhæve, at dette forløb IKKE er et quick-fix. Du bliver nødt til at gå vejen.

Forløbet er målrettet dig, der:

 • Er introvert, soloselvstændig coach, behandler, rådgiver, konsulent, underviser, terapeut, specialist eller lignende
 • Sælger viden, rådgivning eller services i din virksomhed (det vigtigste er ikke din titel, men at du har noget viden, du kan lære fra dig, rådgive andre inden for eller undervise eller behandle inden for)
 • Føler dig overvældet og drømmer om et mere simpelt liv som selvstændig, hvor du har mulighed for at fordybe dig i arbejdet med dine kunder og dit fagområde
 • Ikke oplever, at du får det ud af din forretning og dit liv som selvstændig, som du drømte om, da du startede. I stedet bliver det ved med at være en tung og hård proces uden de store fremskridt og resultater…
 • Er i tvivl, om tiden er nået til at droppe livet som selvstændig eller måske gå på jagt efter et deltidsjob…

Spørgsmål og svar om Fra Forvirring til Klarhed™:

Klik på pilen yderst til højre på hver fane herunder og læs svaret på spørgsmålet.

Fordelen ved at bygge sin virksomhed op omkring en Kerneydelse er, at du får et gennemarbejdet og godt koncept, du kan sælge igen og igen i din virksomhed. 

Men derudover vil du også opleve, at du gennem dit arbejde med at udvikle din Kerneydelse, samtidig får lagt fundamentet til din fremtidige succes med din virksomhed.

For gennem processen har du forholdt dig til alle de fundamentale spørgsmål, som er alfa og omega for at lykkes med din virksomhed på den lange bane og få den frihed, du drømmer om.

Du vil fx aldrig mere være i tvivl om:

 • Hvem du er som selvstændig
 • Hvad der er formålet med din virksomhed
 • Hvem der er dine rigtige kunder
 • Hvad dine kunder har brug for fra dig
 • Hvordan du bedst kan hjælpe dem
 • Hvilke udfordringer de har
 • Hvilke resultater de får ud af at arbejde sammen med dig
 • Hvad der er dit sikre budskab
 • Hvordan du formidler det, du kan, så de rigtige mennesker kan høre dig
 • Hvordan du bringer din passion i spil i din virksomhed
 • Hvad der er din største fordel og unikhed som selvstændig
 • Hvordan du skiller dig ud på markedet med din virksomhed
 • Hvordan du skal tjene pengene i din virksomhed

Med en Kerneydelse får du altså en ydelse, som kan stå alene. Men samtidig får du også en klar plan for, hvilke produkter og ydelser du med fordel kan supplere din Kerneydelse med. Så du sikrer, at du møder dine kunders behov forskellige steder på deres udviklingsrejse. Og samtidig skaber de rette betingelser for at øge din omsætning.

Dermed får du en enkel og sammenhængende forretningsmodel, som gør det let og overskueligt at være dig i din virksomhed.

Samtidig med at du gør det let for dine kunder at vælge dig til. For de ved præcist, hvad de får hos dig på grund af dit ensartede udtryk.

Fra Forvirring til Klarhed™ er for dig, hvis du er coach, behandler, rådgiver, konsulent, underviser, terapeut eller på anden måde sælger viden, rådgivning eller services i din virksomhed. Det vigtigste er, at du har noget viden, du kan lære fra dig, rådgive andre inden for eller undervise i.

Ja.

Det vil dog være en fordel for dig, hvis du allerede har arbejdet med kunder eller klienter i din virksomhed i forhold til at skabe det helt rigtige Kundefundament i din virksomhed. Men du behøver ikke have mange års erfaring. 

Kurset er dog også til dig, som måske allerede har en del år på bagen med din virksomhed, men stadig oplever, at den stritter i alt for mange retninger og ikke giver de resultater, du ønsker dig. Med andre ord til dig, der er klar til én gang for alle at få et enkelt og sammenhængende virksomhedsfundament, som er din garanti for succes mange år ud i fremtiden.

Nej. Materialet bliver løbende frigivet med en uges mellemrum, så du har tid til at arbejde med hvert trin for sig og undgår at blive overvældet. Men du kan gennemføre forløbet præcist i det tempo, som passer til dig. Du har evighedsadgang til al materialet, så du kan til enhver tid vende tilbage til det igen.

For evigt. Og kommer der opdateringer, nyt ekstra materiale, værktøjer eller funktioner til, har du selvfølgelig også adgang til dem for evigt.

Nej, bestemt ikke.

“Fra Forvirring til Klarhed™” er et online forløb, som har fokus på, at du finder netop den Kerneydelse, som giver mening i din type virksomhed. Hvad enten det er et online produkt, et fysisk forløb eller en kombination af de to.

Online forløbet er dog primært målrettet dig, der arbejder med klienter og sælger en eller anden form for rådgivning, undervisning, vejledning eller lignende.

Ja. Du får et login til dit private online arbejdsrum. Herinde finder du alle videoer, lydfiler og arbejdsbøger. Når du logger ind, bliver du ledt hen til en velkomstside. Her står der alle de praktiske informationer omkring forløbet.

Skulle det alligevel ske, at du oplever problemer undervejs, så sender du mig en mail, og så hjælper jeg dig med at finde en løsning på det. 

Hvis du får spørgsmål undervejs i forløbet, så sender du dem til mig på mail. 

Det er et af de svære spørgsmål at svare på. For det handler i bund og grund om, at du kan mærke inden i dig selv, at det er det rigtige for dig. Samt at du har lyst til at fordybe dig i materialet og én gang for alle nå hele vejen rundt i din virksomhed. Har du ikke lyst, overskud eller tid til det, så er det ikke sikkert, at det er det rigtige forløb for dig.

Det essentielle i dette online forløb er netop, at det er et forløb, hvor du arbejder hele vejen rundt om din virksomhed. Du arbejder i dybden med seriøse værktøjer, som sikrer, at du finder svar, du ikke kun kan bruge i dag eller i morgen, men faktisk bygge hele din fremtidige virksomhed op om. Du finder grundlæggende svar, som du aldrig behøver at lede efter igen, så længe du har din virksomhed. 

Du får altså ikke arbejdet med en lille flig af din virksomhed. Eller ender med at stå med (endnu) en brik, du skal forsøge at få ind i en sammenhæng. Du får i stedet en helstøbt plan og et helstøbt fundament, som du kan basere din fremtidige virksomhedssucces på. Som samtidig tager hensyn til dig og den måde, du gerne vil være selvstændig på.

Hvis du fortryder, at du har tilmeldt dig Fra Forvirring til Klarhed™, kan jeg desværre ikke refundere dine penge. For så snart du trykker på købsknappen, får du adgang til materialet i det lukkede forum. Til gengæld har du evighedsadgang til al materialet. Så online forløbet er dit for evigt, og du kan gennemgå det på præcis det tidspunkt, hvor det passer dig bedst. Er du i tvivl, om jeg er den rigtige hjælper for dig, så er du meget velkommen til at kigge omkring på siden. Læse mine artikler og downloade mit gratis materiale. Eller booke en gratis afklaringssession.

Din underviser på online forløbet er:

Jane Hejbøll

Jeg hedder Jane Hejbøll og er introvert som dig. Min allerstørste passion er at hjælpe dig, der er født med en introvert personlighed med at skabe lige præcis den virksomhed, du drømmer om. En virksomhed, hvor der er plads til at være dig og plads til den måde, som du er i verden på. Hvor du bevidst skaber rammer for både dit arbejde med dine kunder og din synlighed, som du trives i og kan præstere dit bedste i. Og hvor du samtidig undgår at blive overvældet, føle dig forkert eller ikke god nok. Hvilket desværre er virkeligheden for mange introverte selvstændige.

Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet inden for kommunikation, formidling og onlinebaseret markedsføring. Herudover er jeg også uddannet NLP coach samt mindfulness practioner. Jeg er desuden tidligere medejer af webshoppen Smikka, som vi solgte ved udgangen af år 2019. Jeg har over 15 års praktisk erfaring med kommunikation, markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi. Jeg har bl.a. arbejdet i en større nordjysk virksomhed samt store offentlige institutioner som kommunikationskonsulent og rådgiver. 

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Adresse:

Sportvænget 3
9230 Svenstrup J.