Virksomhed som introvert. Gratis online foredrag til introverte selvstændige

Tilmeld dig gratis online foredrag

Foredraget er til dig, der konstant får nye ideer og har svært ved at finde en klar retning i din virksomhed. Du frygter at vælge forkert – eller at du ikke lykkes med det, du vælger. Du er usikker på, hvem der er din målgruppe, og hvad de har brug for fra dig. Du føler dig overvældet og forvirret, men drømmer i virkeligheden om ro, tryghed og FRIHED. Hvordan du kan få det, viser jeg dig i foredraget.

Online foredraget varer cirka 45 minutter. Du får masser af viden samt 3 konkrete øvelser, du kan bruge her og nu i din virksomhed til at få klarhed.

Succesfuld_virksomhed_introvert_selvstaendig_business_by_you

Tilmeld dig nu og modtag foredraget med det samme:

Navn:
E-mail:

Indhold i online foredraget

Herunder kan du se indholdet i online foredraget:

Andre siger om online foredraget:

“Tak for et virkelig godt og seriøst foredrag. Jeg glæder mig til at arbejde med øvelserne.”
– Lone

“Whaw – jeg har virkelig fået meget med fra dette online foredrag. Det er fuld af brugbar viden og serveret med seriøsitet, men samtidig også empati. Tak.”
– Pia

“Jeg har netop set dit online foredrag, og det var lidt af en øjenåbner for mig. Især pointen med – “Hvad kan jeg ellers tilføje?”-tankegangen, kan jeg kende mig selv lidt for godt i. Tak for alle dine gode råd og øvelserne, som jeg glæder mig til at arbejde med.”
– Kirsten

“Tusind tak for et godt foredrag.”
– Tanja

Få adgang til online foredraget her:

Navn:
E-mail:

Din underviser i online foredraget er Jane Hejbøll

Jane_Hejboell_raadgiver_introverte_selvstaendige

Jane har en universitetsuddannelse inden for kommunikation og onlinebaseret markedsføring. Derudover er hun uddannet NLP coach og mindfulness practioner. Hun er tidligere medejer af webshoppen Smikka, som blev solgt i år 2019.

Hun har over 15 års praktisk erfaring med kommunikation, markedsføring, forretningsudvikling, vision og strategi. Hun har arbejdet i en større nordjysk virksomhed samt store offentlige institutioner som konsulent og rådgiver.

Jane rådgiver introverte selvstændige i at finde en enkel og økonomisk ansvarlig forretningsmodel, som passer til den introverte natur. Hun har specialiseret sig i at udvikle værktøjer og metoder, som gør det nemmere at være synlig samt mere trygt at tiltrække de helt rigtige kunder til sin virksomhed som introvert.

* Vil du have redskaberne til at skabe en solid og stabil virksomhed bygget op omkring dit unikke koncept, så læs mere om online forløbet Fra Forvirring til Klarhed™ her. Gennem forløbet bygger du skridt for skridt din virksomhed op omkring en unik kerneydelse. Alle værktøjer er udformet til dig, som er introvert. Derfor vil du arbejde dig hen imod svar, som du ikke finder andre steder, da du bruger alle dine introverte styrker undervejs forløbet.