Stil et spørgsmål om livet som introvert soloselvstændig

Den introverte brevkasse

Stil et spørgsmål om livet som introvert og soloselvstændigStil et spørgsmål om livet som introvert soloselvstændig om markedsføring, salg og opbygning af virksomhed

Sidder du med et spørgsmål, som handler om dét at være introvert og soloselvstændig, og kunne du godt tænke dig at høre mine tanker omkring det, så er du velkommen til at stille det til mig.

Jeg kan ikke garantere dig et svar, men jeg gør mit allerbedste for at besvare alle de spørgsmål, jeg får. Spørgsmålene inklusiv mit svar finder du løbende i brevkassen.

 

Sådan stiller du et spørgsmål

Du kan stille dit spørgsmål i boksen herunder. Start med at skrive dit navn og din email, inden du stiller dit spørgsmål.
Det er kun mig, som kan se din emailadresse, og ønsker du ikke, at dit navn bliver nævnt, så skriv at du gerne vil være anonym, efter du har stillet dit spørgsmål i spørgefeltet.

 

Stil et spørgsmål her:

[contact-form-7 id=”2207″ title=”Stil et spørgsmål”]

 

Det primære fokus i Business by YOU

Mit primære fokus i Business by YOU handler om, hvordan du som introvert bedst kan skabe et selvstændigt liv fuld af lethed, ro, tryghed og frihed. Samtidig med at du har en rentabel virksomhed, så du ikke behøver at bekymre dig om økonomi og manglende kunder.

For at lykkes som introvert og selvstændig er det vigtigt, at du skaber rammer, du trives i. Rammer, hvor du undgår at blive overvældet, drænet for energi og miste din motivation. Det kræver, at du lytter til dig selv, forstår din måde at være i verden på – og gå til verden på. Og ikke mindst at du indretter din virksomhed og dit samarbejde med dine kunder ud fra det.

Er du introvert, og har du et spørgsmål omkring det at være selvstændig som introvert, er du velkommen til at sende det til mig. Jeg tager alle spørgsmål seriøst og forsøger at besvare dem ud fra bedste evne.

Jeg glæder mig til at besvare dit spørgsmål og hjælpe dig videre med livet som introvert soloselvstændig.

Kh Jane