Fra Forvirring til Klarhed™-modellen Business by YOU

Fra Forvirring til Klarhed™-modellen

- Udviklet specifikt til dig, der er introvert & selvstændig

Fra Forvirring til Klarhed™ giver dig værktøjerne til at skabe en succesfuld forretningsmodel med plads til din introverthed. Det vil sige en forretningsmodel, som giver dig ro i maven, penge på bundlinjen og fred i sindet. Fordi du bare kan være dig og gøre det, du er god til på din måde.

Modellen er udviklet med afsæt i teorien og biologien bag den introverte personlighed. 

Den opfordrer dig til bruge dine stærke introverte styrker såsom din fordybelsesevne, din intuition, din empati, din menneskeforståelse, din skarpe analytiske sans, din solide refleksionsevne og din evne til at gøre komplekse ting simple.

Samtidig med at den giver dig værktøjerne til at lære at forstå dig selv og den måde, din introverthed spiller en rolle i dit liv. Så du får skabt en virksomhed med rammer, der passer til dig. 

Det er nemlig vejen til succes for dig, der er introvert. 

Uanset hvad andre gør, siger eller mener. 

Den store risiko som introvert selvstændig

En stor risiko som introvert selvstændig er at brænde ud i forsøget på at gøre alt det rigtige. 

Som introvert er du ikke indrettet til at køre med speederen i bund hele tiden. Præcis som du heller ikke er indrettet til at gå på kompromis med dig selv og dine værdier i målet om at opnå succes på særlige betingelser, som andre har defineret for dig.

Du vil allerhelst bare være dig. 

Og gøre tingene på den måde, som passer til dig. 

Men hver dag bliver du konfronteret med påstande om, at det ikke er nok. 

At du skal være mere, gøre mere eller fylde mere.

Men det passer ikke. 

For troværdighed, vedholdenhed og gode beslutninger er gang på gang påvist som essentielle dele af at få succes som introvert. 

Og netop disse tre ting er du i stand til at mestre som introvert.

Hvis du giver dig selv lov! 

Og det er netop det, som Fra Forvirring til Klarhed™-modellen opfordrer dig til, da alt i modellen tager afsæt i dig og din måde at være i verden på og gå til verden på.

Fra Forvirring til Klarhed™-modellen i praksis

Fra Forvirring til Klarhed™-modellen er bygget op omkring en fundamenttankegang. 

Det betyder, at du skridt for skridt bygger et fundament op inden for forskellige vigtige områder i din virksomhed. Til slut samler du disse fundamenter til et helstøbt fundament for hele din virksomhed. 

Fundamentet bliver funderet i en enkel forretningsmodel, som betyder, at du bygger din virksomhed op omkring en Kerneydelse. 

Det betyder ikke nødvendigvis, at du kun har en ydelse til salg. Du kan sagtens sælge din Kerneydelse i flere formater. Men du har et klokkeklart koncept i din virksomhed, som alt tager afsæt i.

Fordelen ved denne tilgang er, at du skaber klare rammer i din virksomhed, der betyder, at du aldrig mere skal opfinde den dybe tallerken. Du kender de nødvendige svar hele vejen rundt i din virksomhed, hvilket fjerner enhver usikkerhed, tvivl og forvirring hos dig. 

Du bliver aldrig mere i tvivl om, hvad du skal i din virksomhed, eller hvem du skal hjælpe. Du tvivler aldrig mere på, om du mon er den rette hjælper, og om du har de kompetencer, det kræver. 

For det VED du. 

Det skaber ro, tryghed og frihed – og er den perfekte forretningsmodel som introvert, da den tillader, at du kan levere dit allerbedste. Fordi du føler glæde og sikkerhed i det, du gør. Hver dag!

De ni fundamenter i modellen er:

Dit Kernefundament

Dine visioner, værdier og formål

Dit Nuværende fundament

Dit potentiale for succes og vækst

Dit Drømmefundament

Dine drømme, mål og forventninger

Dit Personlige fundament

Dine styrker, historie og unikhed

Dit Kundefundament

Din målgruppe og budskab

Dit Virksomhedsfundament

Din særlige fordel på markedet

Dit salgsbare fundament

Dit fremtidssikre koncept

Dit synlighedsfundament

Din måde at være synlig på som introvert

Dit markedsføringsfundament

Din metode til at tiltrække kunder

En Kerneydelse => Et helstøbt og solidt fundament

De forskellige fundamenter er hver især af afgørende betydning for, at du kan skabe en succesfuld virksomhed som introvert.

For med de forskellige fundamenter samlet i et overordnet fundament har du redskaberne til at bygge din virksomhed op om en enkel forretningsmodel baseret på en Kerneydelse, der sikrer en høj indtjening per kunde.

 

Det betyder, at du går fra:

At indgå i mange kunderelationer ad gangen til at indgå i få kunderelationer ad gangen

At have mange bolde i luften til at have få bolde i luften

At brede dig over mange forskellige ydelser til at fordybe dig i din Kerneydelse

At sælge dine ydelser på timebasis til at sælge din løsning på værdien af den

At tjene lidt per salg til at tjene meget per salg

At føle dig usikker i dit fundament til at føle dig sikker i dit fundament

At markedsføring og salg dræner dig for energi til at planlægge din synlighed og beskytte din energi

At kæmpe for at bevare din motivation til at mærke din motivation hver eneste dag

At føle uro, forvirring og tvivl til at føle ro, tryghed og frihed

Modellen er til dig, der er:

  • Rådgiver, coach, behandler, konsulent, underviser, terapeut, specialist eller lignende
  • Sælger viden, rådgivning eller services i din virksomhed (det vigtigste er ikke din titel, men at du har noget viden, du kan lære fra dig, rådgive andre inden for eller undervise eller behandle inden for)

Sparringssession, online forløb eller Coachingforløb

Du kan arbejde med Fra Forvirring til Klarhed™-modellen som enten sparringssession, online forløb eller et 8 måneders coachingforløb:

 

Sparringssession

I en sparringssession tager vi udgangspunkt i, hvor du står i din virksomhed lige her og nu. Og hvordan du skaber de forandringer, du ønsker. Vi inddrager værktøjer fra Fra Forvirring til Klarhed™-modellen, hvor det er relevant.

Læs mere om Sparringssessioner her =>

 

Online forløb

I online forløbet bliver du guidet gennem modellen skridt for skridt, til du ved præcis, hvad du skal sælge og leve godt af i din virksomhed.

Læs mere om online forløbet her =>

 

Coachingforløb

I coachingforløbet finder vi to frem til, hvordan du skal bygge din virksomhed op omkring et skræddersyet koncept, så du får en virksomhed, du trives i dag efter dag mange år frem. Gennem 8 måneder har vi løbende sessioner á 1 times varighed hver 14. dag. Herudover har vi en privat facebookgruppe kun dig og mig. 

Læs mere om Coachingforløbet her =>

Afklaringssamtale

Er du i tvivl, om du skal investere i Fra Forvirring til Klarhed™-modellen som sparringssessioner, online forløb eller coachingforløb, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende afklaringssamtale. Det kan også være, at du er i tvivl, om modellen overhovedet er den rigtige model at arbejde ud fra for dig. I så fald er du også velkommen til at booke en samtale eller sende en besked på hello@businessbyyou.dk. 

Book gratis afklaringssamtale her =>