Synlighed som introvert. Inspirationsvideoer om markedsføring og salg

Små inspirationsvideoer

Markedsføring, salg og synlighed som introvert selvstændig

Synlighed som introvert.

Eller frygten for det samme.

Det er det helt overordnede emne for de små korte inspirationsvideoer, der løbende vil blive lagt op på denne side.

Videoerne sætter sætter fokus på markedsføring, salg og synlighed som introvert selvstændig fra forskellige vinkler.

Mange introverte selvstændige er nemlig udfordret på netop dette punkt omkring at være synlig (nok) med deres virksomhed.

En del af svarene på frygten for synlighed blandt introverte selvstændige kan faktisk findes i den introverte biologi. Har du lyst til at dykke mere ned i det, finder du en længere beskrivelse af det på denne side.

Mens du finder de korte videoer herunder.


Indholdsfortegnelse

Du kan se en klikbar oversigt over videoerne her:


Video #6: Undgå at følge de forkerte råd for dig

Som introvert kan det koste dyrt at følge markedsføringsråd, som ikke passer til dig, dine værdier, styrker og måde at være i verden på. Det kan give sig udslag i udbrændthed, overvældelse, stress og et nervesystem under pres. Det handler dagens video om.

Video #5: Når vi sammenligner vores eget indre med andres ydre

Ofte kommer vi ubevidst til at sammenligne vores eget indre med andres ydre. Men når vi gør det, risikerer vi at skabe usikkerhed, frygt og tvivl om vores egne evner. Det er en meget reel udfordring at have som introvert af flere årsager. Hvordan det hænger sammen, forklarer jeg nærmere i videoen.

Video #4: Laver du markedsføring for markedsføringens skyld?

Hvad tænker du, når du hører ordet markedsføring?
Hvilke tanker og følelser vækker ordet i dig?
Hvor meget af din markedsføring laver du for markedsføringens skyld frem for med udgangspunkt i den dialog, du ønsker at have med dine potentielle kunder?
Det handler denne video om, som er inspireret af en online workshop, jeg deltog i for introverte selvstændige, der blev hostet i USA.

Video #3: Føles salg som en grænseoverskridende disciplin?

At skulle sælge og gøre opmærksom på sig selv og det, man tilbyder, kan være en både svær og grænseoverskridende disciplin som introvert. Har du det sådan, er denne video lavet til dig. For det behøver ikke at være sådan, hvis du vælger en anden indgangsvinkel til dit salgsarbejde.

Video #2: Frygter du kritik?

At gå ud i verden med sit budskab og være synlig kan være både svært og grænseoverskridende som introvert. Og det bliver sjældent bedre ved tanken om, at der kan melde sig kritikere på banen. I denne video deler jeg nogle kloge ord, som jeg ikke selv kan tage æren for. Det er derimod Seth Godins ord. Hans kloge ord gør det tydeligt, hvorfor kritikerne er kritikere.

Video #1: Frygten for synlighed som introvert selvstændig

Denne video sætter fokus på en af de største former for frygt, som introverte selvstændige har. Hvilket er frygten for at være synlig med deres virksomhed. Hvilket faktisk er en reel frygt som introvert. Hvordan det hænger sammen, kan du få mere viden om i denne korte video.