Derfor kan manifestation føles svært - Business by YOU

Derfor kan manifestation føles svært

Forandring er svært.

Det kan de fleste mennesker blive enige om.

Hvorfor det kan føles sådan, kan du blive langt klogere på i dette indlæg. Der samtidig også hjælper dig med at forstå, hvordan forandringsprocessen hænger sammen med at manifestere nyt i dit liv. Og derfor er en medvirkende faktor til, at du kan opleve, at manifestation føles svært.

Forandring er en vigtig del af manifestation

Når du ønsker at manifestere noget nyt i dit liv, bliver du nødt til at forandre dig.

For den udgave af dig, du er lige nu, er den udgave, der har fået dig hertil, hvor du er i dag. Med de tanker, følelser og adfærd, der har været dominerende for dig indtil nu.

Hvis du fx ønsker at tjene langt flere penge i din virksomhed, end du gør i dag, bliver du nødt til at blive den person, der kan holde rum for, at du tjener mange penge og føler dig tryg i netop det. Og det kræver, at du forandrer dig til at blive netop den person.

På samme vis gælder det med alt andet, du kunne ønske at manifestere i dit liv.

Umiddelbart kan det jo lyde nemt, men de fleste opdager, at det slet ikke er så nemt endda. Hvilket der er en virkelig god grund til, der hverken handler om at være dum, et dårligt eller uværdigt menneske eller lignende. Det handler derimod om ren biologi.

Forandring er svært. Og hvorfor det forholder sig sådan, får du forklaringen på herunder.

Fra tanke til overbevisning til neuralt netværk

Op til 95% af tiden tænker du de samme tanker, som du tænkte i går.

Udfordringen med det er, at en tanke, du tænker igen og igen, bliver en overbevisning.

Hver gang du tænker en tanke, er der nerveceller, der kommunikerer med hinanden i din hjerne. Og når disse nerveceller kommunikerer med hinanden igen og igen, fordi du tænker den samme tanke igen og igen, så bliver der skabt et neuralt netværk i din hjerne.

Med andre ord så jo mere de samme nerveceller kommunikerer med hinanden, jo mere fasttømrede bliver de i deres forbindelse til hinanden. Og jo mere fasttømrede de bliver til hinanden, jo mere automatiske bliver de, fordi du har aktiveret dem igen og igen. Jo mere automatiske de er, jo mere ubevidste er de.

Det vil sige, at du opdager slet ikke længere, at du tænker denne tanke og aktiverer de samme forbindelser i din hjerne igen og igen. For du har gjort det så mange gange, at det bare er den, du er nu. Det er bare de tanker, du tænker.

Fra ubevidst til bevidst

Når du ønsker at skabe en forandring i dit liv som fx gå fra at tjene få til mange penge i din virksomhed kræver derfor, at du bliver bevidst om dine ubevidste tanker. Hvilket betyder, at du forstår, at blot fordi du tænker en tanke, så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at den er sand.

Udfordringen sker, når du bare accepterer alle dine tanker som sande. Hvis du fx har en negativ tanke som “Jeg er ikke god nok”, og du accepterer den, tror på den og overgiver dig til den, så har du balladen. For hvis du ikke stiller spørgsmålstegn ved sandhedsværdien af denne tanke, så vil tanken lede til de samme valg i dit liv, som vil lede til den samme adfærd, som vil lede til de samme beslutninger og de samme oplevelser.

Resultatet af det bliver dermed, at du igen og igen vil opleve ikke at være god nok. Og du vil bekræfte dig selv i denne opfattelse igen og igen. Uden at stille spørgsmålstegn ved, om det i virkeligheden er sandt.

Dine følelser deltager også i balladen

Hele denne proces betyder også, at du producerer den samme følelse i din krop igen og igen. I ovenstående eksempel skaber du fx følelsen af ikke at være god nok i din krop. Og når du gang på gang aktiverer denne følelse, resulterer det faktisk i, at du skaber flere af de samme tanker, der bakker dig op i ikke at være god nok.

Du vil fx se indre billeder af andre tidspunkter i dit liv, hvor du også oplevede ikke at være god nok. Eller det var i hvert fald din tolkning på daværende tidspunkt. Som du så igen tolker på baggrund af i din nye situation,

På den her måde forbliver du den samme person, som du har været hidtil.

Så i processen med at manifestere nyt i dit liv, bliver du nødt til at komme op mod denne del af dig selv. Og blive bevidst om alt det, der er ubevidst i dig.

Med andre ord skal du se på dig selv udefra og forstå, hvilke ubevidste programmer, du lever på baggrund af og tror er dig.

Nu bliver det utrygt

Det er lige her i processen, at det bliver utrygt at være dig. For det vil uomtvisteligt føles ukomfortabelt for din krop at være lige her, hvor du stopper din ubevidste proces og gør den bevidst.

Det føles fremmed for din krop. For pludselig er alt i kroppen ikke, som det plejer. Det er ikke den samme kemi, der fx skabes i din krop, når du ikke tillader dig selv at tænke, som du plejer. Så din krop får faktisk abstinenser efter at føle de samme følelser, som den plejer.

Så når du ikke længere accepterer din ubevidste tanke om, at du fx ikke er god nok, sker der altså en biologisk abstinens i din krop. Og det gør der, fordi du ubevidst har betinget din krop til at være dit sind. Fordi din underbevidsthed styrer dine handlinger og valg.

Derfor reagerer din krop på, at du pludselig begynder at ændre dig. At du pludselig afviser tanker, du ellers har accepteret ubevidst i årevis. Så din krop skruer op og forsøger at påvirke din hjerne til at tænke flere tanker, der er lig med følelsen af ikke at føle dig god nok.

Lige her vil du nærmest opleve det som et bombardement af tanker. Der alle viser dig, hvorfor du ikke er god nok.

Med andre ord så angriber din krop dig faktisk i forsøget på at forhindre dig i at ændre dig.

Ukendt land kræver beskyttelse

Det lyder voldsomt. Men det du skal forstå er, at din krop blot forsøger at beskytte dig.

For din krop kender ikke det her sted. Din krop er ikke vant til at skabe kemi, der svarer til dette sted. Derfor er alt både ukendt og utrygt for den.

Du har jo endnu ikke installeret de nye nerveceller i din hjerne, der kan bakke op om den nye tanke.

Med andre ord er du på totalt ukendt land.

Det her er derfor, at du virkelig skal mene det, hvis du ønsker at manifestere et nyt liv med nye resultater.

Husk – alt ER muligt

Lige her skal du minde dig selv om, at alt er muligt. At alt findes som et potentiale i universet. Men det kræver din villighed til at betræde ukendt land. Det kræver modet til at føle dig utryg for en stund. Ellers kan du ikke nå det nye sted hen.

Mind dig selv om, at du aldrig har prøvet det før. Derfor har du endnu ikke neurale netværk installeret til at hjælpe dig. Hvilket er grunden til, at forandring er svært for dig.

Så din ønskede manifestation befinder sig altså på den anden side af denne proces. Som kan tage kort eller lang tid. Det afhænger af, om du tør overgive dig til det ukendte eller ej for en stund.

Indtil det bliver dit nye normale liv og blot den, du er. Og det liv, du lever.

Ønsker du mere?

Nu forstår du, hvorfor manifestation føles svært indimellem. Ikke kun for dig, men for alle mennesker. For når vi ønsker at skabe nyt, kan vi ikke undgå at forandre os selv. Endda helt ned på celleniveau.

Ønsker du at læse mere endnu om den her proces, så er du velkommen til at downloade den fil, du finder herunder. Den er en del af materialet fra mit 4-måneders forløb og forklarer processen med at gå fra ubevidst til bevidst.

Alt eksisterer som potentiale i universet

Har du ikke læst min e-bog, der forklarer, hvorfor du har lige så mange muligheder for at manifestere dine drømme og ønsker som andre mennesker, er du velkommen til at downloade den herunder:

Navn:
E-mail:

Forandring er svært

Forandring er svært, indtil det ikke er længere.

Hvis du søger potentialet nok gange, så bliver det, der først er forandring til dit nye jeg.

For så får du installeret nye neurale netværk, der støtter dig.

Ønsker du at blive klogere på det her med neurale netværk, så kan du læse meget mere her.