Lav et visionboard og nå dine mål, drømme og visioner.

Lav et visionboard og bliv skarp på dine drømme, ønsker og mål

Lav et visionboard og nå dine drømmeHar du nogensinde prøvet at lave et visionboard? Ellers kan jeg kun anbefale dig at kaste dig ud i det og skabe et visionboard, som illustrerer dine mål, drømme og visioner, som du kan kigge på hver dag og blive inspireret til at handle ud fra.

Et visionboard er en form for en personlig collage, hvor du bestemmer, hvad der skal på af billeder og tekst, som symboliserer dine mål, drømme og visioner. Det er et supereffektivt værktøj, da du skaber en bevidsthed omkring, hvad du egentlig drømmer om og ønsker dig.

Tanken bag det at lave et visionboard er, at når du omgiver dig med billeder og tekst, som viser, hvad du gerne vil have og opnå, så vil disse ønsker manifestere sig i dit liv. Visionboardet er altså et middel til at opnå klarhed over dine ønsker.

Jeg har lavet en lydfil, hvor jeg fortæller lidt mere om effekten af at lave et visionboard.

 

Lav dit eget visionboard
For at kunne lave dit eget personlige visionboard har du brug for:

  • Blade, magasiner og evt. private billeder
  • Saks
  • Lim
  • Et stykke karton


Gør det hyggeligt

For at skabe den bedst mulige oplevelse vil jeg anbefale, at du sørger for at skabe et rart og trygt rum at være i. Du kan evt. sætte lidt stille baggrundsmusik på, tænde stearinlys og lave en kop te/kaffe. Desuden er det en god idé at afsætte minimum en time til projektet og gerne længere tid.


Find mental ro

Inden du tager saksen i hånden og åbner det første blad, er det en god idé at lukke øjnene, finde mentalt ro og spørge dig selv “Hvad er det, jeg ønsker mig?”. Det er en god måde til at kunne se din vision mere klart og ikke mindst også kunne mærke den følelse, den giver i kroppen.


Gå i gang

Og så er det tid til at gå i gang:

  • Start med at klippe ALT ud af bladene af tekst og billeder, som “taler” til dig, inspirerer dig og giver en god følelse
  • Sortér dernæst i dine udklip og vælg de udklip, som er de mest rigtige for dig i forhold til de mål, ønsker og drømme, du har
  • Sæt de valgte udklip sammen i en smuk collage – byt rundt på udklippene indtil de sidder præcis, som du gerne vil have. Der er ikke noget rigtig og forkert, så gå efter den stemning og opsætning, som giver bedst mening for dig
  • Hæng dit færdige visionboard op et sted, hvor du kigger på det hver dag

Skriv en kommentar