Vejen til succes som introvert selvstændig - Business by YOU

Vejen til succes som introvert selvstændig

Vejen til succes som introvert selvstændig er en gratis inspirationstale, der sætter fokus på nogle af de udfordringer, som mange introverte oplever i livet som selvstændig.

Vejen til succes som introvert selvstændig er på mange måder en anden end den, der ofte bliver fremhævet som den rigtige.

Men det hænger i høj grad også sammen med, at de fleste introvertes definition af succes ikke ligner den, der fremhæves i det ydre rum.

Den her forskel kan betyde, at det som introvert kan være svært at forfølge sin egen definition af succes. Og det kan det, fordi den får én til at føle sig forkert.

Man kan få en følelse af, at man burde være noget andet end det, man er. Eller at man burde gøre noget andet end det, man gør.

Gratis inspirationstale

Jeg har lavet en gratis inspirationstale om vejen til succes som introvert selvstændig. Den varer 40 minutter, men kan downloades, så du fx kan tage den med på en gåtur.

Inspirationstalen henvender sig især til dig, der er introvert og kæmper med:

  • At være synlig med dig og din virksomhed
  • At bevare troen på dig selv og dét, du kan
  • At føle dig forkert, anderledes, ikke-god-nok eller lignende, bare som du er
  • At følge alle de råd, taktikker og strategier, du kontinuerligt præsenteres for
  • At mærke dig selv, fordi det du mærker ikke stemmer overens med det, du ser i den ydre verden

Lydfilen sætter fokus på disse emner, og hvorfor de kan fylde hos dig, der er introvert. Du får altså en større forståelse af dig selv og den måde, du som oftest er og går til verden på.

I slutningen af inspirationstalen får du 4 trin, som du kan arbejde med i målet om at finde din rigtige vej til succes. En vej, der tager afsæt i dig og det bidrag, du er her i verden med.

Lyt eller download inspirationstalen herunder

Du kan lytte til inspirationstalen herunder, hvor du også kan downloade den, hvis du ønsker det.

Jeg håber, at du finder brugbar viden og inspiration i talen, som du kan tage med videre i dit liv som introvert selvstændig.

Husk:

Hvis du ønsker mere gratis inspiration, så finder du forskellige guides, e-bøger m.m. her på siden:

Gratis inspiration til livet som introvert selvstændig

Skriv en kommentar