Sådan sikrer du en positiv udvikling i din virksomhed som introvert

Skab en positiv udvikling i årets sidste 6 måneder – download gratis arbejdsbog

Vi er næsten allerede halvvejs i 2017. Hvilket er en god og naturlig grund til at stoppe op og tage et grundigt kig på dine foreløbige resultater i 2017. Hvilket du får mulighed for og værktøjer til i dette blogindlæg. Længere nede finder du nemlig en gratis arbejdsbog, du kan downloade og bruge som afsæt til årets sidste 6 måneder. Så du sikrer en positiv udvikling for både dig, dine kunder og din bankkonto.

Jeg ved ikke med dig, men jeg bliver overrasket over hvert år, hvor hurtigt tiden går.

Vi har allerede taget hul på juni måned.

Og inden længe banker sommerferien på døren, hvilket for de fleste også betyder en tiltrængt pause med tid til familien.

Men inden du når så langt, vil jeg opfordre dig til at bruge tid på at stoppe op og reflektere grundigt over, hvordan du er kommet fra land i 2017.

Så du bruger dine erfaringer fra årets første halvdel til at skabe store resultater i årets anden halvdel. Og går ud af år 2017 med større fremgang på alle parametre, end du overhovedet havde turde drømme om eller tro på ved årets start.

 

Brug dine styrker som introvert til at sikre en positiv udvikling i din virksomhed

Som introvert er nogle af dine største styrker din evne til at reflektere, observere og analysere. Og bruge de svar du når frem til i en ny og bedre sammenhæng for både dig og dine kunder. Derudover har du også en knivskarp intuition, hvis du giver dig selv ro til at lytte til den.

Derfor er det også disse evner, du gør klogt i at skrue op for i din virksomhed, da de i høj grad er dine vigtigste nøgler til at få den succes, du drømmer om.

Jo mere du tør lytte til dig selv og sætte de ovenstående evner i spil, jo bedre forudsætninger har du blandt andet for:

  • At skabe gode resultater i din virksomhed
  • At bruge din tid og energi bedst muligt gennem god gennemtænkt planlægning (endnu en af dine fantastiske evner)
  • At vide hvilke knapper du skal skrue op for og ned for, så du sikrer fremgang på bundlinjen

 

Download gratis arbejdsbog

– og skab gode resultater i 2. halvår af 2017

Jeg har lavet en gratis arbejdsbog til dig, som du kan downloade herunder og tage udgangspunkt i.

Det er en arbejdsbog, som lægger op til refleksion fra din side. Du kommer rundt om nogle væsentlige emner i din virksomhed og ser på, hvilke erfaringer du har fået, som du kan bruge konstruktivt i 2. halvår af 2017.

Arbejdsbogen åbner automatisk, når du trykker på billedet.

Positiv udvikling i din virksomhed. Evaluer 1 halvår 2017 i din virksomhed med gratis arbejdsbog

 

 

 

 

 

 

God fornøjelse.

Kh Jane

Skriv en kommentar